Oka ni miti i se malaga i se miti i miti eseese.

Anonim

Na e miti o se miti fiafia, na e sau ai e alu i se malaga, pe na e miti o le mea na e alu ai i le nofoaga. E manaʻomia le toe manatua o filifiliga uma o filifiliga, aʻo se miti na tafe mai na afaina ma oe lava lagona. O le a la le miti a se malaga i se miti?

O le tulafono, i le taimi lava e fiafia ai le miti e te manatua ai le malaga o le fea o le malaga ma o le a le mea tonu na tupu, o le miti o le a sili atu ona faigofie i le faʻauiga o le faʻauiga, talu ai o feutana e mautinoa e mautinoa e mafai ona faʻauiga. Taumafai e taulaʻi ma manatua ai le itiiti ifo i faʻamatalaga autu. E sili atu, le mea moni, aua le mafaufau i mea mai oe lava.

E ala i le tietie uila

Faʻauiga o miti mo tagata taʻitasi ma tulaga

Mai le tagata faitau, e manaʻomia le iai o se aʻoaʻoga iloga ma lelei manatua lelei le mafaufau i se ata fou na tupu i se miti. Ina ua maeʻa ona faia lenei faiga poto, o le a mafai ona tatou faʻalautele le tele o faʻamatalaga aoga mai se miti, o le a mafai ona faʻaaoga lelei e le tagata faitau ia latou lava mafuaʻaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lea la afai e mafai ona e faia lenei paso ma le ata na tuanaʻi atu i ou mata, o le a saunia uma e le matou nofoaga faʻaoga mea talafeagai e faamatala ai le miti ile fale. O le a faigofie, ona o oe e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi filifiliga, faʻamatalaga i lalo, ma ou tauganatu i le faʻamanatuina:

  • O se malaga na o ia, o se mea moni, e aunoa ma ni auiliiliga. O se faʻailoga lelei, o le miti faatusa suia i le miti a se miti ma mea e faʻamuamua, tau taua. Masalo o lenei o loʻo iai se tulaga sili ona faigata i lou olaga, e tatau ona e litaea ma talanoa i oʻu agaga, ae ua ia te aʻu le agaga lelei ma loʻu agaga.
  • Ua le manuia le malaga, e ui lava ua toeitiiti lava na taunuu i le nofoaga. O se miti ma se tulaga tutusa togafiti e te le fiafia ai, e sili atu le ulufale atu i ni faʻalavelave e le mafai ona taofia ai ni gaioiga le aoga, ae leai se mea e te lamatia ai.
  • Alu i se mea i luga o le nofoaafi. Afai o le auala o le agai atu i ou popolega na gaoioi ai se nofoaafi, ona tatau lea ona togafitia ma se toaitiiti. E ui o le faʻauiga autu o le tele o miti e mafua ai ona e susulu atu le laki i taumafaiga uma, ae o le malaga e faʻatusaina ai se tulaga masani tautupe ona o faʻafitauli i le ola o le tagata lava ia.
  • Avea ma se kamupani uo i le taimi o se malaga. O se miti matagofie, o le tele e foliga mai e ono mataʻutia, aemaise lava pe a fai o se uo i se miti ua aliali mai i se mea le fiafia ia te oe. O le miti ma se vaega tutusa ua faamatalaina foi le faigofie tele - e tatau ona e galulue ma nei tagata mo le manuia.
  • Alu ma taavale. O sea miti e faatusa i le miti savali, o le taʻavale o se tasi o le saoasaoa ma feaveaʻi ituaiga o le a sili atu le vave pei o le tafega o le vai, fofo, o le a vave faigofie ai ma le faigofie. O lou sone o le a le tuua masalosaloga i paaga.
  • Malolo i le taimi o se malaga. O lenei vaʻaiga e le faʻapea ai ona i ai foi se faʻauigaina faʻauigaga, ae e aoga le iloa o le osofaʻiga o le anapogi vave, lea o le a sau mai le mafuaʻaga o sini. O lea o le uiga lona lua e amata ona malosi, e tusa ai ma le mea e tatau ona faia uma ai taumafaiga natia muamua.
  • Taitai i luga o se pisinisi pisinisi. O le mea lea, o le mea lea, a, o se uiga le aoga faʻamatala upu nai lo le mea lelei. E tatau ona e feagai pe a leai ma le Arbitrarinances i le fale faigaluega, e mautinoa lava o ni nai taimi e feteʻenaʻi ma uo pe na o le tele o galuega nai lo oe e tatau ona i ai. O tulaga uma, o tulaga uma e faigofie ona foia lagona manino maiolo.
  • I le miti, ua e laki ou te alu mo tafaoga. Ioe, o le miti e mafai ona faigofie ona faia i le olaga moni, o lea o se tasi o faʻauiga mo se malaga tuʻutuʻuga i le olaga moni, o le mea lea na e sailia ai le lona lua. Ua leva lava talu ai.
  • Vaʻai le malaga i motu, le sami, le folau mo se teine. Malamalama i lau oe lava malaga i se nofoaga matagofie - mo se ata matagofie fola, o le sili atu o se faʻailoga alofa nai lo le faʻailoga o le faʻateleina o mea uma. O le a e feiloai ma se tagata matagofie, masani o le a faia oe faagaloina o le a le manuia muamua.
  • Tietie uila. O le faʻauigaina e le faaiʻuina o lenei le moe o loʻo taofia e le au faʻasologa taʻitasi, o loʻo aoga ma lenei lala. I le tasi itu e tasi, e tatau ona e iloa ia lagona fou, ae o le a le tele e te fiafia ai i le mea fou ua le iloa. E mafai ona avea lea ma soo se mea, mai le faʻalataina e oʻo atu i galuega fou, e mafai mea uma pe a maeʻa se miti.
  • I lau miti, o le gaioiga autu e faia e tagata malaga, pe e te vaʻai foi i latou mai le itu e aunoa ma oe. O le togafiti o se miti e faigofie ona tusia i le olaga moni, o lea e te mulimuli ai e taumafai ma manatua le amio a ou uiga faʻapitoa i le olaga moni.

