O a miti na liligi mo miti a Miller, freud, stato

Anonim

Toatele o le alofa. E moni fiafia tele i lenei siosiomaga o le aso malolo, o se mea e sili atu ai le iloa, susulu o le sofi ma le ola turisi. O le a le miti o se liʻo, o le a matou mauaina i le faʻamaonia miti.

Faatauaina lautele

O le lapotopoto i se miti na faʻailoga ai le ofoofogia ma le masani ai le mea na tupu i le miti a se miti, pe a fai e te le o se tagata faʻaputuputu mataala, ae o se sui o le polokalame. E atagia mai ai le gaioiga, le fiafia, lototele, le manaʻo e alu naʻo le lumanaʻi ma ausia galuega.

O le liligi o se lio na fausia aso malolo, teuteuina i le ioe ma lamepa. Mo se miti - O lona uiga o mea pepelo, ma le le mautonu, leai se faamoemoe ma le le fiafia. O loo saili se tagata mo ni auala faigofie e atiaʻe ma le olaga, aveeseina popolega, faʻafitauli, tiute.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Manezh

Matamata i manu na aʻoaʻoina i se miti, o loʻo tamoe i le lio o le malae, - faʻailoga vaivai mai i aso uma o le olaga. O lona uiga lea i le olaga E le lava uma lagona faʻalenatura, mavaʻa, mea na tutupu, tala fou. O le miti e tau atu i le atuatuvale monotony ma le vaʻai i gaioiga galuega, o le le lava o le ola taʻitasi. O le ae manaʻo e aua le leiloa le saoasaoa, ina ia le foliga mai e pei o se vaivai vaivai ma aua le nofo. Ae o se olaga e sili atu ma sili atu le le fiafia ia te oe.

Vaʻai oe lava i totonu o le au auai i le feoaʻi solo (o lona uiga o le avea ma matua, aua le faia eleele i lalo o ou vae. E te le fiafia i faʻamanuiaga o mea aoga, e te le manaʻo ia maua se galuega mautu, o oe o esese i taua taua o aiga. O le mea autu o le saʻolotoga ma tutoʻatasi. O ia manatu i le olaga e liusuavai e se vaaiga o le tasi le matua o le matua e aunoa ma le ola.

Na miti o le a se mea e te faʻaalia ai le tele o togafiti o lamatiaga - o le mea moni e mafai ona manuia ma taofia e se tagata. O le moe e iloa ai se taimi lelei mo lamatiaga o loʻo lamatia ma tele tupe teufaafaigaluega. Felelei i luga o pa ma fiafia i ai i se miti - e taʻu ai le televave o le alualu i luma o le galuega ma mea lelei.

Acrobats

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le avea ma sui o oe i se miti a se lapotopoto tusiata o lona uiga o le i ai i le tumutumu o feusuaiga ma le matua matutua. Vavalalata vavalalata i le taimi o lenei vaitau e aumaia ai le sili sili ona fiafia o se miti ma lana paga. E te lagonaina lou saʻolotoga, matala, e le gata e maua, ae o loʻo momoli atu foi taimi sili ona manaia i se tagata vavalalata.

Miti e koleni o meafatui - o lenei e atagia ai lou manaʻo e taofia lou lua afa. O le tele o loʻo e puleaina ai le mafana faʻaaloalo, o le sili atu le faamalieina. Ae e aoga le taofia ai o ona lagona ma manaʻoga, aʻo mafai e le paaga ona fefe i sauaga ma le faʻaaloalo.

Tiʻetiʻe se uila i lalo o le lapotopoto o le lapotopoto ma le le lagona fiafia mai lenei fiafiaga - i le mea moni e faʻatumu ai le moinomon o le faʻaʻaisa o le 'au. Feusuaiga i lenei mataupu e faʻamalieina ai lau taʻaloga fiafia. O le manaʻo e faʻailoa atu lau faʻasoesa ma lauiloa mai le isi itupa e mafai ona puipuia se fonotaga ma le alofa moni. Taofi le Sxy marathon ma taumafai e taofi le tasi-taimi, aua e leai se mea e faʻasaʻo ai feololo.

