Tenninoum - faailoga ma le fiafia i le potu e uiga i le potu laau

Anonim

O Peneti o se laʻau manaia o se aiga o se meaola, lea e masani ona maua i totonu o fale mautotogi ma fale o fugalaʻau faʻapokafale. Peitaʻi o le mea moni na tupu a tagata na masani ona tautau ni igoa i totonu o fugalaʻau i le ituaiga o le faʻatupu vevesi. O le tau lava e tasi na le alu faataamilo i le pese - o faʻailoga ma faʻailoga ma le fiafia i lenei pese ma le le fiafia o Lin, ae paga lea, aua e le o manatua pea.

Benninium fugalaʻau - faʻailoga ma le talitonuga faʻafafa

Ofoofogia ma le fiafia

O Penetio, o le a tuua ai vaomatua susu, - o le laau e matua le mafaamatalaina, ua fuafua e sui ai ona foliga i fafo atu ma le taimi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻalagolago i tuutuuga o mataupu ma ona tausaga, o lenei fagafao lanumeamata mafai ona tuputupu aʻe e pei o liana ma maua ai se gaʻo o le ea.

Mitiia o tagata ma ona lau. E le lava le lanu o latou ma sa o le uuina o le lanu suia e fuafua i le moli, faʻapena foʻi ma le tele o laʻau na o ese. Ae o le pese o le tagata o loʻo i luma o le lumanaʻi o a latou mea matagofie a o latou mea matagofie-foliga foliga tutusa o fatu e faʻaoʻo tele ai.

A o le faʻatauga, o le Pendnineoula o loʻo lagao atu i luga fugalaʻau fugalaʻau i fafo atu o le meaola. E fuga i totonu o le siosiomaga siosiomaga e seasea lava. Ma afai na te faaiuina ia pule uma e tatau ona alu ma le fugalaʻau, o le a mafai ona tatala se aulelei aulelei i foliga masani o le fesoasoani o le fesoasoani.

I se faapuupuuga, o Pennimil e ofoofogia ma i le taimi lava lea e le manaʻomia se uo a Iemu, o le a teuteu ai le o soʻo se nofoaga o le atunuʻu ma e mautinoa o le a le fiu ai lona lava pule.

Tennineh - faailoga ma talitonuga faanuupo

Pei o le tele o laʻau i totonu, o Pentinoous ua ova ma le tele o le tele ma faʻataulaitu o loʻo vaʻai i le fugalaʻau uma ma le lelei.

Faailo e uiga i le nofofua

Faailo e uiga i le nofofua

Afai e mafai e le fale teu ona filifili a latou matata, ona avea lea o le tagata pese o le a avea ma tau o le tau. O le mea moni o lenei fagafao lanumeamata e mafai ona valoia le timu auala. I luma o le palapala, o le pese lea amata ona "tagi": O luga o Modeliga o Lona Laulaʻau, ua uma ona fausia vai.

O se mea faapena e tutusa ai o lenei liana e mafai ona faʻamatalaina manino faʻamatalaina mai le manatu o le saienisi. O ni taunuʻuga mai le tele o le vaomatua, o Peninono na fafagaina se alofa faʻapitoa mo le manaia o le osofaʻiga o le ea, lea e masani ona faia ai le timu.

O le sili atu o le mataitu

Latou te leʻi amataina le Tennineous ma tagata o le Tennills ma tagata e fesoʻotaʻi ma le malosi o lenei potu potu.

Faʻafitauli, o loʻo taʻua ai o le faʻailoga o le faʻailoga o le tagata ma le siosiomaga o lona manava:

  • Pinenio - O se fugalaʻau Tutu i luga o le leoleo o le fiafia o aiga fiafia.
  • E pei lava o se laau ma le taimi lava e suia ma suia foi, suia i ai ma tagata o loo siomia ai o ia: O le tulai mai o latou mafaufau naunau mo suiga i le olaga. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina ai le Aliʻi seʻia oʻo i le malosi i latou lava i le masalosalo, ma le masalosalo i le lalolagi i aso nei. Liana o le a finafinau lo latou faigata le ita, o le a taʻitaʻi le faʻamaoni ma le faʻapalepale.
  • Afai o le tagata e le o se conservative i le faiʻai o le ponaivi, ae o miti Tautala ma le taimi ua tuanai lea e tosoina i tua ma e le avatua i le manava atoa o susu, e masani lava ona ia malamalama e amata ai le pese. O le a faʻateleina le fugalaʻau o le a faʻateleina le potu o le a faʻateleina ai lenei vaega, ina ia sili atu le le popoto.
  • E talitonu ia Pendonium Faailoga uiga lelei, O le mea lea, e iai le manatu o Liana Faʻavaveina le toe faʻaleleia o le tagata maʻi. Afai e eseese faʻailoga e masani ona faʻaitaina i le aiga, ia mautinoa ia taua faʻataʻitaʻi ai le nofoaga i lalo o lenei laʻau.
  • E tusa ai ma le isi talitonuga, Pentineum E i ai le tomai e aveese ai ni miti leaga ma miti leaga . O le mea lea, o tagata o mafatia i lenei po e tatau ona nonofo ai i totonu o le potumoe o lenei meamata.
  • O le isi talitonuga fai mai o le Pendonium e manuia Taua ma ni lavelave masani ma fesoasoani i le faʻatuina o fesoʻotaʻiga ma isi. I lea tulaga, o Liano ua fautuaina i le fale e tausi tagata i lo latou le mautonu ia i latou lava, ma i latou e faigata ona fesoʻotaʻi ma isi sui o faʻalapotopotoga.
  • Tennouma foi O le a fesoasoani i le vave faaaogaina sa ia faaaogaina ai le poto fou ma fetuunai i le setete fou. I le iuga, e mafai ona amata ona tupu mai le tamaititi fou, aemaise ma tausia lenei potu fugalaʻau o le a manaʻomia ai tagata e le tatau ona faia.