Tamaitai Talavou

E faʻafefea ona faʻauigaina le miti lauiloa, miti ma tagata faʻapitoa

  1. I le ua vaivai. O Bulgarian Provadian Probedest o lenei Miti o se avanoa sili ona lelei e faʻateleina ai mea lelei ma toe faʻafoʻi. O le a e maua foi le avanoa e galue ai ma se tagata faʻaaloalogia mo oe, ae e tatau ona e faʻaeteete - o nei avanoa uma na tatau ona faʻaaogaina i le auala saʻo.
  2. Miti Miller. Henry Miller faamatalaina lenei Miti o le le mautonu, i le itu e tasi, o se avanoa lelei foi pe o se tulaga sao mai i se malaga i le olaga moni, o se ituaiga popole e uiga ia te oe, aua le popole i mea uma.
  3. E tusa ai ma le faʻauiga o le Freud. Sigmund freud o loʻo i le aʻa ma taʻutino o lau feusuaiga olaga e sili atu le taugofie, o le faʻamoeina o le pefu. O le a le sili atu le tele o taimi e fesuiai ai lenei mataupu i le faʻaopopoina o ni ulugalii fou poʻo le suia o le paʻaga, talu ai ua e faʻaalia le mea e maua ai le "faia malosi."
  4. Velezov miti tusi. O le miti e uiga i le malaga o le suia lea o le tulaga, o le a tatau ona e suia le 'au ma faagaloina le masani masani, o mea uma o le a faʻafesoʻotaʻia lou olaga ma e le mafai ona e alu i ai. E manaʻomia ona e faʻaalia le saʻo o le onosaʻi ma le lototele e faʻagalo ai lou le mautonu ma le paleni i se olaga fou ma le lelei. E le o tagata uma oi lalo o le mana.
  5. E tusa ai ma feololo. O le dynagisist faʻauigaina se miti o le avanoa umi e fai ai uo poʻo se agaga paaga, o le atinaʻeina o mafutaga e faʻamoemoe i le miti.

Faigamalaga

Faitau atili