O le a le mea e faia ai se miti e uiga i le iʻa o loʻo e 'ai i ituaiga eseese

Anonim

O nisi taimi matou te miti o se miti e foliga mai e foliga mai o mea uma e le pei o lena, o le miti o lona uiga o se mea taua. Vaʻai i le THYS PHIY, mafai ona e iloaina poʻo le a le iʻa o le faʻailoga anamua.

O le iʻa

Aofaiga o le toe faamatala o le moe

Soʻo se miti faʻatalanoaina o le iʻa taua o se mea taua o le olaga. O se faatusa o le mama aʻiaʻi, amiotonu, faatuatua. E i ai le talitonuga o ni miti a iʻa o le maʻitaga. Ia saʻo saʻo se miti o se miti, e manaʻomia le amanaia ana auiliiliga uma.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O iʻa e falai, faʻafefe, ola, ua maliliu. O ia miti o alii ma tamaitai. E mafai ona maua pe na o le na opeopea.

Afai o se tamaloa o loʻo mitiia iʻa, kuka i lana ava peleia, o lona uiga o ia o lo o lelei le faaipoipo ma se fafine alofa. Afai o loʻo iai se iʻa i totonu o se faleʻaiga ma lona toʻalua, e i ai se auala umi faʻatali.

O se tamaitai talavou e 'iʻa e iʻa, ma e foliga mai o meaai i aso uma - faʻafouina tala mai le masani ai. A 'aʻai se teine ​​i le iʻa ma le fiafia, faʻamalieina - falemaʻi.

Afai e 'aʻai se tagata iʻa e i se tauleʻaleʻa, o lona uiga, ua le mafai ona amataina mea fou. Na te leʻi manatu i auiliiliga uma, e leʻi talanoa ma ni tagata poto, ae le o fua lelei uma.

Meaai i le moe

  1. O le iʻa o le faʻasusu - fiafia i le taimi.
  2. O iʻa saʻi, 'ai i se miti a se fafine maʻitaga, i faʻafitauli tau soifua maloloina, i le tulaga lamatia o foliga o fua.
  3. E i ai iʻa mumu - i mea lelei. O se fafine na o le a ai o ia o le a feiloai i se tamaloa e maualuga lona tulaga i sosaiete.
  4. Ina ua 'ai ai se teine ​​ua mago iʻa i se miti, e tatau ona ia ofuina se tamaititi. Afai o le tamaloa o se aso malolo ma e pele.
  5. Meaʻai, e aofia ai ia faʻamago faʻamago, e faʻamatalaina e le miti o faʻafitauli tau soifua maloloina. E tatau ona e malolo, faʻaleleia lelei meaʻai, taʻalo taʻaloga, toe setiina le mamafa.
  6. O le 'ai o iʻa o iʻa i se miti - o se lapataʻiga. E le tatau i tagata ona aveʻesea ma ava malosi, oe manaʻomia ona toe faʻaleleia mea a le tino. O fafine e tatau ona nofo i luga o se meaʻai e leiloa le mamafa, a leai e mafai e le toʻalua ona togi oe.
  7. Ulaula fagota - lamatiaga o le faia o mea sese.

Kuka kuka

Tamaitai miti tusi

Afai e te 'ai iʻa ua maua i vai mama, o loʻo e faʻatali mo le laki, manuia. Afai o oe o se teine, alofa tele e mafai. O fagota manu e foliga mai o se olaga leaga.

O i latou o loʻo iai ni miti e fafaga iʻa, ona 'aʻai lea e sauni ai mo suʻega o le olaga. O le Feʻapapa o le fagota o se avanoa fou, ma saeia - puapuaga. Afai o le miti faʻaiʻu i luga o le le le manuia fagota - e te manatu tele e uiga i mea o le a le mafai ona moni.

Miti Miller

I le miti a Miller, o le iʻa o se faatusa o lelei. Afai o se fafine i se miti 'ai iʻa - i le maʻitaga. Matamata i luga o le aquarium iʻa - i faʻafitauli, pepelo, faitatala i lau tuatusi. E manaʻomia le toʻamalie, naʻo le paleni e mafai ona suia le tulaga.

