E fiafia miti mai le Aso Gafua i le Aso Lua?

Anonim

O le tali i le fesili lea e faʻalagolago ia te oe: E te talitonu i le miti tusi pe manaʻo e faʻauigaina miti mai le manatu o le psychology. Sei o tatou taumafai e fuafua pe o loʻo i ai ni miti faʻa-tusitusiga ae o loʻo i ai ni faʻauiga ma le mafaufau ma le mafaufau ma le mafaufau e uiga i ai. E i ai pea, o miti e taunuu mai i le Aso Gafua i le Aso Lua?

E fiafia miti mai le Aso Gafua i le Aso Lua? 7774_1

Manatu o le manatu

E talitonu le au atamamai: Aso Lua - le aso o le vaiaso o ia e mafai ona taofia mars. O lenei paneta ua taʻua o le Atua o se auaunaga, na ia tuuina lana faʻailoga. O le faʻaaliga mai le Aso Gafua i le Aso Gafua i le Aso Lua e seasea ona iai mea mai le manatu o le faʻaaliga. Ae o miti nei e le masani ai.

E masani lava i miti lona lua, o loʻo tusia e tagata ata o feteʻenaʻiga, tiga vaaiga, misa, ma le vanimoni e matua vevesi. I le po o le Aso Lua, o le malamalama e felelei uma i le malosi o le malosi o le malosi. O le mea lea, e le manaʻomia le le fiafia pe a fai o le leaga na miti, ua faaee mai le mafaufau mai le osofaʻiga, e na te ita i ai ma le agafesootai, le lelei.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Astrologers fautua:

  • Afai o le miti mai le Aso Gafua i le Aso Lua e matua le fiafia tele E oʻo lava i le moemiti, o le faʻailoga - ua oʻo i le taimi e lafo ai lou malosi i le faʻataunuʻuina o manuia.
  • Afai o le po o le po e matua malamalama , manatua, "e le tuʻu faʻata", faatali mo ni suiga taua i le olaga Fuafuaina i lou alualu i luma faʻaleagaga.
  • E seasea lava ona manatua e tagata miti lona lua Ae afai e te mafaia, o oe o le taʻitaʻi e ala i le natura, taumafai e faʻaalia ni tulaga o le faʻalapotopotoga ia te oe lava.
  • E tupu i le taeao e te ala ai i loimata Mo le aso atoa, o se mea e le fiafia i ai i le taele. Ia malolo ma alu ese, faʻatulaga le aso o le alofa mo oe lava pe a mafai - nofo i le fale, taele, sauni se taumafataga suamalie.
  • Afai i se miti na latou manumalo i le manumalo i se tasi Ma, i le olaga moni o le a le toe umi se avanoa e sili atu ai i tagata uma. Aua le misia.

O le mea taua tele mo aʻu miti lona lua - e seasea i latou mea. Ae e masani ona faʻaoʻo atu ma le mafaufau i le mafaufau. Ina ia aua nei taulotoina le po leaga le vaʻai i le po, suia le taimi o le fafagu mo le 30 minute (tu i luga le afa o le itula aʻo leʻi pe mulimuli ane). Lenei o le a suia ai le vaega o le moe, lea e taua ai le uati. Afai e te laki, ala i luga i le taimi o le telegese vaega, o le mea e le manatuaina miti.

Psychotherapist manatu

E fiafia miti mai le Aso Gafua i le Aso Lua? 7774_2

I le galuega a le au lauiloa o le mafaufau, o loʻo taʻua: miti - o se faʻaaliga o aafiaga moni, lagona, mafaufau ma lagona. O mea uma e le fesoʻotaʻi i le tagata o le tagata ma ua suia i ata o loʻo i miti. Ua lauiloa o le tagata e vaai i le 4-5 miti i po uma. E manaʻomia miti, latou te tatalaina le faiai ma faʻatagaina o ia e malolo. I le po, o vaitau o le moe ua suia ai ni taimi ma le telegese i luga o le anapogi. O le taimi o le vave vaʻaia o le tagata e vaʻaia se miti. Ae ia manatua na o oe pe a e ala i lenei taimi.

E masani ona lapataia e le tino se tagata e uiga i se mea e ala i miti. O le mea lea, moe mai le Aso Gafua i le Aso Lua atonu e lelei lelei. O faʻataʻitaʻiga na faʻatautaia e saienitisi ma faʻamaonia. Faataitaiga:

  • Afai o loʻo i ai le paʻu i le afyss, alu i le caphiologist: o ia miti o se faʻailo o le tino i le i ai o le cardiovascular faʻamaʻi.
  • Na faapena lava le faʻataʻitaʻiga: Ua sili ona ia saisai ona vae, ma sa ia te ia se miti na ia tietie ai i le uila.
  • Afai e malulu le potu ma o le miti o le a pa'ū se palanikeke, mafai ona miti, e mafai ona e nofo i le kiona.
  • Na miti se tasi teine ​​na pa'ū o ia i le mea leaga, ae i le taimi mulimuli na ia tulei ai se tamaloa ua foliga mai o ia. O le taimi e toe fai ai ma le Faasalalauga faifai malie seʻia ia faaipoipo. Ona oo mai lea o le miti i le taimi mulimuli, ma o le tamaloa o lana tane. O se miti o le fefe lea na pasia pe na foia le faʻafitauli i le olaga moni.

E le o se mea lilo, ae na o le mafaufau. Manatua ia le itiiti ifo Mendeleev, o le na te maua se laulau lauiloa! Saʻena le saienitisi sa tele mea na e uiga i ai, na avatua foʻi le faiʻai. E leai ni ana mea, i le moe, o le tino e aofia ai faiga puipuia. Faʻataʻitaʻiga, o le teine ​​o loʻo sese le tina o le tina laʻititi, e mafai ona miti o le tina ua maliu ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona tali se fafine leaga. O nisi taimi o moe o se atagia mai o manaʻoga moni. Onaks e masani ona miti leaga tele o miti e faʻamatala e le lotu faigofie lava: "O le Tiapolo o loʻo faʻaosoina." O le mea moni, o le faʻailoga lea o le le faʻamalieina o feusuaʻiga.

E taua le aʻoaʻoina i le auala e iloaina lelei ai faʻailoga e faia ai le faiai i le moe. Ma o miti o le a le manaʻomia - Oe oe lava e aʻoaʻo ia malamalama i mea e tutupu i miti e moni, ma e leai. Ma e le afaina le aso o le vaiaso.

Faitau atili