I le taimi o le naunau e faanatinati i totonu o le buffet ma nofo ai iina - i le mea moni, o le maualalo-o le Apbele manaʻomia e te taumafai muamua e faʻamalieina muamua le faʻamalieina muamua. E te le masani i lagona ma le agamalu lagona o le alofa, ma o le leai o se uiga o le a le taitai atu ai i se lagona le fiafia. O mea masani o loʻo avea ma mea masani o le potu moe o le mea e tupu ai lou olaga, mautu ma toniga.

Miller Decese

Avea ma liligi o le lapotopoto ma lagona le faitau afe o manatu fefe - o se miti fai mai i lou olaga e tele naua le tele o tagata. Latou te saili e fesoasoani ma lapatai faasaga i mea sese ma e leai se uiga o le leaga.

Vaʻai ia te oe lava accrobat i se miti - e taʻu ai lou faʻatamala ma le saʻolotoga mo le lelei o isi. O le a e lagona le saoloto e ave le tiute mo se tasi o le a faamalosia ai le tele. Sauni mo faigata ma maua le saʻo fofo i faʻafitauli faanatinati. O lenei vaitaimi folafola e faaiuina mo oe e le sami o tuvai ma faafetai mai isi.

O se matagofie o le taulaiga na miti ai i se tamaloa - e aoga le mafaufauina o poto ma le faʻaseseina mai se tagata filemu, o le tele o tausaga na talitonuina mea lilo. Aua le atuatuvale, o le mea moni na e vaʻaia le faalataina i le taimi ma aveese le tagata o le a aʻafia ai le manuia i le lumanaʻi i mea uma.

Snovidice e vaʻai ia lava ma se maea - ia avea ma se tagata lototele ma faʻamaoni. Ua lava lau tala i lenei olaga ma faapogai ai a tatou taleni, avanoa. Ae o le manaʻo ia e malamalama i sui fou o loʻo mu i totonu ia te oe, e te le fefe i mea matautia, faigata ma taunuuga o le toʻilalo. Lou manatu tiga, o le faʻatuatua i le manumalo faʻapalepale ma foaʻi atu le faʻatonuga ia i latou o loʻo siʻomia oe.

Yuri windo

O lau Laʻasaga Ware e faʻatatau ile gaioiga, gaioiga, ae ile taimi foʻi e tutusa lona uiga o le momeamoni, faʻasalalauga o mea faʻalelalolagi ma mea sese. Faʻatau tiketi mo le manatu o lona uiga o le faʻaalia le le fiafia, le fiafia, le fiafia, mafaufau, mise vie fiafia.

Solofanua i luga o le Mane

Matamata tiga le tīfaga pei gymnasts i le ea e aunoa ma inisiua - o se faailoga ua e umi popole e uiga i se faafitauli se tasi lea e le mafai ona maua se faaiuga saʻo. Aua le teena se manatu o le isi tagata, e faalogo i le fautuaga a le pele. O le tali i le galuega faigata o le a oo mai le atoatoa faafuasei faafetai i uo po o aiga.

Moemiti aoaoga i le vaaiga tīfaga e aunoa ma matamata - O lona uiga ua oo mai le vaitaimi o le mauaina o aafiaga fou ma le faaputuga o le faavae mea i lou olaga. taimi lelei mo le tagata lava-aʻoga, galuega i luga o oe lava, o le O Le aveesea o mausa leaga ma addies leaga. faatalitali mai mo oe ni mea se tele oi luma atu, ae ia malamalama i latou i faamanuiaga mo oe lava, e tatau ona e saunia ma le faaeteete. Aua le misia le avanoa e fesootai ai ma tagata poto ma manaia, auai fāʻaliga, alu i le faiga faaalia ma faatinoga. O le a faalauteleina uma le tafailagi ma tulei le faavae o manaoga ma faamoemoega talafeagai.

E le mafai ona faia se faatinoga acrobatic i se miti - e le o le vaitaimi sili ona faamanuiaina mo le faatinoina o ni manatu fou. o se faaiteite lenei ua e lei saunia lava mo se mea e fia. Faaali aafia, onosai, filiga ma le faapalepale, e na o lea o le a amata ona incarnated au sini o le mea moni.

liliu Deftly le hoops, tauai mai i lona lima, - ma le faigofie e saili mea uma e te manao. E vaai i le lagona lelei o le auala aofia e tosina ai le tele o manatu i lou tagata. E leʻi umi ae o le a faateleina e le gata i lou lauiloa, ae faapea foi i mea lelei. O le a fesoasoani ia i latou oe alolofa ia te oe ma adores.

Faitau atili