O miti e taunuu mai i le Aso Lulu i le Aso Tofi?

Anonim

O miti o le a le le tonu. O le Atua e manino ai e taua le miti, ma fai atu e mafaufau i le matuia. O miti e taunuu mai i le Aso Lulu i le Aso Tofi?

Vaʻai i le lona fa aso e mafai ona faʻamalieina ai se tagata poʻo se lapataiga mai le lumanaʻi faʻafitauli. E taua lava i le taeao ina ia tausisi i ni tulafono seiloga na iloa e le au na vaʻaia pe, i se isi itu, o le valoaga e leʻi maeʻa.

O miti e taunuu mai i le Aso Lulu i le Aso Tofi? 7767_1

Faafuasei o lau moe

O le tulaga i se miti atonu o loʻo avea ma mea moni pe a fai o le miti e fetaui ma ni tapulaʻa. O le a le mea e tosina mai ai?

  • Afai o oe o se sui o le moe , o le taimi lena o le miti e faavaloaga. E mafai ona e manatu i le galuega.
  • O le faʻaaliga o loʻo iai ma le toʻatele o tagata auai . Ua iloa e Meronea, ei ai lau galuega i le fuafuaga lona lua. E tatau ona suia lona uiga agai i le itu tomai e aloese ai mai faafitauli.
  • Na e miti i aiga . E manaomia e le aiga ia te oe. Ma le isi, e tatau ona ou vaʻavaʻai atu i le pisinisi a le aiga ma ave i ou lima.
  • I se miti, na e faʻaalia ai se tulaga malosi? O le mea moni, o le a pa'ū le avanoa e faʻaalia ai au miti, mafaufauga ma aitia.
    O miti e taunuu mai i le Aso Lulu i le Aso Tofi? 7767_2

Ou te foia le moe mai le Aso Lulu i le Aso Tofi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E taua le manatua o mea na e miti ai. O fea sa iai gaioiga na iai? E masani ona miti o le po o le a miti o miti e mafai ona suia ai lou olaga. O a nei togafiti?

Sa avea muamua ma mafutaga

O le tagata sa avea ma tane po o le alii na le fiafia pe a:

  • Na ia manatua ma le lotoleaga ia te oe.
  • E leʻi umi ona e anoa le malosi faʻatasi ma Ia.
  • Ua e sasaina.
  • E leʻi umi ae oʻo mai le tulaga i le faʻaaliga o le a moni.

Miti o le alofa

O le fiafia ma le ulaula e sili atu le alofa i se miti fai mai o le olaga o loʻo ia faʻatuatuaina oe ma o loʻo feagai ma lagona sili ona lelei. Moe, o le mea e mataina ai loimata maligi loimata, tautala i nisi o popolega i le ituaiga o mafatiaga. E tatau ona tatou talanoa faamaoni ia te ia.

Afai na e vaʻai i le tagata filifilia, o loʻo taumafai le miti e faʻamatala ia te oe e tatau ona naʻo oe.

Faigofie le faalavelave

O le miti na i ai se faalavelave, fai ia te oe e faaeteete. Tausia lelei vavalalata, ma atili atili ai i isi.

Afai e te lavea se faʻalavelave, ona faʻailoa mai ai lea o oe o le mea na fuafuaina ma fuafuaina o le a le faʻatino oe. Faamoemoe lagolagoina mai aiga pe a na e vaʻai pe faʻafefea ona latou feoti i se miti.

Mago se pusa oti

O le tele o mea masani o loʻo faʻatalitali i se tamaloa na vaʻai i se pusa oti. E tatau foi ona e faʻamoemoe e faimamago mai le siosiomaga. O nisi miti faʻamatala le miti e alofa ai.

Manaia le maitaga

E sau lagona i na fafine o na miti i se tamaititi. Ae o le moe ei ai lona uiga. O eseina le taupou o le tagata maitaga i le faaipoipoga. Ma le isi, o se miti a miti tulaga ma faafitauli i le mea moni.

Faafiafia uso

O le faʻaalia o ituaiga mea i se miti faʻavae faʻamaonia tupe maua ma le soifua lelei. Afai e te le mauaina ia moni, faʻatali mo se faʻaopoopoga i le galuega. A na naa ni ou uso, ma le le fiafia le tuafafine na faʻaalia i se miti, ona vaʻavaʻai lea i le siʻosiʻomaga. O le a e vave faalataina.

Miti tina

Afai ou te miti i se miti a se fafine maʻitaga, ona vave lea ona fuafua le fanau mai ma foliga o le tuafafine poʻo foliga o le tuagane.

Miti le tamaloa

O le tamaloa o faʻailoga o suiga o le olaga. Tina o le moe fai mai latou te manaomia le tausiga. Latou te mananao e saili se pule. O le miti a alii o se manuia tumau.

Manaia le alofa

Afai e te alofa ia te oe i se miti, o le alofa alofa e manaʻomia lou mafaufau. Tau ia te ia i ona lagona. Ua e vaai i se uo teine ​​teine ​​teine? Aua le aʻea i totonu o ona faʻafitauli ma le alofa.

Mafiafia le Soifua Maloloina

Afai o le miti miti mai le Aso Lulu i le Aso Tofi, ona lamatia ai lou soifua maloloina. I se taimi mulimuli i lumanai, o le faʻamaʻi o le a manumalo ia te oe. Pasia se suesuega? Fai mai le miti e tatau ona fai.

Maualuga vevela o lona uiga o le atoatoa o le amataga o viral amataga. Maualalo - i faafitauli ma le gastroninite Ata tusia po o tausisoifua ua faʻaititia le faʻamaʻi. Gauai atu i le faapitoa o le fomai. Masalo o totonu i lea nofoaga e faamoemoeina le faʻamaʻi.

Manaia fale

O le fale i le vaʻai o le Aso Lulu i le Aso Tofi o le a valoia ai le tausiga ma faʻafitauli. E ulufale malo e ulufale ai i lou fale e feiloai ma uo tuai.

Na e moe i le fale palapala? Faʻamoemoe e faʻaali, ae leai ni mea e leʻi mafaufauina.

O le fiafia aʻo leʻi faia le aso malolo poʻo le mea e tupu ai se miti na e vaʻaia ai se fale ma aiga. E leai se totogi e aunoa ma meafale fai mai na o oe.

O le a taunuu pe leai?

O le fiafia e mafai ona sili atu le moe e mafai ona aofia ai moni i le faʻamaeʻaina o le le mautonu. O le ala aʻe i luga, fai upu nei: "O lenei faaaliga o se mea lelei ua tupu i loʻu olaga." Tu i luga, punou tolu taimi ma musu e vaai po o le a.

Ina ia le maua se miti mataga, tuu o ia e fai, peiseai ua leai o ia. VAAI LE LE faamalama ma taʻu mai ia i matou faatolu: "Ou te le talitonu!" Taʻu lau vaʻai i se tasi ae leʻi 'aʻai.

Faitau atili