Tatalo Sergi Radonezh e uiga i le manuia o le suʻega o le suʻega

Anonim

O le vaitaimi o le puʻeina o suʻega o taimi uma mo le tino, aemaise lava pe a fai o le mataupu lea e faigata ai le siaki siaki, faigata pe faigata ona aʻoaʻo le tamaititi aʻoga. O le Ekalesia lotu i tulaga faapena e tusi ai i luma le faaaogaina o tatalo. O le tele na o tamaiti aʻoga na faʻailoa i le tatalo i St. Sa faia ia te ia le faʻaali lelei o le suʻega o To radio, ona o lenei o pule o tamaiti.

Tusitusiga o le tatalo Sergege Radonezh e uiga i le manuia suesuega o le suʻega

Le tusitusiga o le tatalo, agalelei le tuʻuina atu o le suʻega, fesoasoani e pasi le suʻega mo se iloiloga lelei, faʻaali pei o faʻasino:

Tatalo e Ser Aiy Radonezhsky

Faʻafefea ona fai atu ia tautua ragius ranezh e uiga i le manuia o le suʻega o le suʻega?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Faʻaaoga tatalo mo le manuia o suʻega vave e faigofie lava. Serge Radonezh mafai ona faitauina le tatalo, e lua tamaiti aʻoga poʻo aʻoga aʻoga ma o latou matua.

Ina ia pasi le suʻega i luga o le upu malosi ", a o leʻi faia se aso taua e tatau ona e asiasi i le Ekalesia poʻo le malumalu. Ia, Afai e te fai atu ia faamanuiaga mai le Tama. I totonu o le ekalesia, ia e mautinoa e faatau se moligao ma tuu ese mai le aikona o Sergius radinezh. Faamaui i le au paia e avatu ia te oe se fesoasoani mo oe e aʻoaʻo ai. O le tatalo a le radinezh faʻasologa e manaʻomia ona faitau mai MolyTtooslov, ina ia aua neʻi faia se mea sese i le popole, e le saʻo lava upu, aua le alu i lalo ma le leiloa o latou uiga.

O le a aoga pe a e faʻatau se telekona o le ata o le St. Sergiaus o Radonezh ma o le a ofuina, ave faʻatasi ma oe mo le suʻega. I le aso o le suʻega, ae e te leʻi mauaina oe i le ofisa o le suʻesuʻe, faitau le uiga ia te oe le tatalo "lo tatou Tama" - o le a fesoasoani i le ala manaʻomia. A e maua se pepa talosaga, faʻafesoʻotaʻi le Silisili Ese ma Upu:

"Alii, faamanuia! E fesoasoani le Atua ia te aʻu! "

Aua le naʻo le tasi tatalo taʻitoʻatasi. O le a le mafai ona e mauaina se suʻega lelei pe a fai e te le sauniuni mo le malamalama siaki, o le a e faitau tusi ma faʻamatalaga. E fesoasoani le au paia oi latou e galulue ma le maelega e ausia le sini. Foliga, faʻapea foʻi ma i latou na filifili e maua se maualuga maualuga o se auala taufaʻamataʻu, o le a le fesoasoani i le

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O le tatalo mo le mauaina o le suʻega e gata ina faʻalogoina e le Silisiliese ma le Au Paia, pe a uma ona ia faʻaaogaina ma le faʻamaoni mai le loto mama. Aua neʻi galo le faʻafetai i 'au maualuga mo le fesoasoani na faia, ona e mafai ai lea ona e lagolagoina la latou lagolago mo se taimi umi.

Aua neʻi galo e pasi le suʻega i luga o le "lelei" i le aʻoga poʻo iunivesete, pe a na o le tatalo naʻo oe. O le ala i le faailoga lelei o pepelo i le poto ma finauga ma le tumau! Ma na o le tatalo e fesoasoani ia te oe e feagai ma aafiaga faaleagaga ma ono maua ai le laki lelei.

Mai le olaga o Sergiaus o Radonezh

O le Lenst Learn na fanau mai ia Me 3, 1314 i totonu o le nuu o Vallena, o le aiga o tamalii o Ni ona - Jeril ma Maria ma Maria. Matua, talitonuga iloga mai le amiotonu ma le snotide, viliina o latou pepe fou bartolomama.

