O a miti o le tele o moa fuamoa?

Anonim

O fuamoa o loʻo auai i le faʻailoga o le fanau mai o le soifuaga fou, o le amataga o le fou. Ile faʻa-Kerisiano, o le uiga taua o pese o le Eseta o loʻo valiina ma faapaiaina i le malumalu o fuamoa. O le a le miti a le tele o fuamoa moa? E mafai ona iai le amataga o se pisinisi fou, o se masani fou pe o se fonotaga. O auiliiliga o faʻauiga o le a faʻalagolago i foliga o le ata na vaʻaia.

O a miti o le tele o moa fuamoa? 7690_1

Faatauaina lautele

E talitonu o le ata o fuamoa i totonu o le miti e sili ona lelei mo pisinisi / tagata gaosiga. O le iʻuga lea o le iʻuga o se fesoʻotaʻiga talafeagai, sainia se feagaiga tusitusia, tupe maua. O tagata tuulafoaiina o lenei togafiti e valoia se fonotaga fou, ma mo tagata mamai - le falemai ma le toe faaleleia o le tino.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O a foliga o foliga o le taupulepulega o le vaaia o atavali i se miti? O le moe o le vaaiga e mafai ona ese:

  • Na e vaai i le tele o fuamoa;
  • Na e vaai i se fuamoa e le masani ai;
  • O le fuamoa lanu sa i ai se paolo;
  • O le fuamoa na pala po o se mea faʻapitoa;
  • Na e faia gaioiga sima ma fuamoa.

Vaai Tele fuamoa - lelei faailoga . Lenei o le a saʻo le manuia ma le amataga fou i mea uma o le miti o le miti a se miti. O le a le mea e mafai ona tupu i le olaga? O le faʻaalia o poloketi fou ma fuafuaga, o le mauaina o faapaʻau aloaʻia i le tulaga, fonotaga ma tagata aoga. O isi taimi o le suʻega o miti mo le taunuʻuga o malo i le fale.

O fuamoa e le masani ai , sili atu le tele, miti o mea ese o mea na tutupu i le olaga o le Miti: O le le fiafia o loʻo faʻatali, poʻo se laki tele, poʻo se mea lelei.

Vaai faamoega ma fuamoa . Lenei o le aiga-o le faia pe o le iloaina o se aiga mo tagata tuulafoaia. O le afaina ua iloiloina le sili ona matagofie o faʻailoga i miti, pe a le leai, ma e mama ma mama ekalesia i latou.

Aoina fuamoa - Ia maua se fou i le olaga. Atonu o le sailia o se nofoaga fou, suia le nofoaga o nofo ai, lagona fou i le alofa, olaga galuega pe lua. Faʻaalia saini: O le suʻesuʻega o le a faapaleina i le manuia.

O a miti o le tele o moa fuamoa? 7690_2

O le a le mea o le a ou faamatalaina le lanu?

Le lanu o fuamoa i se miti atonu ei ai se tulaga fuafuaina mo faamatala. Vaai Fuamoa o lanu e le masani ai Ma ituaiga faʻataʻitaʻiga foliga maofa, mea e leʻi mafaufauina ma le mafaufauina tulaga.

O le Aso Faraile poʻo le auro na faʻapipiʻi fuamoa Sailia o fiafia na tutupu i le moe moe. Black tone fuamoa E leai se mea lelei e aumai ai se miti a se miti, seʻi vagana le le lelei: faʻanoanoa, tiga, tuueseese, faʻalavelave, ma faʻafitauli ma puapuaga.

O le a le uiga o le Atavali fuamoa i se miti . O lenei togafiti o le a vavalo ai se tulaga lelei, manuia ma manuia. O le pupula o le valivali mafua ai susulu malamalama fiafia i mea faigata, fiafia ma malie: O le ata pupula e sau i le olaga.

Valivali i lanu uliuli - o miti o le a faʻaleagaina lou olaga ma ou lava lima. Ia faaeteete i talanoaga ma gaioiga. Valivali ma teuteuina fuamoa i le Eseta - lelei saini: faatali mo se suiga i se olaga.

Snow White fuamoa Vaeluaina le manuia, faʻataunuʻuga o mafuaʻaga ma le manuia tau tupe, lanu enaena (Pogisa mumu) - E tatau ona e faʻaaogaina le taumafaiga ia ausia le sini.

