Fuafuaina i luga o le faafanua o Tarot mo le lumanai: O le a le a tupu i le sootaga

Anonim

Ina ua faia se gatasi faigofie i luga o le pepa Tarot mo le lumanai, o le ae iloa ai le mea o le a avea i se sootaga ma lou tagata e te alofa i le lumanai. Ma maua ai foi se vaaiga mamao mo se lumanai mamao, o le a tatou fuafua mo le mafuaaga ona e leai se leo ma feeseeseaiga.

faamatalaina tamaoaiga "sootaga i le lumanai"

O lenei ia talafeagai sini e aoao ai le taunuuga o le sootaga ma o outou o se tasi ua filifilia. O le a outou malamalama i le mea o loo faavae ai le Union i mea e talafeagai, lea e lagona e se paaga e sosoo ai ia te oe.

Toso atoa fogavaa tarot masani ma tuu atu kata i totonu o se laina i luga o le laulau, e pei ona faaalia i le ata.

Salvation sootaga lumanai

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ona tatala le faamatalaupu ma vaavaai mo le tulaga faatauaina o le arcanes e tulaga. A mea o loo latou talanoa e uiga i:

  • 1 - faavae, o le ivitu o lou sootaga, mea o loo faavae i luga. O le sili mea taua e tausia e outou i le tasi i le isi. mafai ona avea lenei mea o se lagona ma faatosinaga faaletino, o le alofa moni ma latalata faaleagaga, lavalava fuafuaina po o se isi mea.
  • 2 - le a le mea e lagona e se paaga, ona lagona e sosoo ai ia te oe i le taimi nei. Ona lagona, manatu, aafiaga, faamoemoega, lē fiafia. O le a outou malamalama i le auala talafeagai e lona faatusa o se lelei filifilia.
  • 3 - O le a lagona ai le pele e faasino ia te oe i le lumanai. Pe e faasaoina le Union o le fiafia ma le sologa lelei, o le a tulai mai feeseeseaiga pe faalelagona. Vaai mamao mo le masina o lumanai.
  • 4 - Tarot valoaga e uiga i le lumanai umi o lou sootaga. O le a tutupu mea taua na tutupu, le auala ma le mea o loo suia ou lagona. vaaiga tuutuumamao Full ma auiliili mo tausaga.
  • 5 - faapefea le a outou lagonaina i lenei sootaga. O le uiga atoa o lou tulaga faalelagona.
  • 6 - lagona ma lagona, manatu filifilia i le lumanai mamao. Pe o le a latou tumau pea lava pe o le a faatino suiga.
  • 7 - Excreasing sootaga ma taunuuga mo oe. Afai e faamavae le mea e tupu, o le tiga o le a? Afai e te tumau faatasi, o loo i ai avanoa e faaipoipo?
  • 8 - o le taunuuga ma le taunuuga o le sootaga mo se tagata.
  • 9 o se faafanua e aotele ai valoaga uma ua mavae. Aotelega o valoaga Tarot, faaiuga puupuu e uiga i lou sootaga.

O lenei ia talafeagai e sili ona auiliili ma tumu i le sili ona tagata oi ai nei. Ae aua e te saili e mate fata taitasi, ave lou lima i le pepa, pe afai o loo popole i le lumanai e uiga i le lumanai ma se tagata o le na e maua ai se mafutaga aloaia.

Usuina: "Pe tatou te maua se avanoa?"

O lenei auala o valovaloga filifili masani tagata i le sootaga problematic e foliga mai unpromising. o le a fesoasoani Kata e iloa afai ei ai se avanoa e laveai ai le alofa ma le lipeaina o mea uma.

Toso a fogavaa ma tuu le pepa i le aafia i lenei suiga, e pei o le fuainumera.

