Matagaluega mo le tulaga: Fautuaga 1 card

Anonim

E masani ona saili tagata e iloa ai o le taunuuga mo i latou mo i latou i lumanai. O le mafuaʻaga lea e eseese ai le taua o le faʻamanatuina o le lauiloa o taimi uma, faʻatagaina oe e sui ai alatoto lilo. O le mea taua o loʻo faʻamatala atu i luga o le tulaga ma le 1 card o le a fesoasoani ia te oe e maua ai se filifiliga saʻo i se fesili na fesiligia. Matou te valaauliaina oe e faamasani oe i le faatinoga ma lona faatinoga ma auga.

Na fai le galuega a le au manuia 1 card

Pepa e feololo mo le taimi nei

O le tasi pepa o le a mafai ona tali na o oe mo le tasi fesili. E taua tele le setiina e pei ona faamaotiina e mafai ai.

O se faʻataʻitaʻiga o se fesili saʻo "E faʻapefea ona a o aʻu o lenei uiga?"

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le aano o lenei mau o le tala lea e faʻamalamalamaina ai le tagata i le tulaga o loʻo i ai ina ia tulaʻi mai.

Muamua o le ae manaʻomia le faʻatulagaina saʻo o le fesili e te manaʻo e maua le tali. Afai e te faʻafesoʻotaʻi ni kata talo, e aunoa ma le faʻasoaina o le faʻafitauli e popole ia te oe, e le mafai ona e mauaina le fautuaga saʻo. O le faʻamoemoe e faʻailoa lou lagona lagona.

O le tulaga faʻamaoni mo le fuafua lelei o le filemu, toʻafilemu ma fiafia le faʻamalosi a le Agaga.

Mo misa, latou te aveina toeaina i le laiti o Arkana roet (o le fola e aofia ai 78 card). Mo se amataga, e mafai ona faʻatupu se tuʻusaunoaga ma faʻatagaina le faʻaogaina o le siʻosiʻomaga o le na mauaina fautuaga e iloagofie. Shuffle tatau ona fefiloi, o le mea lea e mafai ai ona toso ese le tasi pepa mai ai ma feagai ai ma lona uiga.

Ioe, e masani lava ona faʻamatalaina faʻamatalaga o le ae taʻuina atu ai le taua taua o le faʻafanua na paʻu. Ae e aoga foʻi le faʻalogo i lau faʻafanofo ma manatu - o le a latou tuʻuina atu ia te oe fautuaga lelei.

Manatua foi o le manatu muamua e taufaasese, sili atu ona manatuaina pe tusi i lalo le tali o pepa, ona e tele naua se taimi e mafaufau loloto ai.

O auiliiliga o le au Atinana-Faafanua Trot o le a taʻu i le ata lenei:

Vavalo o le lumanai 1 faafanua

Fesili uma i Tarot kata ua fausia e tusa ai ma se tasi mataupu faavae. Ma fiafia i le laki i luga o le 1 card, o le a manaʻomia lou filifilia o se dric day, ona e aioi lea i lana faamatala.

O le amio masani, o le faʻatamaiaʻiga, o loʻo faʻaogaina e faʻamatalaina ai nei mea na tutupu, ae o loʻo iai foi le avanoa e oso ai mai pepa ma foliga o lou lumanaʻi. Ae ia mautinoa e fesili atu i fesili sili ona taua! O le fesili pei "O le a le faʻatalitali ia te aʻu i le taimi lata mai i le lumanaʻi?", Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai ni pepa faʻatonuga, ina ia le mafai ai ona aumaia se tali saʻo i luga. Taumafai auiliili e faʻaali ai le tulaga o lau fesili, o loʻo avanoa nei.

E mafai ona e iloa faʻataʻitaʻiga nei faʻataʻitaʻiga o le manuia upu o fesili:

"O le a le ituaiga iʻuga o le a ou mauaina pe a fai o oe i lenei galuega?"

"O a ni taunuuga e tumu ma mo aʻu e nofo ai i le tulaga tuai?".

Faʻauiga o Fortune faʻamatala

Matou te tuuina atu lou mafaufau i le faʻauigaina o mea taua tele o Taroit kata, lea o le a manaʻomia i le manaʻomia tele o le manuia suʻesuʻega (a o le mea na matou aveina ai le faʻauiga o le matua o Arkans).

