O a miti a se afafine moni i se miti, ou te faʻauigaina Vaga ma Miller's miti

Anonim

Faʻauiga o miti e uiga i lana tama teine ​​i le miti o le a foliga mai e sili ona manaia i le tatou tagata faitau. I lau moe, e mafai ona savali le He م ma e talanoa ia te oe pe amio le talafeagai. Ae o le faʻamatalaga faʻavae o soʻo se miti o miti masani e le leaga tele - E mafai ona e iloa au oe "i" ma faia ni faʻaiuga e uiga i le lelei ma le faʻalavelave o le manuia.

Teine

Faatauaina lautele o tulaga eseese mai lau miti

Matou te ofoina atu le tagata faitau e taulaʻi ma tuʻuina lona afafine mai le gaʻo. O le a le mea na ia tu ai i ou luma? Pe na e miti o le fanau mai o se afafine o e ofuina i lalo o lou loto? Taumafai e saili lau mataupu mai mea nei:

  • Snoviditta na fanau mai i se teine ​​miti. O sea miti e valoia ou popolega ma le vevesi. Faaipoipo fafine faaipoipo ina ia faailoa ai le fefe mo lona taunuuga, atonu e te le talitonuina lau tane. I le avea ai ma se tina maʻitaga na aliali mai ma vaʻai i se tama teine ​​na fanau i se miti, e mafai ona e vave aumaia le tama i lo tatou lalolagi.
  • Ua leva ona moeina outou e se afafine faataoso a le tagata matua, toeitiiti lava fou. O na solofanua e na o le tasi le mea - o lou afafine i le taimi nei e manaʻomia le tatau nei lagolago ma lagolago e le tatau ona e vaeluaina.
  • O Doca na aliali mai ia te oe i ou luma i se ofu faaipoipo. Malamalama i le Iʻa i totonu o le ofu faʻaipoipoga, o se mea moni, o se vaaiga matagofie. Ae o le a lava le teine ​​e le matagofie, e tatau ona e iloa - o le tele o tupe, e vaeluaina ma e pele ma misa i totonu o le lumanaʻi.
  • Afai e miti se tamaititi, o loʻo faaipoipo foi, o le miti foʻi e valoʻia o se miti i le manuia i le manuia uma i le lumanaʻi.
  • O le afafine ua maliu ua faamatalaina e le tele o miti sili ona lelei. O le gatete na taofia ai lou afafine i le olaga moni o le a pa'ū, ma o le a mafai ona e fiafia i le ola ma faia ni fofo moni.
  • Vaai e pei o se tama teine ​​na malemo. Ioe, ma o se miti e valoia le iʻuga lelei - o loʻo e faʻatali mo se taimi umi o le lelei ma le tamaoaiga i le mea moni.
  • Na e miti i teine ​​teine ​​teine. O le tele o miti tusi Fautuaina e le toe nonofo i tua ma faʻaalia gaioiga pe a maeʻa se miti ma lana tama teine.
  • O suli i le miti na maua ai loimata. Ma o se miti a na o se mea fiafia tele na tupu ai se mea fiafia - O lau manaʻo ma lau tama teine ​​o le a faʻataunuuina.
  • Tamalii tama inu. Afafine i le moe 'onā, le faʻaaloalo ia te oe pe avea ma mea leaga. Faʻamanatuga o au misa ma feteʻenaʻi ona o le le malamalama i mea moni faigofie.
  • O le tama teine ​​laitiiti i se miti na faʻamatala. Masalo o le a le moe, a uma ona e faʻafaigofie oe ona ola, o le ae mauaina lou nofoaga ma iloa le uiga o nisi ituaiga o pisinisi.
  • Afai e foliga mai o se tina maʻitaga i se miti, e tatau ona ō atu le miti mai le itu o latalata ma tuaoi, e faʻamoemoe ai i le mea na tupu. Mafai ona vaeluaina ma misa ma uo.
  • Na moe le lagona fou. Afai e te laki e te vaʻai i se ata se ata, ona le tatau lea ona e faʻaseseina oe e le matagofie o le meaola - o faʻafitauli o faʻafitauli e mautinoa lava o le a e faʻalagolago ai i le taimi. O le vaʻai i le afafine o le moe e masani ona faʻaosofia le faʻafitauli i le olaga moni.
  • Vaʻai se tama teine ​​i se miti, lea e leʻi fetaui ma le faʻamoemoe pe o loʻo ausia se galuega mataʻutia. I le olaga moni, o le ae ufiufi le fiafia i lou olaga, o le a e manaʻo e suia se mea, ma afai e te lafoina saʻo le malosi i le itu saʻo, o loʻo faʻatali mo oe.
  • Na foliga mai ia te oe e le fesoʻotaʻi ma le ma le faʻaaloalo le tama teine ​​lena tama. E manaʻomia le faʻamoemoe o faʻafitauli i le lumanaʻi i le lumanaʻi, ona o miti ma se pito i luga o le pito i luga e masani ona valoia faʻafitauli i le olaga moni.
  • Sa moemiti le afafine i se taimi umi tele o le taimi o le vavaeeseina. E leʻi sauni e Harps mo se miti soʻo se mea faʻapitoa - ua na ona misia laʻu tama teine, ma o se meaalofa na faʻaalia le malamalama.
  • E le mafai e le afafine ona alu i se miti i se miti. Afai ua e le maua i le faʻalogo a le faʻalogo i se miti, ma atonu i le olaga moni, e le o toe mamao lava o le a e faʻaipoipo i lou afafine lalelei.
  • Malamalama i lau tama teine ​​na faʻanoanoa, pe a loimata. Miti o le moemiti le faanoanoa, faanoanoa ma le manuia.

