O a miti a lapisi ma tuai lapisi mo miti autu

Anonim

Afai e te mafai ona iloa poʻo le a le miti o loʻo moemiti ai, o le a mafai ona e faʻaumatia lau manatua pea, saili le mea e te manaʻo e aveese ai, ae o le a le taugofie ia te oe.

O lapisi i se miti, o lona uiga o le lapisi lapisi e te manaʻomia le feagai ai ma mea e faʻamuamua ma o tatou lava taimi ua tuanai. Lafo ese le lapisi o le a na o oe. I lou ulu, e le mafai ona e valaauliaina tagata mama ma taʻu mai ia te oe uma e le tatau. Aua le masalosalo i lou mana.

O le moe o loʻo faʻaalia ai o oe o loʻo i ai i se lagona talafeagai mo ia galuega. Ioe, o loʻo ia te oe le aia tatau e filifili ai, e mafai ona e toe tapunia uma pusa oloa ma kapeneta ma skelens, ae latou te le o i soʻo se mea ma e mafai ona toe valevale, ae ua i ai i soʻo se mea.

Tagata e pei o lapisi

Faʻafefea ona aloese mai le le fiafia o le moe

Lapisi i se miti e tele mea taua. Mai le aofai o le tamaoaiga i le ola atoa o le olaga. O le sili ona lelei o lona uiga o le faʻaitiitia o le le lelei o le tau o le miti o le moni faʻatino. Aveese lapisi. I taga o taga, i totonu, i luga o fata, i pusa, i totonu o kapeneta. O mea uma e taoto mo le tele o tausaga: "E i ai se aso o le a ou faia," lafo atu e aunoa ma le faanoanoa. O mea gau e leʻi mafai ona ausia e lima, o le teuga ma le prom, lea e te le fetaui, lavalava o loʻo e ofuina pe a tatou leiloa le mamafa - togi i fafo.

Ua tilotilo le tamaititi i le lapisi

O le taua tele o lapisi

  • O le vaʻai i le miti o le aiga o le aiga - na e faʻalauiloaina oe lava, ua oʻo i le taimi e tausi ai. Aveese le lapisi o le fale, togi ese le lapisi mai le kapeneta, tufatufa pe togi ese mea e le aoga ma faʻatau ese ni nai mea taua - o le a e te ofo ai pe faʻafefea ona faʻaleleia le olaga. Ua lava le amataga, ma o mea uma o le a alu i luga o le pito i luga.
  • Tamai lapisi, oneone, palapala - latou te lotoleaga ia te oe ma taumafai e puipuia lou manuia. O le lotoleaga e le o le malamalama i taimi uma. Tau lava o le umiaina o le vaitafe o le faʻamaualuga ma tala, pei ona e lelei, ma o le a sili atu. E fiafia mea uma mo oe, ae e le mafai ona e taumafai e fai isi tagata ola lou olaga ma ou fiafia i ai. Afai e te manao e mitamita, tufa atu lole ma pai. Faasoa le manuia, ma o le a le fiu tagata i ou tafatafa.
  • Afai e te vaʻai i se togi lapisi, o se faʻailoga lelei lea e uu ai le gagana. Taofi le taʻu atu o faʻamatalaga o au fuafuaga e sili ona latalata i uo. Fai i se taimi mulimuli ane o loʻo galue ai mea uma. O auiliiliga o lou tagata na lafi. E mafai ona e maua le aoga sili ona aoga e mafai ai. Talitonu i le laki, ae ia tumau le faaeteete. E mafai ona taugata le faatamala.
  • Lapisi i totonu o le fale - faʻamoemoe se misa pe taumafai e lapataia i le tele e mafai ai. Po o le a lava le tulaga, e sili atu le saunia.
  • Pa'ū i lapisi ma lou ulu - e matua le mautonu lava, ae o lenei miti e mautinoa mo tupe. Ae afai o loʻo sauā ma le lapisi, lafo i lalo o le au lolomitusi, o mea e leaga. Na faasaoina ma le salam Lamsal Aseta
  • O lapisi lapisi - faitatala, o le scandals o i luga o le ea. Taumafai ia iloa le tala fou, ia i latou atonu e i ai se mea e mafai ona e faʻaaogaina i le peneppine.
  • O mea leaga ua galo faamoemoe. Aveese i latou i le pefu uma pe ala i le efuefu ma toe taumafai. Le aoga? Lafo i fafo. E tutusa lava le tutusa o le fale tuai, rag i se miti. Atonu e tupu ai le mea e te le faʻaititia le mamafa ma le mafai ona fai ni ofuvae aʻoga. O e fuafua e faʻaauau pea ona tigaina i lenei mea faʻanoanoa? Togi le mea leaga ma faʻatau ia oe se mea fou ma matagofie, tusa ma lau ata. Afai tatou te leiloa le mamafa, o le mafuaʻaga o le a foliga mai e faʻamolemole e faʻamolemole e oe i mea matagofie fou.
  • Fausiaina o lapisi, fasi fasi sima, vali, laupapa - ua e sauni mo suiga taua i lou olaga.
  • O se tasi o le masani masani posmares o le matua o le mannequins i le sisi o lapisi. O tagata ia e te le manaʻomia tele, e ua e matua faaeeina atu, e na te le faafetai tele. E mafai, o se tasi o nei Manequins - oe lava. E poloka ai le taʻusala i luma o oe lava, o le a tatau ona e faia ni mea lelei. E mafai ona e auai i gaoioiga a tagata lautele poʻo le ofo mai, Aua le tuʻuina atu i isi tagata ile faʻamaumauga o le 'au, peitaʻi o lona mafanafana ma lona auai.