Leaga Tennonium tupu

Tele o le Amimeu fugalaʻau fugalaʻau ma fiafia e toe faʻatumu lo latou aiga aoina o lanu ma le pese, ae ua latou aloese mai le le lelei Supertings. Manatu sili ona taatele.

O Peneti o le Musika - O fugalaʻau na tuliesea mai le aiga ma mai le fale o tamaloloa. Peitaʻi, toetoe o potu uma o loʻo olaola i le faʻavae o Lian (Iviy, Hoya, Szindapsus ma isi) na taliaina foi.

Ae peitai, o le auiliiliga o ituaiga uma o laʻau mafanafana na faʻaleleia atili ai lenei talitonuga: o tamaʻitaʻi talavou ma Tamaitai Tamaitai faʻatasi e galulue lelei i le auala. O le mea lea, e mafai ona matou fai mai o lenei talitonuga ia le i mea moni uma, ae o le masani ai lava le fiafia e leai sona mafuaaga.

O le isi faʻalavelave, na fausia e le aufaʻatasi o le Saina aʻoaʻoga Feng Shui, taʻu mai O Peneti o se "manava oona".

O laulaau o Sendonium

E tusa ai ma le fng Shui, "Maliu ae o le oona o tagata ma leaga afaina ai o latou olaga, tufatufaina uma tulimanu o loʻo avanoa i totonu o le aiga. O le lava meatotino e i ai i totonu o laau ma se fana foliga o lau. E fetaui lelei le manatu o le taʻutaʻua o le "Oona oonavo le manava" ona o lona lau, tutusa ma le au. Afai e te fefe i lenei mea moni, aua le faavaveina e aveese le laau, ma mulimulitaʻi i le fautuaga a FNG SOI 4 HUUS, o le puipuiga o Aslenium i tafatafa o le pese.

Afai e te vaʻai i le lona lua o le supa mai i se mea faʻasaienisi o le vaʻai, e mafai ona faʻamatala mai i le i ai o se fualaʻau oona susu (uiga e mafai ai ona afaina ai le paʻu pe o le a o le mea oona i luga o le paʻu pe o le a faʻavaivaia le paʻu o le paʻu o meaola ai). O le mea lea, mo puipuiga malu, soʻo se faʻataʻitaʻiga ma lenei Liana o loʻo faia e sili ona faia i totigilama ma faʻamalosia ese mai tamaiti ma fagafao.

O le a le fale o le pese pe leai?

O Penetio i se potu matagofie potu fugalaʻau, piliona se foliga le masani ai foliga ma le faʻamaoni i le tausiga. O tala le lelei e uiga ia i latou ia i latou lava e masani ona le masani ai. Afai e te manaʻo e fai lenei fugalaʻau i le fale, ae o faʻailoga ma faʻailoga o loʻo fesoʻotaʻi ma le Synistyous a popole,

  • Toto pei o le mata - e fiafia i ai le mata - aua le aveina i totonu o laʻu aoina. Malaia o le a e le aumaia;
  • Afai i le ituaiga o le tasi lagona, vagana le popole, e le tupu - aua le lamatia lelei. E le o se mea moni o le a e mafai ona faia uo ma ia.

Afai o loʻo aliali mai ia Sonnimium i lou fale, faʻafetai: Ua e mauaina se phytchyk matagofie, o le a atoatoa ona lelei mo se tausiga lelei ma tosina ai le fiafia i lou olaga. Penetimata o le a faʻatumuina le fale o le malosi o le gaioiga, e mafai ai ona e maua le talitonuina ia te oe lava ma faʻaleagaina ai ou fefe ma masalosaloga. O lenei laau laʻau o le a faʻaogaina le mea lelei le leaga, o le a tuʻuaʻi tagata o lou aiga i se auala lelei.

Faitau atili