Vaʻai i se miti o se fafine maʻitaga masani: o le a le uiga?

Anonim

O le maʻitaga na te tauaveina se faʻailoga o le fanau mai o le fou, faʻatali ma le fiafia. I le isi itu, o lenei ata e tauaveina le avega, ae matamata ma papa. Vaʻai i se miti o se fafine maʻitaga masani: o le a le uiga? E tali ai le fesili, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia fiafia-lauiloa miti.

Vaʻai i se miti o se fafine maʻitaga masani: o le a le uiga? 7409_1

Maitaga i le moe

Tele o miti tusi faʻapopoleina i se tasi manatu: O se maʻitaga o se faʻailoga o suiga lelei. E masani lava o le miti e ese mai le siʻitia o le tulaga, o le siʻitia o le totogi poʻo se manuia amata o se poloketi fou.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻapea foʻi O le moe e mafai ona avea ma harbinger o le mauaina o se tele o tupe, peimeni mo le totogi pe toe foi mai aitalafu tuai . O nisi taimi o le miti o loʻo lapatai mai i se maʻitaga moni o se fafine vaʻai i se miti.

Afai na e vaʻai i se masani lelei i se tulaga manaia, e iʻu ina mafai ona faia e se faʻaosoosoga lea o ofo atu pisinisi, e le mafai ona teena - O le mataupu o le a manuia.

O le vaʻai i se uo teine ​​ma le maʻi - moe folafolaga i le faʻatinoina o galuega soʻotaga. O lenei e ono popole ai le pisinisi pisinisi, o le soʻoga faʻatasi poʻo le vasega firty.

Peitai, pe a fai o se miti oe vaai lana uo i foliga mataga O ia togafiti feʻaveaʻi se uiga leaga. A le o le a le amataina ni poloketi fou, pe le tatau ona teu faafaigaluega i se pisinisi fou.

Afai na aliali mai le miti Lua pe tolu nitiaʻe teine ​​teine / Masani ai, moe ua matua lelei. O loʻo faʻatali le miti i mea uma. Vaʻai i se tulaga manaia se fafine masani teine ​​- i le manuia tele i le olaga. O miti e sili ona ofoofogia ma o fuafuaga o loʻo faʻatinoina.

O miti a tagata

Afai na vaʻai le tamaloa i se miti o se uo teine ​​muamua i se tulaga manaia, o le moe e faʻamanatu ai i mea e leʻi maeʻa. Ma e ono fai mai ai le miti O sootaga ua tuanai e mafai lava ona toe mafai - O lagona e leʻi mou atu i le iʻuga.

Afai o le tagata faʻaipoipo na vaʻai o se uo teine ​​muamua poʻo se pele i se miti, o lenei faʻailoga tau O le faamai o lona faletua.

Vaʻai se pele i se mea manaia - miti o le tamaititi mai ia te ia. O lenei miti e tautala ai lagona loloto i lana filifilia.

Vaʻai i se miti o se fafine maʻitaga masani: o le a le uiga? 7409_2

O miti a fafine

Mo teine ​​talavou O le mea e tutusa ai le poloka e ono faaee atu se taufaasese: Aua le talitonuina oe pele. E masani lava, o le moe e mafai ona lapataiina e uiga i le talo o le alofa ma mea lilo na ia lafi ma le faaeteete. Mo se fafine matua Momo folafolaga le faʻataunuʻuina o manaʻoga i mea moni.

Afai o se uo lelei i se miti na lipotia lona maitaga, o lona faʻauiga o le a faʻalagolago i luga o lona tulaga faigata. Olioli i foliga o le uo teine - O le miti o loʻo faʻamoemoega fiafia i le faʻalavelave; Loimata i luga o le teine ​​teine - sauni mo faʻafitauli i lou lava olaga.

Leaga Omen o se miti lea o loʻo maʻitaga Uo teine ​​faalauiloa le fofo i le faapau pepe o le fua . Snovidice e tatau ona sauniuni mo suʻega, e ono faʻatalitali i le motusia o fegalegaleaiga ma se pele.