Sergey Radonezhsky

Tusa lava i le taimi e fanau ai, o le taimi na iloa ai e matua o le tamaʻitaʻi sili ona manaia, le tolu o lona ataliʻi le avea ma se olaga tulaga ese o le a avea ma se olaga seʻe. Lea ua tautala le tele o faʻailoga na faʻailoa e le Alii Maria ia Maria, o oʻu maʻitaga e maʻitaga. Atonu o se tasi o na mataupu atonu e sili ona lauiloa - o le triple faʻafeiloaʻi o se pepe, o loʻo i le manava. Na tutupu i le vasega i le taimi o le faitauina o le Evagelia, ma na matou lagona foʻi le lagona e leʻo Maria ia lava, ae o tagata foʻi na o mai ma faʻamatalaga i talaaao atu ai. A fanau mai le tamaititi, na vaʻaia e matua ona vaʻaia lelei foliga: E leʻi inu le susu laiti i aso o le pou, ae o Mataʻi le fatafata o lona tina i meaʻai.

Na taumafai Maria ma Kirill e faia a latou fanau aʻoga. O le aʻoga muamua na o ma gricad Wartamilomes. Le tama talu ona sologa lelei le fiafia, agalelei ma lotu, ae o le faʻafitauli - na te le tu i lalo i ana suʻesuʻega. Ona o faʻafitauli ma le mafaufau, o le tipilolo na faigata tele mo Ia, o lea i le aʻoga na ia savali ai ma le maʻimau tumau o le lua, ona o le faitioina o faifai pea.

Ia ma le lelava i nei mea uma, faʻamafanafanaga ma se loimata tatalo e manaʻo ai i le Atua ma fetalai atu ia e faʻaali ia te Ia le malamalama i le mau paia ma aʻoaʻo i Ana uo. Faalogologo i le tatalo a le pepe, na auina mai ai e le Alii ia te ia i lalo o le taitaiga a se inuloa o se tasi o ana agelu. Na feiloai Bartisolomew lenei agelu mo inu ma o le pisa lava atu ia te ia, fesili ia te ia mo se fesoasoani. O lenei vavega na tupu ina ua mavae lenei sauniga - ua vave ona aʻoaʻoina le lumanaʻi i le lumanaʻi ma malamalama i le aano o soʻo se tusi.

Ina ua maliliu Marria ma Kirill, e Barthlomews ma se tasi o ona uso matutua - Stephon - alu e nofo i le vaomatua. Na latou fausia se gatete iina, ma mulimuli ane le Ekalesia, o loo faapaiaina i se taimi lata mai. Ina ua mavae ni nai tausaga, na faia e WaTalolonas se anoa ma ua amata ona faaigoa o auauna.

O le ola o le au paia na talepe i le 1392, Setema 25 - e tusa ai ma le tuai sitaili, Oketopa 8 - i le fou.

Oa mai vavega Radious Radonezyky

Faafoliga i mea ofoofogia o le ragius radian ranezh na lauiloa mo ia lava. Na ia faamaloloina ma tagata gasegase, toe faatuina le oti.

E le gata i le au soo e fesoasoani ia Agisus Radonezh - ua manatu foi o tagata lagolago o fitafita ma le puipuiga a le nuu Rusia. O sea "tulaga" Ua maua e le au paia o se taunuuga o se tasi o na mea na tutupu, na tupu i le xitene xiki, o le taua o le Kuil-taua o le 1380. A o taʻu mai e se tasi o talatalanoaga, o fitafita Rusia o loʻo umiaina e Auauna Radinezh i lona Manumalo. Na aumai e le Dliery Donskoy, ao leʻi amataina le taua, aumai i le au paia ma fai atu ia te ia se faamanuiaga. Sa folafola e Serciius ia te ia le manumalo i le taua, ae sa ia tu i luga o le pule a le Alii, o lona uiga, ma na tupu.

O Le Mana o le Au Paia

Aso o le manatua o le curgius chadinezh o Iulai 18 (Iulai 5 (Iulai 5 - tuai sitaili). O lenei aso e le o faafuasei. I le 1408, na moa ai tattos i le Mona, lea na i ai ma tatalo le Atua paia i le Atua. 'Ua puʻea e le fili mea uma ia te ia, e aofia ai ma niksa' eseʻese. Mulimuli ane, i le 1422, na amata faamamaluina le kailama i le nofoaga lea - na galue ai le au Faki. Ona tupu foi lea o se isi vavega: Sa avea nei ma tagata na i ai le tagata na ia te ia ma le faʻaaliga, ma fai atu e faasaoloto lona tino mai le vai ma le lalolagi. E leai ma se tasi na mafai ona faʻaalia lenei vaʻai saʻo. Peitaʻi, o le taimi lava na amata ai ona foʻi tagata e eli ia tea atu sala i le Luma o le faavae, ua maua ai se pusa oti ma o toef ¯ u o le au paia. O lenei mea na tupu na tupu ia Iulai 18 (i luga o se sitaili fou).

Faitau atili