O a miti o pateta i miti ma faʻauiga o tagata

Anonim

O le a tatou fuafuaina ni miti o pateta i miti ma pe faʻafefea ona malamalama i le uiga o le moe. Pateta i Rusia e tatau ona nofoia le nofoaga o le areto lona lua. I se tasi taimi, na tupu paie pateta mo fugalaʻau. Lulu o pateta, pei o le tele o le pasty, matua oona. A o avea ai ma ese mai, o le fiafia tele i le aulotu o le aufaatoaga e le gata ina a ese lanu ma aoga lanu, ae foi ma meaai taumafa.

Pateta ma fugalaau

Faʻafetai ia Peteru 1, o le autu autu o pateta o le faʻatoaga. O pateta faigofie, faʻamalieina ma taugofie meaʻai, o le faʻavae o le tele o meaʻai. Vaʻaia pateta i se miti - o se faʻailoga o le faigofie manaʻoga, popole i le falaoa.

E le o taimi uma le popole. Afai e te lagona le mafanafana, i le faia o mea lelei atofaina, aua le faapolofesa ia te oe lava i lenei meafaitino i fale gaosi oloa, tausia le ola o mau o oloa, tausisi i tulafono teuina.

Le moni tau o le moe

Afai o oe miti pateta, atonu na e nofo i luga o se taumafataga umi. E manaʻomia e le tino le kapeta ma aoga vitamini. Ave i se miti e moni, aemaise i le taumalulu, pe a le aoga le la. O le pateta lea e faʻaaoga ai le sefe mai le zing ma le vitamissusis. Faʻatau ni pateta ma 'ai i meaʻai. Tusa pe o oe o se lagolago o se aano o meaʻai maloloina ma tau mo kapenia taʻitasi, saili le avanoa e faʻaata ai le meaʻai.

O le taua lona lua - o loʻo e popole tele i le faʻafitauli o le fiaʻai. E lelei mea uma, ae mo le fiafia atoatoa e mautinoa lava e te manaʻomia le utaina i totonu o le bunker poʻo le potu teu oloa ia le itiiti ifo i le 50 kg o pasta.

Masalo o oe o se tagata tau tamaoaiga, o loʻo ia te oe se faʻamalologa atoa, o loʻo e auai i le seleselega ma iloa pe faʻapefea ona filifili pateta i le faleoloa, ae e manaʻomia le totoina, toso ma teu lelei lelei fualaau faisua. Taofi pateta o loʻo manaʻomia i totonu o se potu malu ma le pogisa. Sili o mea uma i luga o le fale fualaau 'aina. Aua le toe faʻasao pateta i totonu o le fale. E sili atu le tolopoina o isi 10 apa o le apricot orcote.

O miti moni o se miti ma pateta o le leai o se vitamini pe fefe i le fia ai o fiaaai.

Pateta i le eleele

O mea taua taua o pateta i se miti

  • Vaʻai i le aoga o pateta o fualaʻau, o fualaʻau ese o pateta i se miti e faigofie ma aoga. Ae afai e te nofouta i isi meatotino, vailaau poʻo oona, o le liʻo o faʻailoga e mafai ona lautele. O au utupoto o loʻo faʻaaogaina i vailaʻau, fesoasoani i le aveeseina o Edema. Raw pateto suamalie o loʻo faʻaaogaina e lipoti ai le au malaga.
  • Pateta pito i luga, fugalaʻau, tui - o se faʻailoga manino o lamatiaga ma popolega. Aoina pateta pateta - o se faʻailoga o faʻafitauli matuia, poto.
  • O lapisi o pa patoto - e tau, pastis, jets.
  • Aoina Beetles po o le Caterpillars mai pateta - e tele le tele o le monononos ma le mafai galuega.
  • Togiina pateta - e le maua ai e le dlitep o punaoa, faaalu tupe.
  • Eli pateta - faia se polofiti.
  • Mama pateta i se miti - fai, aua le faʻalogo i patupaʻe. Tipi le mafiafia vaega o le fofo - i malaia, leiloa. Afai o pateta lemu, sosolo aʻe mai totonu, e ogaoga faafitauli i totonu o le aiga. E le mafai ona e faʻaaogaina le tulaga o loʻo i ai nei o mataupu, naʻo le le aoga.
  • Uo ofuvae tele o mea tau tupe. Laiti pateta o faʻafitauli o faʻafitauli ma tupe, masalo foi o le fiaʻai. O le mafuaʻaga o le a le aoga o le mea sese o le a avea ma au lava mea sese ma fuafuaina o se aoga taua. Faaeteete taua tele, nonogatupe mo le fiafia tele, nonogatupe.
  • I ai o se tamaʻi pateta mai le moega matala mai le moega matala - i le vave ma sese fofo. E te faia faʻatau e le o se taimi pe leai foi i le nofoaga.

Pateta i se ipu

O pateta taua i le miti e miti

  • Fai mai le tusi miti a le aiga o pateta i se miti - o se faʻailoga e te faʻaaloalo ai i le galuega, masalo faʻalauiloaina i luga o le kapeneta o le tautua. Toto pafetafai i se miti - Aiga faʻamafanafana, atonu o leʻa fetuunai o lima ma loto. Roto pattotoes - O au taumafaiga e le o faapaleina i le manuia. Scroroleted patchtoes, nutimomoia mata po o fana, isi tagata o le a faʻaaogaina fua o lau galuega, o le a le faʻafetai lava ia te oe.
  • E le miti o miller pateta i se miti - o se faʻailoga o le lelei ma le fiafia. E i ai le pateta salati i se miti - o le penefiti ma le manuia i le pisinisi. Eli pateta - i le fiafia o aiga. Totoina pateta - o au miti o le a moni ona taunuu. Vaʻai le vevela o le seleselega - faʻafitauli matuia e mafai. O le miti a Miller's Hast Request, e ono avea ma mea e mafai ai ona avea ma mea le fiafia ma le le fiafia e fesoʻotaʻi ma pateta i se miti.
  • Afai e te vaʻai o loʻo tipiina e se tasi se pato pateta e 'ai pe fai pateta i le palapala i luga o le laulau, - vaʻai le tagata ma e le mafai ona faʻasaʻoina i totonu.
  • O le aʻoga faaluaina o le teine ​​faʻaposetolo o meaʻai pateta ma le tele o galuega ma le le faʻafetaia.

Faaiuga

Vaʻai pateta poʻo isi meaʻai faigofie i se miti - o se faʻailoga matuia o faʻafitauli i totonu, faʻafitauli o aiga, faʻamaʻi o Gataboolic. E mafai foʻi e le pateta ona lagona le sese, tofitu, agavaʻa i faʻaputuputu o meaʻai. Faʻavasega ma le faʻaeteete o se lelei foliga i feololo ma tapulaʻa talafeagai.

Aua le taumafai e fai ni meaʻai tetele - e maofa ai le lelei o le olaga, faaitiitia le fesoʻotaʻi, ua e nofo i le tasi nofoaga. O pateta i totonu o le Miti e faʻailoa ai faʻafitauli i totonu o le aiga. Afai e te miti i le tasi tagata o loʻo taofia patetoes, ma le isi taimi e te ono eli, o le lalolagi ma e leai se maliega a le aiga. Mafaufau i se tagata e faʻaleagaina pateta i lau miti. O le ono ono pei o le olaga moni, o lenei tagata o loʻo galue i le hydration.

Faitau atili