Maitaga

O le a le uiga o lenei miti? O le latalata o le tikeri o le ita o se fafine, o le sili atu taua suiga i le Fate . I le olaga o le miti, o se tulaga fou e sau - sootaga fou, fesuiaʻiga o galuega, agaʻi atu i se fale fou, ma isi, e tatau ona e faʻatosina mai - o nei suiga - e tatau ona e manumalo i faʻafitauli taua.

Pe a O le maʻitaga o aiga na mafua ai ona tupu pe faʻatamala i se miti O le mea moni, o le tausalaina o tagata siosiomia o le a ola ai. E tatau ona e faʻalogo i le faitatala ma le uapulega, tala fatu ma le leaga e uiga ia te oe lava. I se taimi mulimuli ane i le lumanaʻi, uu le gagana ma aua le faia se mafuaʻaga e faʻatupu ai le faʻanoanoa mo le lalagaina.

Vaʻai i se miti o se fafine maʻitaga masani: o le a le uiga? 7409_3

Faʻauiga o miti

Miti Miller Maitaga mai le maitaga mo le fafine faaipoipo. Afai e vaʻai le miti se fafine le faʻaipoipo, o loʻo faʻatalitali i le faʻaipoipoga e le manuia ma le manuia. A faʻapea e vaʻai le miti se teine ​​le faaipoipo, o nei i luma o lona maasiasi ma se faʻasesega a le tagata pele o loʻo faʻatali mai.

Miti tagata ese Lapataiina tagata mauoa e uiga i le tele o faafitauli tau tupe. Ina ia le aloese mai mala, e tatau ona e aloese mai nisi tau masani tautupe i se taimi lata mai.

Tusiga o le Tausaga Faalenatura E talitonu o se miti-tamaloa o lana tama tama mai lona fafine pele. O le miti o le maitaga uo teine ​​o tamaiti o tamaloloa e le mafai ona nana se tamaititi.

Tusi i le taimi nei Ia puipuia tagata o le suiga i totonu o le aiga - a e lelei se uo lelei, o suiga o le a lelei; Afai e le fiafia se mea masani, e tatau ona e mafaufauina ni tausamiga ma faʻafitauli i totonu o le aiga.

Afai e vaʻaia e le teine ​​le faʻaipoipo se faʻasolo ma se maitaga masani, o se taua tele, o se taua tele ma matua o loʻo faʻatalitali ia te ia. Na uma e toeaina lenei miti o le teineitiiti, soifua maloloina poʻo le manuia o le faʻaipoipoga a le fanau a fanau.

Isi faamatalaupu

  • Afai o le maitaga masani teine ​​ua masani ona faʻaititia matua mai le fale, o le mea moni o se miti o loʻo faʻatali se aʻoaʻiga.
  • A faʻapea o le tagata maitaga na maitaga e taʻusalaina aiga, o le a tatau ona faia le miti e mafai ona ausia le sini.
  • O se miti o le a ou alu i le falemaʻi, folafola atu le taliaina o le gagana Westta.
  • Afai o le teineitiiti o loʻo maʻitaga mai lau pele, o le miti o le miti faʻataʻavalevale
  • Ina ia vaʻai i se maʻitaga a le teine ​​i se miti - O lana fanau o le a manuia, o le a fanau mai le tamaititi soifua maloloina.
  • O le vaʻai i se teine ​​le faʻaipoipo o se fafine maʻitaga - o le a le mea moni o le a ia manumalo ai i le tele o faigata.

Fautuaga

Ina ia faʻatonutonuina le po vaʻai, e tatau ona e manatua lou lagona lagona i le taimi o le moe. A faʻapea o le miti o loʻo 'ai ni lagona le fiafia, o le a oʻo mai o loʻo faʻatali mo se galuega e faigata. O le le mautonu foliga o se fafine e tautala i le leiloa, faigata ma toilalo i mataupu. Peitai, o le a le tumau o le a le tumau.

Afai na tuua e le miti ni lagona lelei, o le mea moni, o le miti o loʻo faʻatali le laki ma manuia i mea uma. E mafai ona e faʻamoemoe i luga o le fesoasoani ma le lagolago a ou, ma e masani, o se volāʻupu lelei o tulaga.

Faitau atili