  • Laiseneina - Faʻaalia le leai o se poto masani. Fono o Feeseese: E tatau i le Giaver ona faʻaali mautinoa ma loʻu mafaufau i le aʻoaʻoga.
  • Mag - Faʻaalia le maeʻa o nisi mataupu. Fautuaga: Afai ua e faʻailoa mai ia te aʻu, e mafai ona e tusia se tulaga na tupu i lou fiafia i ai.

Faapipii Faafanua

  • Nifo - o se faʻailoga o le le faʻaaloalo. Fautuaga: E i ai sau faʻamalosiʻau maualuga i le olaga. I le lalolagi o lagona, o le foliga mai o lenei pepa faʻailoa mai o lau paʻaga e ono le fiafia e ofo ai oe.
  • Malo - O se tagata e tele uiga o matua. Kuble Council: E tatau ona e tausisia le toʻamalie ma faia le filifiliga ma le loto i ai.
  • Emperor - O se faʻailoga o le tagata faʻalagolago i le tagata. Ae o le faafanua fai mai o mea uma e mafai ona faʻaiʻu ai mea uma pe a e galue i le tulaga.
  • Ositaulaga - O lenei pepa o loʻo faʻaalia ai foʻi le faʻalagolago i vailaʻau, ae leʻo mai le pschotropropap o vailaʻau, ae mai tagata i le malosi ma le mana.
  • Fiafia - Faafanua-faailoga o mea e le maalofia. O le a manaʻomia le faia o se filifiliga taua, o lona uiga e matagofie tele, a o leʻi faia le amio.
  • Kariota (taavaletoso) - Galue o se valaau i gaioiga galue e te manaʻomia e faia i se taimi vave.
  • Faamasinoga tonu - O lenei puipui o se faamasinoga tonu lea. FAAMATALAGA: E te matua faʻamaoni, tausi le galuega lelei.
  • Faʻapaʻiga - Mataitu le sailiga mo se fofo moni ma le manaʻo ia faʻalagolago ia te oe lava. Fautuaga: O le faʻafanua faʻafanua e le sili ona lelei pe a fai o lau fesili e popole ai i mataupu alofa.
  • Folance (nofoa uili) - faʻailoga o se isi suiga i le olaga o uliuli ma paʻepaʻe foliga. O lona uiga o le maeʻa o le a le manuia uma le manaʻoga. Fautuaga: E masani ona e faʻaalia le faʻailoga ma ia i ai le agavaʻa e vavalo ai mea e tutupu i le lumanaʻi.
  • Malosi - Valaauina malosi. Fautuaga: Ua e alaalateva, ia tumau le galuega lelei.
  • Tautau - O le foliga mai o lenei pepa faʻailoa mai le mafai ona tupu.
  • Maliu - O se faʻailoga o le olaga suia o fafo poʻo totonu. Fautuaga: Aua le matua faitio e faʻatatau ia te oe lava.

Faafanua Oti

  • Fuafua - Faʻaali le toʻamalie, e i ai foʻi sou taimi e mafaufau ai i au filifiliga. Afai e te feteʻenaʻi ma se tasi i le taimi nei, o le a faʻateleina ai foʻi le tulaga.
  • Tiapolo "Atonu e iai isi tagata e mafai ona e faʻaaogaina mo a latou lava meaʻai faʻapitoa, pe na ou maua foʻi le va feagai ai ma isi."
  • Olo - Fai mai e uiga i miti toʻilalo, ma faʻailoga foʻi i le faʻaalia o faʻafitauli o le soifua maloloina.
  • Fetu - Tuʻu atu ia te oe le faʻamoemoe mo le maeʻa o le mea e tupu ai le mea na tupu.
  • masina - E tigaina le nuu i le eseese o feteenaiga, mafatia ona o masalosaloga.
  • O le la - Folafolaga e faʻaleleia ai ana mea, o le amataga o paʻepaʻe fasi.
  • Faamasinoga - O le a e sau i suiga ma suiga e le mafai ona e teena.
  • Filemu - Vereshadows e te manuia ai faamaeaina o mataupu uma.

O lenei fiafiaga fiafia o le tala i luga o le 1st card o le a fesoasoani saili le tali saʻo i le fesili ma le faʻamoemoe ia te oe i le le mautonu o le olaga. Faalogo i le Tarot Card fautuaga, ae aua le galo e uiga i fautuaga o lou i totonu "I".

Faitau atili