Faaee atu pe afai tatou te maua ai se avanoa

Faauigaina o pepa i luga o le tulaga taitasi:

  • 1 - o se iloiloga auiliili o le tulaga i fegalegaleaiga i le taimi nei. O le malosiaga ma vaivaiga o oulua faatasiga, o manatu ma nuances autu e tatau ona gauai atu i ai.
  • 2 - ou lagona mo se tagata, o le a i latou? Pe e te vaai i le lumanai ma ia te ia? Pe tutusa ma le faatusa o se paaga lelei po o le latalata itiiti ifo i le lelei? Auiliili auiliiliga o lou tulaga faalelagona.
  • 3 O le tasi o le pepa lona lua, ae mo se tagata. O le a ia lagona e faasino ia te oe? Pe e te fiafia ai pe e te le fiafia ai? O oe o ia manao o ia e faatasi le vaega o totoe o lona olaga i?
  • 4 - o le manaoga o le paaga e mafai ona faamalieina ai. O uiga ia o loo vaavaai pea mo tamaitai ma lea e maua. E mafai ona e faaaogaina i latou e fuafua se pele ia te oe lava.
  • 5 - uiga o se paaga e mafai ona faamalieina ai ou manaoga autu, mea e te manao e maua mai sootaga.
  • 6 - o le a tumau lou Union problematic, luitau po o loo i ai se avanoa e auina atu ai sootaga i se faatonuga matuia. I ai se avanoa o le faasaoina o tulaga?
  • 7 - O le a mafai ona e faia i le lumanai e faasaʻo le tulaga.
  • 8 - le a le mea e tatau ona faia i le lumanai ina ia tagata uma e lelei.
  • 9 - O le a le faaiuga o le mafutaga, pe afai e te avea se mea e fai ma te le mulimuli i le fautuaga a Tarot.

Siaki le vitio i le auala e totogi i luga o le mafutaga i luga o le pepa tala:

Usuina o le "lau afa lona lua"

O lenei faamatalaina tamaoaiga e mo loners. Afai e te leʻi maua se ulugalii, ia saunia le fogavaa a Tarot ma faia se gatasi "O lau afa lona lua." Faauigaina o le Savali o le Senior Arkanov, o le ae iloa ai le mea faamoemoega mo le alofa maua le.

Toso le fogavaa ma pala le pepa i luga o le laulau e tusa ai ma le faatulagaga. O le ata o loo faaalia i le ata.

Lou afa lona lua

Sosoo ai, tatala le interpretator auiliili o Arcanes Tarot ma agai atu i decipher le valoaga:

  • 1 - o le tulaga i lea o le a faia se fonotaga nofoaga ma se satelite faamoemoega o le olaga. taimi fuafuaina, nofoaga, taumatematega o nisi mea o le a aafia ai le masani matautia.
  • 2 - tulaga faalelagona o le paaga faamoemoe. E faapefea maaleale e faavalea e le mafai ona e faasoa atu ona lagona ma fetufaai atu lau. "Suku" po o se tagata alofa.
  • 3 - O se faailoga o le malamalama o le paaga tuuaia. Faamatalaga ua ia te ia mai le natura. Gafatia ma avanoa mo atinae. Afai e taua ai le mafaufau o le tane i le lumanai mo oe, ia gauai faapitoa i le vaaiga tuutuumamao o lenei pepa.
  • 4 - tulaga tau tupe o se tagata. Pe ana tupe faavae lenei, ua le faamanuiaina o le a avea i le lumanai. Pe e le gafatia i le galuega, galuega po o se pisinisi, e mafai ona o le lagolagoina o se aiga.
  • 5 - tulaga Social, tulaga i le lalolagi. E faapefea pule i lona manatu, pe o le a ia faaaloalo i le siomia ai, o le a le tulaga e manaomia ai o ia ma mea e faaaogaina faamanuiaga lautele.
  • 6 - le gafatia faaleagaga o le tagata. E tusa ai ma le tuuaia o le a taumafai paaga e atiina ae faaleagaga. Pe atonu sa ia teena le faaleagaga i uma, mananao e faatino, ae le o le faalauteleina o lo i le suesueina o lona subconscious.
  • 7 - le mea e faatusa i tagata o le sootaga lelei o loo i ai le alofa mo ia.
  • 8 - sootaga muamua ma o latou taunuuga mo le afa lona lua faamoemoe.
  • 9 - Pe e saunia nei mo sootaga fou, po o le e tatau ona e faatali.
  • 10 - faapefea lou sootaga a atiina ae: vave ma vave po o le lemu, fuaina.

E mafai o le a tuuina atu Tarot se vaaiga tuutuumamao le le fiafia: e te maua atu i le lumanai, o le a lē oo mai le alofa i lou faitotoa. e le o se mafuaaga e faanoanoa lenei: o lona uiga o le vaitaimi mo le atinae ma le loto malamalama na tupu i lou olaga, ma o le a aliali mai pe a oo mai le taimi o miti a le tagata.

Faitau atili