Lafo

O le a le mea o le a le mea e fai ai lapisi i miti

  • Ua lapataia e le Yom's Hall Study o le lapisi lapisi i totonu o le miti o lona uiga o le solia o mafutaga. Tatou faʻaopopoina le umi o se mafutaga ua leva ona momotu, ae o le filifiliga mulimuli matua i lo le taimi nei sa iai i le miti. Masalo o le ae fautuaina se tasi e salu. Afai e te miti o loʻo e i luga o le auala ma aveese lapisi i se nofoaga faitele, o lona uiga o le faʻatuina o mafutaga ma tuaoi.
  • Ole miti a Miller e matua malosi lava i le maso i se miti ma manatu o se faailoga o se miti taufaafefe. Miller vavalo le galue malosi e aunoa ma totogi, mea faitino po o le amio mama.
  • Ua fautuaina e le tusi miti a le WAG SANG lona ola ma le otootoga suiga. E mautinoa e te manaʻomia le aveeseina o se isi ma puipuia oe mai le atinaʻeina.
  • I le Gypsy Dream Dream Great Garbage i se miti o lona uiga o le lagona o le tausalaina e tatau ai ona iloa.
  • O le ata o le miti a Freud's Bread's Shoppines ni lapisi lapisi o se manatu puʻupuʻu ia latou lava ausia i le olaga. E foliga mai e te faʻaalia au gaioiga uma ma faʻatusatusa au taumafaiga ma se lapisi o lapisi. Oe le fiafia tele i lou olaga, au gaioiga, aiga. E manaʻomia le feagai ai ma mafuaʻaga mo lo latou le fiafia ma maua se tulaga talafeagai o le talosaga.

Faaiuga

E masani ona tupu lea mea, pe a fai o se faaputuga lapisi ua tuʻu i ai, e avea ma fale mataʻaga ma mea taua tele. Ma e faʻatusatusa - le vevesi i totonu o mea aoga, pefu, palapala, mafai ona liliu ese mea uma i lapisi. O lau galuega autu o le aumai o poloaiga i mataupu, tausia mea uma e taua ma aveese o lapisi maualalo-tau.

Faitau atili