Miti o zhou-fana

O le miti a le DIVEROC Dric Duck Zhou-Gun o le a fesoasoani e faʻaalia ai miti le masani ai. Felelei fagotaga - ia manuia. O iʻa e mafua ai mai fhats i se vaieli, o lona uiga o le suia o le galuega.

Taumafa iʻa i se miti - leaga, leiloa, leiloa. Afai e te vaʻai i le auala e 'ai ai e se tasi iʻa, leiloa se tagata pele.

Tusitao miti

I le faʻailoga o le miti faatusa, o le iʻa maua se faʻamatalaga lelei faʻauiga. O loʻo taʻu mai ai le malosi o le mafaufau, mafaufau sese, mea lilo.

Miti nostradamama

O le miti a Nostradamus e faamatala le faʻauigaina o iʻa 'iʻa o se faʻailoga leaga. E i ai faʻafitauli e le faʻatagaina e maeʻa ai mea, o le a aliali mai ni faʻafitauli tau tupe.

Le lelei e manatu o le 'ai o iʻa o manu. E tele lava faafitauli e fesoʻotaʻi ma le naʻo le galuega, ae faʻapea foʻi ma le olaga faʻa-tagata lava ia.

Fagota taele

Gypsy miti tusi

Faʻafeiloaʻi iʻa - faʻamaʻi, misa. Puʻe se iʻa lapoʻa - puʻeina le manuia.

Miti Vangu

I le miti Vanga, pe a iai se iʻa, e manaʻomia le faʻaeteeteina i le siʻosiʻomaga o siomia ai oe. Ia te ia atonu o se tagata leaga ua nofo i soo se ituaiga o mea uma e afaina mo Lona lelei.

Pue ma 'ai iʻa - se malulu i luga o le fili, lea o le a pa'ū i totonu o fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi. E i ai le iʻa tele e aunoa ma ni fua - faʻanoanoa, manuia le laki e liliu ese mai ia te oe, o se faʻamaʻi e mafai.

Miti o fugalaau

E i ai le iʻa i se miti i se miti miti o le ata - faʻafitauli, tausiga. Fale manu - manuia i mataupu, laki i soo se taumafaiga. Lava ia e fagota lava - o se faʻailoga lelei.

Miti o juno

Afai o se tagata miti, faʻafefea ona ia 'ai iʻa, faʻaalia lona le o se sili lelei gaioiga.

Miti o freud.

O le fale 'ai e' ai iʻa i se miti, - euilist i se olaga mafana. Afai e 'ai e le fafine se fafine, atonu o loʻo feagai ma lagona le fiafia i le moega, e le mafai ona onosaʻi atoatoa, telē.

O matagāʻaiʻa tele i le moega, o le fefe e lagona ai le tagata o loʻo taumafai i se miti, ae le mafai ona puʻeina ni iʻa.

Miti stapiava

Meaʻai iʻa i se miti vaʻai:

  • soifua maloloina leaga;
  • le manuia galuega tuputupu ae;
  • misa ma se e pele;
  • Maliu.

Miti faʻauigaina lofā

O le moe e 'ai iʻa - faʻaletonu tau tupe. Vaavaai mo se galuega fou, auala fou o le leleiga ma aiga, auala e iloa ai oe lava, pe a lamatia oe.

Miti faʻauigaina menegetti

Miti faʻauigaina meneshetti faʻailoa iʻa e avea ma mea leaga o se faʻailoga, faʻapena ma se uo faʻaipoipo. O loʻo iai iʻa mate - toilalo, pala 'tonu o malosiaga. Fagota ulu - alofa.

Autumn Dream tusi

E i ai le iʻa i se miti - ua e telegese. E manaʻomia le suiga, ia avea ma sili atu le mautinoa, sili atu le mautinoa e alu pea i luma.

Taumafanafana miti

O miti tou te 'ai iʻa, o lona uiga o le mea taua tele i le olaga o le fanau. E te taumafai uma e mautinoa latou te le o manaʻomia se mea, ia tele le gauai atu i latou tuputupu aʻe, aʻoga. Tusa lava pe tutoʻatasi, o latou faʻapaʻiaina lea o la popolega, fesoasoani i le alualu i luma o fanau a fanau.

Faitau atili