Ata: O le a le mea o tusia e le itu tauagavale?

Anonim

Faʻailoga o vaega o tino e faigata, afaina, ae le mafai ona tupu i le tele o aganuu. E i ai se faʻamatalaga atoa o faʻailoga, o le a le mea e tusi ai le mata tauagavale?

Ata: O le a le mea o tusia e le itu tauagavale? 7734_1

Mea e ofo ai ioe. Tagata mai itu eseese o le lalolagi ua i ai le tele o le tele o le inisipine i le itu tauagavale (agavale fulufulu mata) le fiafia . O le a e vaʻai i se mea mataga, inosia, le fiafia, o le a suia lou manatu e uiga i tagata pele pe masani e le sili atu. O le mea e fai e tatau ai ona manuia uma faailoga.

Ma le le fiafia tele: o le itu tauagavale o le tino ua manatu o le "tiute" mo le maota, mea na tutupu i totonu o le fale tauagavale, e le mafai ona taofia, i totonu o le mafaufau, i totonu se mea mamao, ma lagona, tagata pele, tagata pele ma mea.

E foliga mai e le mautonu, ma i le mea moni e i ai se tulaga atoatoa i aiga, lea e vave taunuu mai. Tapuni le tasi na te leʻi taʻitaʻia oe e pei ona e faʻamoemoeina mai ia te ia. Sa le mautonu le au lakapi e te fiafia i ai, o se uo na folafola mai e o mai i le taimi ma ua tuai mo le afa itula. E le o le iuga o le lalolagi?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E pei lava ona iai, e leai se mea e fefe ai i le fefe i tagata lelei, o loʻo faʻaalia e le agalelei lelei, tumau ma fiafia lagona. Faigofie ona ave uma mea fou e maua ai le ola, faʻasolosolo atu muamua - Ma aua le faʻaali atu foi, ua taunuu le faʻailoga pe leai.

Mo le sili ona faaeteete, e iai le faamasinoina: Scaratch (e aunoa ma le loto faʻamoe, o lea e le faʻaaogaina i microtranstactions!) O le mata tauagavale i lou lima taumatau, e faʻailo ai le gaioiga o faʻailoga.

Eseese tagata - auala tutusa

  • I Initia e manatu e taua, o ai na tatau ona taua le mata tauagavale. I se tamaloa - i Toilalo , i se fafine, i le isi itu, - i Manuia . O le itu tauagavale o le tino ua manatu o le Hindu (faapea foi ma le tuai o pamu) fafine. Afai o le pito i lalo o le mata ma le laumata pito i lalo o le, o lena Faaalu le faaaluina . Pito i luga o laumata ma mata mata - i Fanau mai o le tamaitiiti pe Tala Lelei (Toe, na o fafine).
  • Tele Aferika tagata talitonu o le agavale agavale Loimata, toilalo . Ae a o le pito i luga o mata luga o le lulu, faatali Asiasi latalata . Ma e leʻi tatau ona fefefe fafine fafine, o ē lāmō na faʻaeʻea 'ai' ia lelei, 'nai lo le HUDO.
  • Hawaiia faailoga o le sili ona o se pepelo. O le itu tauagavale o loʻo faʻaauau pea - i Maliu i le Aiga . O le isi filifiliga e le o le fefe i le itu tauagavale (mata i le itu tauagavale (mata mata) Taunuu o se tagata ese i le fale.
  • Ia, o matou tuaa, na ou fiafia i ai i le itu tauagavale - E le o toe umi ae tagi . O lea mo alii. Tamaitai Sulit Tala Fou.
O le tasi faʻataʻitaʻiga o le mea moni o tagata e tutusa mea uma ma iloa le lalolagi o auala faʻapena.

Taimi e filifili ai mea uma

O le taua e le gata o le a le mea o loʻo e i ai, ae o le taimi na e maua ai le mata tauagavale. O aso uma o le vaiaso e tauaveina ai lona malosi, faʻapea foʻi ma itula uma i aso. O mata e totogi ai foliga - tilotilo i le uati ma le kalena.

