O a miti e fanau ai se miti?

Anonim

O le faʻauiga o sea miti e eseese ma faʻalagolago i le tasi na miti i le moe ma i lalo o mea e tupu ai se togafiti na atiaʻe. O le a le miti e fanau mai ai se miti? Matou te fefaʻasoaaʻi le lauiloa ma e le o ni faʻauiʻaga tele.

O a miti e fanau ai se miti? 7748_1

Lauiloa faauiupu

Fanau i se Miti e mafai ona faailoa mai mea nei:

  • Vave i lou olaga o le a tupu Manaia suiga . Suiga o le a lelei: avanoa fou o le a foliga mai mo le faʻatinoina o tagata matutua, e foliga mai e leai ni galuega. O mea uma ua mafaufau e amata ona o mai e pei o se togafiti.
  • O le mafaufau e talitonu i lena Tuuina atu i se miti - se faʻailoga o loʻo e faʻatulaga e manumalo ai. E le o toe mamao ae e feagai ma fefe tuai, e aunoa ma le faigata o taʻavale, mulimuli i le galuega o le a aumaia polofiti fai lelei.
  • O le tusitala o le miti Miller tagi: Grandirth na muai molia se tala fiafia. E le o toe umi ae aʻoaʻo e uiga i se mea e suia ai le olaga mo sili atu.
  • Afai e te le fanau mai i se miti, ae na o le matauina o le faiga, ma o oe o le tagata O le taimi e manatua ai e uiga ia te oe e pele. E leai lava ou popolega ma manaʻomia le fesoasoani. Manatua le tiutetauave ia i latou.
  • O le faamasinoga na talitonu o le Atua Fanau mai i se miti le saʻolotoga o le saʻolotoga. E le pine ae e toe setiina le avega a noataga, O le a avea le olaga ma le faʻafiafiaina.
  • Afai o oe i se miti Auai i obtetrics - Aumai i se tasi, e le o toe umi se taimi o le a aʻafia ai i se mea na tupu o le a faia ai se gaioiga faʻamaoni i lou taunuuga. O le mea na tupu o le a mafaufauina - sauni e te ofo.
  • Afai i se miti Fanau le tupu e le mafai Ma e tatau ona fesoasoani i le teineitiiti e foʻia mai i le avega, ona vave lava lea o le olaga o le a sau i le laveaʻiina o se tagata vavalalata. O le a ia faalavelave, ma o le a manaʻomia lau lagolago.
  • Afai e te fesoasoani e fanau mai, ae O le tamaititi na fanau mai ua maliu Lenei ua taʻu mai ai i le olaga moni e te le o sauni e avea ma matua. O fanau e faafefe oe, e te le iloa talanoa.
  • O se miti matagofie lea na i ai le tagata E le o se tamaititi fanau fanau, ma le meaola a manu , faʻalauiloa mea faʻafiafia. E le pine ae ataata manuia, laki i nisi ituaiga o pisinisi tele. Ae o le a o faatasi ma le 'aiga leaga o le siʻomaga, mai fea o le ae faʻapaʻosaʻoina. Sauni mo le faatauvaga ma le tuuaiga - atagia mai ai osofaiga ma loimata le kush.
  • Freud mafaufau Afai e te unaʻia oe i se miti, o lona uiga e i ai sau tagata aulelei o le isi itu tino, lea e agavaʻa e avea ma au soa o le ola. Faaalia lou fiafia.

O mea e sili ona lauiloa o faamatalaga o loʻo tuʻuina atu i miti lauiloa.

O a miti e fanau ai se miti? 7748_2

Teisi sili atu le faamatala

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O loʻo i ai le taʻutaʻua taʻutaʻua o le "Obtetric" moe. Faʻataʻitaʻiga, e pei o:

  • Afai o le miti miti teine ​​ma Na te fanauina ia lava O lea ua oʻo i le taimi e liliu ai le olaga tuai ma tuʻu se avanoa e toe amata uma ai. Suia galuega, vaavaai mo mea fiafia fou - O lenei ua e le o i lou nofoaga.
  • E -Faitau manatu o le vaaiga . Afai e te fanau mai i se miti, faʻatali mo le sili ona lelei i le mataupu, o loʻo galue nei.
  • Afai o le fafine o moemiti Toe fai le fanau fanau Lava le tama o se lelei faailoga. O le a sili atu le aʻoaʻoina o lana tama, i totonu o le vasega fou poʻo le toe malosi pe a uma se maʻi umi.
  • Pe a Fanau pepe teine ​​- teine , E leʻi umi ae teteʻe lau manaʻo o le a liliu i se puna o tupe maua. Galue i lenei itu - Vaʻai mo tagata faʻatau pe faʻatau atu le mea e te faia.
  • Le lelei moe i le mea Ua fanau le pepe , folafolaga e lelei. E le o toe umi ae uma le faigata, ma o le a maua ai se avanoa e suia ai le ola mo le sili atu.
  • O Foolloworn pepe I le miti freud. - faailoga o le le mautonu. O oe poʻo lau paga e le mafai ona muni i se pepe, ona o lenei i le aiga o le faʻafitauli.
  • Fananau masaga po o masaga - manaia faailoga. O loʻo e faʻatali mo faʻafitauli matagofie, pele meaalofa poʻo le alu ese mai le matata apefai.
  • Afai o le fanauina O le taupou miti , e tatau ona mataala le teine. E le o toe mamao, o le a aliali mai le tagata i lona olaga, a o le mea na ia faʻaalia ai o ia lava o se tagata le talafeagai ma le le fiafia.
  • Faigofie tele e faailoa ai le moe pe a Fafine maitaga a le fafine . E naʻo le faʻailoga lea o le teine ​​e le malamalama i ai i le falemaʻi, o loʻo i ai i le falemaʻi o fomaʻi. O le fefe e mafai ona fesoʻotaʻi ma tiga, e foliga mai e le tupuga mai le maʻi.

O le faigofie auala e faʻaalia ai le moe, pe a e manatua uma mea laiti faʻapitoa vaega. O le mea lea, tusi i lalo le miti vave ina ua uma ona ala i luga, ina ia galo ai se mea i le afiafi. O le a fesoasoani lea e vavalo le mea e lata mai ai mea na tupu e faigofie ai.

Faitau atili