Aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaleleia le karma ma suia lou olaga mo le sili atu

Anonim

E le gata i le mata uliuli, faʻafitauli i galuega, faʻafitauli tautupe, faʻafitauli naʻo le alu mo oe i luga o mulivae? E te faʻapipiʻiina uma taumafaiga tele e suia ai lou olaga mo le sili atu, ae o loʻo tumau le tulaga i le tasi itu? E le taumate, o le manatu e le o mea uma e te le o taumafai tele, ae leaga karma. Faʻapefea ona faʻaleleia o le karma, o le a e aʻoaʻo mai i lenei mea.

Auala tau

Le tulaga lautele o le karma

Sa faʻaalia e Karma le faʻafanua o le Mafaiaga sootaga i le va o mea na tutupu i le taimi ua tuanaʻi, taimi nei ma le lumanaʻi. Ia malamalama i mea e aoga i le olaga, e tatau ona e manatua le lauiloa Rusia Propper: "O mea tatou te momoe, ona faaipoipo lea."

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le tala foʻi a Maria Brow Brown ona uiga ia Karma, lea o se saienitisi ma le fomaʻi ma ua uma ona suʻesuʻe karma ma ona mataupu mo le luasefulu tausaga. Na ia telefoni ia Karma "Universal Haisal Tulafono".

O tagata na te mauaina na o le mea latou te le tatau ai - o fua na tupu mai ia latou lava lulu lulu fatu. O lona uiga, o le auina atu o lona alofa i le lalolagi o siomia ai i tatou, o le a e mauaina se alofa tataina, pei ona toe foi mai Boumerang Heass le ita.

Karma ma le amiotonu

Ae faʻafefea ona e malamalama i ia tulaga o loʻo avea ai le tagata i lona olaga atoa, mate e sili atu galuega, ae o loʻo e feagai ma nei taimi i taimi uma? Ma tagata, i luga o le eseʻesega, ma e atiaʻe le ola le faʻamaoni, ola i le fiafia ma le tamaoaiga?

I le taimi muamua, o se tulaga o mea taua e foliga mai e foliga matua le fiafia ma e le taulia oe i le karma manatu. Lenei e manaʻomia le taʻua o le faʻalauiloaina, aua o Karma ma toe faʻaleleia e masani ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma e faʻaopoopo lelei manatu.

O se tagata, e pagatia lea (pe sili atu le lelei), Aua le manatua se mea e uiga i ana amota muamua, e ona o lenei mea, e masani ona faʻasea e le saʻo o ia.

O le mea moni, e masani lava, o le mafuaaga o faʻafitauli uma o loʻo taoto i aitalafu o aso ua mavae, lea ua ia tatau ai ona totogi. Ma atonu o se tagata o se tagata (pe na o lona agaga) e mafai ona maua le poto masani o taulaga, o le poto lena e iloa ai e ona aʻafiaga i le faʻatonutonuina o lona aʻafiaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ae le o se tagata lelei tele i le ua tuanaʻi o le uaʻi vaevaega e matua ma taugofie ma faʻatautaia ai le lelei o Karma, ma faʻataʻitaʻiga lelei gaioiga. Ma i le olaga nei, e faʻaalu ai ona manava i le taimi nei, poʻo lana galuega malosi

Ioe, e le mafai ona galo ia le i ai o soʻotaga mai tulafono lautele ma mea faigata e faigata ona faia gaioiga leaga.

Karma galue i luga o le mataupu faavae o bometranga

Ola ma Aoaoina

Soifua o le tagata e faʻamanatuina e se aʻoga masani. filifilia le agaga o tagata uma mo ia lava o se polokalama o aoaoga ao le ua vaaia i le tino faaletino. Ma o le eto o loʻo iai taimi e fetaui lelei pe a oʻo tulaga uma i luga o le paneta aʻoga o le lalolagi e talafeagai atoatoa mo la tatou talosaga. O tagata taʻitoʻatasi o le a tatau ona oʻo i lona lava poto masani manaʻomia mo nisi faʻaleleia atili.

A faʻatuina e le agaga se talosaga e maua ai se poto masani, e tatau ona faʻatali mo se Esoto. I le taimi lava lea i le lalolagi, o le faʻavaeina o ala i auala e mafai ai ona e mauaina. O a aʻafiaga o le a iai lou olaga faʻalelalolagi ma le poto masani ua mauaina?

O lou siʻosiʻomaga e faʻalagolago i le tulaga lelei o lau karma - le lelei ma le lelei, faʻapea foi ma le aofaʻi o gaioiga ua tuanaʻi - o le mea lea, o le kalama, lea na ausia i le ua tuanaʻi.

I le taimi lava lea e tasi, e le o le tele o tagata ola na e soifua ai, pe na e ola ma le poto masani ma lona tofi ia faʻapea foi ma lou olaga. Ae o le mea moni o loo tumau i le mea moni - o loʻo e feagai ai ma isi aʻafiaga i le taimi e te nofo ai i totonu o se atigi faʻapitoa tino.

E mafai ona e aumaia ni faʻataʻitaʻiga vaʻaia o faʻataʻitaʻiga - faʻataʻitaʻiga, toleniga i le Iunivesite o Harvard ma iunivesete i se tamaʻi lona itumalo. Suesueina o Harvard, o le a e maua le avanoa e faʻaopopo atili ai faʻapolofesa ma fai se galuega, ma e te le o mauaina tuʻutuʻuga i punaoa o tupe. E pei ona iai e le itumalo o le Iunivesite, e le o maua ai ia lava avanoa talafeagai.

Ma o le mea lena sa e mauaina ai le aumalaga o oe o le a afaina ai lau Kariam o taimi ua mavae.