Aso o le vaiaso

Ata: O le a le mea o tusia e le itu tauagavale? 7734_2

O le agavale agavale na momotu le mata tauagavale, ma fafo atu o le vai o loo i ai:

  1. Aso Gafua . Sau Faigata o mafutaga ma aiga . Aso Gafua e matua faigata lava aso. Ia iai i lenei aso o loʻo faʻatamaliia ma onosai ia i latou e pele, ma o mea uma o le a tau (E mafai ona e liliu atu e aunoa ma le faʻatali pe a amata mata).
  2. Aso Lua . Ua mataina tala moni o folafolaga o folafolaga, o folafolaga i lenei aso. Ua tumu le amataga fou o le amataga ono foliga mai o se mea fou o tupe maua. O le mea taua e le o le alu mo le valea lamatia.
  3. Aso Lulu . Feololo, le mautonu aso, o lea saini mafai ona liliu solo ma loimata , ma Tala Fou , ma aso Ma se tagata taugata. Afai e le tatalaina le siosiomaga, aua le faʻanoanoa, teuina i le itu tauagavale fautuaina o mea uma o le a vave ona suia ai mea uma.
  4. Aso Tofi . E faigofie mea uma iinei: loimata, Poleti, le fiafia . Matou te faamanatu ia te oe: Dalks - Leai se tasi selau pasene tuutuuga. Ae tusa lava pe o lea, chegrin e mafai ona gaogao.
  5. Aso Faralie . O le faaiuga o le vaiaso o mai, ma i latou - Tuuina atu i tagata asiasi (Ma au asiasiga ia i latou). SFUFTED DOWTO mata na ioe ma valoia o le a e vaʻai ma i latou o loʻo umi ona mou ese atu mai lou fanua o le vaʻai.
  6. Aso Tonaʻi . Faaiuga o vaiaso - o aso sili ona manuia mo le galu i le itu tauagavale. O le asō o ia o le suluia Alofa Alofa manaia le manaia. Manatua, nai lo, e faasino i fafine. Ma faʻanoanoa, o loʻo suʻe foi e alii le alofa.
  7. Aso Sa. Faaauau o le manuia faaiuga o le faaiuga o le vaiaso. Sa ou fiafia i le itu tauagavale - o loʻo e faʻatali mo se mea e leʻi mafaufauina Tupe e taunuu.

Uati i aso

Ata: O le a le mea o tusia e le itu tauagavale? 7734_3

O taimi uma e uuna ai le paolo. Afai o le agavale agavale na malepe i le va:

  1. 23:00 ma 1:00 - sauni mo Asiasi mai Aiga sinia, o le uo pule pe talafeagai. Filifiliga i le taimi nei, i le po.
  2. 1:00 ma 3:00 - o le a tupu se mea Gaogao Oe po o se aiga. Le fiafia ma fiafia! I le po, i le ala, le toatele o tamaiti ua fananau mai.
  3. 3:00 ma 5:00 - i Alu ese mo mataupu , malaga pisinisi. Afai o le ua leva ona faʻatali e lelei, pe a fai i le tmutrarakan i se nofoaga - o le a sili atu mo oe e moe ma le iloa o le mata o le mata o le pupula o le mata.
  4. 5:00 ma 7:00 - oe o le a asiasi i le loto pele . E moni, soʻo se tasi e sau e asiasi i le ono i le taeao e aunoa ma se lapataiga, ma le faʻafuaseʻi ona taugofie.
  5. 7:00 ma 9:00 - sau Tala Fou mai Uo . Masalo o le tasi oi latou ua uma ona tusia oe SMS.
  6. 9:00 ma 11:00 - O Le Aso Nei O le a 'ai a le o le fale pe o le aso malolo. E le fetaui i le itu tauagavale e faamatala mai ai, ae o le mea sili ona manaia.
  7. 11:00 ma 13:00 - i Inu . FAʻAALIGA: Afai e te amata inu saʻo i le sefulutasi i le taeao, o le a ou faʻafaigofie ai ona ou liliu i mea leaga.
  8. 13:00 ma 15:00 - O ou manatu o le a fiafia manuia e le mamao ese. E mafai ona e amataina mea fou ae aua le fefe mo lo latou iʻuga.
  9. 15:00 ma 17:00 - saʻo le uiga o lona uiga, tala le fiafia ma mafai Leiloa o tupe . Tusi fautuaina fautuaina e faaeteete.
  10. 17:00 ma 21:00 - fa itula i se laina na popole ai le itu tauagavale o le a uiga Faigofie Fonotaga . E le tatau i le masani ai, ae le manaia. E ui lava pe aisea e le o ai? O le faʻailoga e le saʻo.
  11. 21: 0 ma le 023: 00 - ma toe Tala Fou mai le tasi . Masalo o le a ia tepa i le malamalama.

O le itu tauagavale o le tino e fesoʻotaʻi ma le itu taumatau, o loʻo tuʻufaʻatasia (e le gata i lea, e sili atu le taliaina tagata ma lagona o tagata. O mata o mea ua matou vaʻaia i o latou luma. O le tino e mafai ona taʻu mai ia i matou o le mea tatou te vaʻaia e le fetaui ma mea moni ( le fiafia ) O le a le o toe vaʻai atu i mea masani ma tagata vavalalata ma le fou foliga ( Tala Fou).

Faitau atili