Teine mumu

Faʻauiga o le moe mo le wange, miller ma le fiafia miti

  1. Fai mai tagi a Milela e vaai lona afafine i se miti i lalo o soo se tulaga o loo sologa lelei ma ia. Peitaʻi, latou te leʻi mauaina lenei amoa, o le a tatau ona feoaʻi i le faigata o suʻega ia te oe, manumalo ma maua le faʻalagolago i ai ma maua ai ni tomai talafeagai e ausia ai le sini.
  2. Tamaitai miti. E tusa ai ma le teine ​​miti miti, fealofani, o le a sau pe a moe lelei i lona afafine, e sili atu le mama nai lo Miller, ae le aoga. Tagi lau tama teine ​​i se miti o le mea sili ona leaga e mafai ona tupu i le fafine miti tusi, - o loʻo e faʻatali mo le oti o se tasi mai lau pele.
  3. Pepa o le Moe Faafiafiaga. O le faʻaaliga e uiga i le tuʻuaiga o le forestme Good card, ua avea ai foi ma faʻafiafiaga soʻo pe a maeʻa ni suega. E aoga foʻi i le faʻalogo i manaʻoga o le afafine o le mea moni, o feteʻenaʻiga e mafai ona oʻo i le le malamalama i itu uma e lua.
  4. Bulgarian Vanga Wang Canns - E le masani ona sau le fealofani pe a uma ona momoe ma lana tama teine. E mafai ona e manatu faatauvaa ma cusgrin, ma le salamo folafolaina ma le malamalamaʻaga o le natura o lona olaga atonu e le sau.
  5. Isopic miti tusi. I le Breatery Dream Book, Faʻauiga e mafai ona vaevaeina i ni lala se lua - e iai sau tama teine ​​i le mea moni pe leai. Afai e te fiafia i se tama teine ​​faʻanoanoa, e leai saʻu mea moni, ona e tatau lea ona e fefe e feteʻenaʻi ma le foaʻi ma le masalosalo ma ofo atu. Ae afai e te moemiti i lau tama teine ​​moni (i soʻo se tulaga), o se miti miti ia te oe i faʻafitauli i mafutaga ma afafine, e tatau ona aveʻesea i se taimi vave.
  6. Medemole's Muscerer's miti a le miti. E ala i le miti a le togafiti faataulaitu, o lau mafutaga ma Princess i se miti mafai ona faatusaina lau filifiliga moni i le mea moni. Peitaʻi, e iai solofanua e mafai ona faʻatusa mai ai le manaʻo o miti miti, o le manaʻo e saili se fafine faʻapitoa i le fofoga o le tagata.
  7. Tusi Farani. I le French Dream Bread, o loʻo faʻamatala e le afafine le mautinoa - O se miti o loʻo valoia e le manuia i le manuia i taumafaiga, mamalu ma faʻaleleia le manuia. Ma faʻaipoipo i se miti i lau lava tama teine ​​(mo se miti - aliʻi) o lona uiga o le alu i taimi e te alu ai i taimi uma o le a iloa ai oe lava i le tele o tausaga i le tele o tausaga i le tele o tausaga i le tele o tausaga i le tele o tausaga i le tele o tausaga i le tele o tausaga.
  8. O le Stath Simon Canon. E ala i le miti a le Aposetolo, le afafine i lalo o soʻo se tulaga faigata, faʻafitauli, tausiga, tausiga, i nisi o faʻafitauli o taimi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afafine i le faavaa

Faitau atili