Faʻafefea ona faʻaleleia le karma

O le manatu e faapea o lo tatou karma ua atiina ae e faavae i luga o le gaoioiga tatou te faia. Ae peitai, o le mea moni, gaoioiga ua na o se taunuuga o lo tatou manatu i sensations. Ma o le toe vaitaimi o loo soifua le agaga (e mafai ona tutusa ma le faitau piliona o tausaga), o le tele ia ua faatupulaia aafiaga ma faamatalaga olaga. I le faagasologa o le atiina ae o aafiaga ola, moni iloa o le mea moni o le uiga o le lumanai faatinoga e faalagolago tonu lava le agaga o faamatalaga faaputuputu, ma le tulaga moni e le o taimi uma faatinoina le matafaioi autu i le tulaga lenei.

Faatinoina le atinaeina

O le laasaga muamua o pepelo lava atinae i faamatalaga aoga, faafetai lea e iloa o se tagata o le lotogatasi ma le faamaoni o mea uma i lo tatou lalolagi. E ui lava e foliga mai e ese i tagata uma - latou itupa eseese, atunuu, tulaga faaagafesootai ma worldview faalelotu, - O i tatou o fanau uma o le tasi paneta Lalolagi.

Ma mo i tatou taitoatasi, e tatau ona tutu i le atinaeina i le taimi muamua. E taua le aoao e mafaufau lelei, afai e te faia e le aunoa, o lou mafaufau o le a suia ma le auala e te iloa le lalolagi o siomia ai au, ma e tusa ai - ma au amioga.

Mo se olaga fiafia, e tatau ai ina ia taofia le faaalia o lo latou faamalieina ma le lalolagi i fafo, i le mamao e mafai ai e faaalu le tele o lona taimi e matamata i le faasologa ma taofia le aoga i fesootaiga faaagafesootai.

Nai lo lena, i aso nei, ia amata le faitauina o le tusi i luga o le atinaeina, tausia o le suesuega o lou lava horoscope karmic. E foliga mai, ua amata ona le atinaeina, e te manao e alu i le lotu po o le faataitai faiga faaletino eseese - mo se faataitaiga, yoga.

Lelei e faaosofia ai faamatalaga mai totonu atiae ma aveesea o ia lagona le lelei e pei o se lagona o le tausalaina po o aggressiveness. I lalo o le faatinoga o faamatalaga fou, o le a faasolosolo amata au amioga i suiga, ma mo i latou lau tali ma o se taunuuga - uma le ola. O le auala lenei o loo i ai se lelei "vaega tele karmic", o le a faaauau pea lea e tuuina atu ia te outou ma maualuga tulaga ola ma atinae.

Ma o le mea moni, o le manatu faapito e taalo se matafaioi tele - pe ae saoloto fesoasoani i le lalolagi i le lalolagi atoa ma isi, o loo i ai se malosi atinae o se tulaga lelei karmic.

Aua e te fefe e fesoasoani i le lalolagi o loo siomia!

20 fautuaga mo le olaga fiafia

  1. Aua nei galo i le olaga e taua ai le tulaga e maua ai le tasi manao i ai.
  2. Pe a tupu e faaumatia au fuafuaga, o le ae le maua, aua le faanatinati ina ia maua ai le fiafia, ma aveese le lesona manao ai mo oe lava mai lenei tulaga.
  3. E taua le faaaloalo ia te au lava ma le o loo siomia ai tagata ma e faamatala atu ia latou upu, mafaufauga ma amioga.
  4. Aua nei galo e uiga i le mea moni e faapea e masani lava pe afai o se mea e le i tupu, e le o se toilalo, ae laki tele.
  5. Mulimuli i tulafono, ae ia iloa faʻapefea ona motusia le agavaʻa.
  6. Aua neʻi faʻatagaina ni uiga ese o ni uiga ese ma feteʻenaʻi lou olaga.
  7. A faʻapea e faʻafuaseʻi ona e iloaina o le mea sese, taofi oe le tusia oe lava, ma ave uma mea sese faʻasaʻoga.
  8. O aso uma na o oe na o oe ma oe.
  9. Aua le fefe i suiga, ae i le taimi e tasi ia faamaoni ia te oe lava.
  10. Manatua e masani ona leoa o le sili tali ma togafiti o amioga.
  11. Taumafai e ola i se olaga lelei, agavaa ina ia e mafaia ai loʻu mitamita i le toʻafilemu o tausaga ma le faʻamaualuga.
  12. Manuia lou olaga faaleaiga o le a faia lea o se nofoaga i na nofoaga, le mea o le avssore o le alofa ua mautu.
  13. A finauina ma se tasi, mafaufau i le taimi nei o le taimi nei ma aua le pai atu i le taimi ua tuanai.
  14. Faasoa lou olaga poto masani ma isi tagata. Naʻo ina ia mafai ona e saogalemu "tino ola pea."
  15. Ma le alofa. Fai le matou paneta.
  16. Vave alu i le nofoaga lea e te leʻi faia muamua.
  17. Manatua le mea moni o mafutaga sili lea o le a i ai o tagata ia o tagata e alofa le tasi i le isi nai lo latou manaomia i le tasi.
  18. E mafai le iloiloina o lou manuia i le mea na e foai ai e ausia ai.
  19. Faaalia le alofa ma le agaalofa e faasino i isi.
  20. Taumafai e nofo o gatasi ma oe ma le lalolagi i fafo atu.

Usitaia nei fautuaga, faʻapea foʻi ma le alualu i luma-alualu i luma, o le a fesoasoani ia te oe faʻaleleia lau karma ma ola ai se olaga fiafia ma maualuga. Ma i le faaiuga o le tusitusiga, suʻesuʻe se ata manaia:

Faitau atili