Gau ma pala fuamoa

  • Machy fuamoa o soo se lanu Aveina le le lelei faʻailoga i se miti ma faʻaalia. O le faʻamaoni o le atigi ma faʻasese foliga mai o fuamoa fuamoa faʻaali: E le o mea uma e saogalemu tele, pei ona foliga mai e muamua vaai. O le moe e mafai ona lapataʻi e uiga i se uo sese, le mafaamatalaina le agavaʻa, le fiafia i le alofa ma foʻi faʻamaʻi.
  • Fuamoa ma le toto I totonu o loʻo faʻaali le tulaga i totonu o le miti: o le naunautaiga e alu e ala i ulu, faʻaaoga lelei ai iʻuga o galuega a se isi tagata, faʻaseseina le lelei o polofiti. Mafaufau i lou agaga - o mea uma o le a tatau ona tali.
  • Vaʻai se vaʻavaʻaia - O lau pisinisi i tulaga o le mea e lamatia ai, o le a le maua ai se iʻuga umi o loʻo faʻatalitali. O le a alu mea uma. Moe faʻamafanafana o le lamatia o lamatiaga: Ia faʻaeteete i feuiaiga ma au gaioiga. Uma pe leai se mea - leaga moto. O nisi taimi e sili ai le avea o se tamaloa aulelei.
  • Gau fuamoa - toilalo i mataupu e mafua mai i mea sese pe sese filifilia. Peitai, e le aoga le popole: E talafeagai mea uma, ma o le ai ai le aso malolo i luga o lau auala. O nisi taimi e le mafaia ai le tulaga o le amataga o le amataga o le amataga fou, i le mataupu lea ma le le manuia ua liliu i luga o polofiti.

O a miti o le tele o moa fuamoa? 7690_3

Mea na tutupu i le miti

Manatua le mea na e faia ma fuamoa? E mafai ona ese le ata:
  • faʻatau / faʻatau;
  • e kuka;
  • Saili / Saili;
  • Mama / taumafa / inu.

Faʻatau suʻega I totonu o le faleoloa / i luga o le maketi - naunautaiga e faia suiga i le olaga, faamoemoe fiafia faamoemoe suia.

Faatau atu - E mafai ona taofi le avanoa e avea ai teisi ma sina avanoa; e maua ai e le faʻasalaga le avanoa, ae e le faʻatagaina.

Maua fuamoa I se mea e leʻi mafaufauina - maua se avanoa o mea tau tupe. Ma le isi tusi e mafai ona faʻaosofia ai se fonotaga taua ma se tagata fou o le a avea ma vaega o le taui faʻa-Atua.

Tui fuamoa - Ituaiga o le toilalo, ma le faamoemoe. E le gata i lea, o le a malamalama i le miti o le miti o lona lava ova atu poʻo le le mautonu. O le a le mea e leaga ai? I soo se olaga.

Mama fuamoa - le lelei. O miti e mafai ona avea ma tagata na aafia i Scammers pe i ai i le i ai i totonu o tupe leiloa i ona sese. O le moe foʻi, o le moe e mafai ona vaʻaia e le fiafia i galuega faigata e aunoa ma se lumanaʻi o tupe maua lelei.

Inu fuamoa - i mea taua na tutupu. Faʻauiga o le a faʻalagolago i le tofo gaosi o le tofo. Afai o le tofo na manaia, o se mea taua e muta ma le saogalemu. Afai o miti na taloina ma lagona se tofo le manaia, o le taunuuga o le mataupu o le a le lelei.

Isi miti auiliiliga

  • E vaʻai i le palapala suega - i faʻafitauli ma faʻafitauli.
  • Ina ia vaʻai i le Embrio - aua le faatopetope mea na tutupu, e le o le taimi e selesele ai fua.
  • O le moana moa - totogi naʻo le tasi le mataupu, aua le tago uma mea i le taimi e tasi.
  • O le moa na talepeina - o le manuia e mautinoa le fiafia aiga o le a malosi.
  • Tuu le amo - i le uaea i mataupu.

Vaai i se miti Oga a sukalati - ia masani ona iloa lelei ma le fiafia taimi. Params aofia ai sootaga, o lenei faʻailoga mulimuli ane o se itulau fou o le alofaga ma le alofa, fou lagona ma le sili o lagona. O le ae toe tatala le tasi ma le isi.

Faitau atili