Taupulepulega mai le le fiafia ma ona taunuuga

Anonim

Sanani o se maʻi mataʻutia, o se tagata e le fiafia le tagata i ona lima ma faasolosolo ona milo. Ma le fili e pei lava o ia, ae amiotonu foʻi, sauni e alu mo mea uma e manumalo ai le ava malosi o lona tagata.

auvale

Na latou tuʻuina le tagata onana i luga o togafitiga i le faʻatauga o falemaʻi, fai o ni tusi e na o le taina o scandals ma hymosing. E naʻo le manaʻo lava, pe a faʻaaofia ai metotia faʻaalomimi o le 'inoʻino o le a le aoga, tele le liliu mai i metotia e le masani ai, na faʻataʻitaʻi ai o tatou tagata faʻa-faapaleloga.

Ogaoga mataupu o le onā, ua amata ona manatu tagata i o latou faʻataupule mai le 'ava malosi aʻo le faʻamoemoe o le sili laveaʻiina vao, o le a mafai ona faʻasaoina le faʻamalosiʻau. Ae peitai, e le mafai e le au onā uma ona manumalo i togafitiga tau le lelei, gata i lea, e le o tagata uma e finagalo e iloa lona faʻatafunaina. O le lelei o le tausamiga i luma o auala masani e tafiesea ai lenei fefe tele o le togafitiga lea e mafai ona faia e aunoa ma se tagata faalagolago.

Aisea e mafai ai ona fesoasoani

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O loʻo mafai ona oʻo atu ai le taupulepulega mai le iʻuga lelei o loʻo i ai i le faʻaaogaina o le 'ava malosi, e ui ina atoa le 100% o le faʻamaoniaina o se mea lelei. O le manuia o soʻo se mataupu faʻasaʻosaʻo e faʻamoemoeina i le tele o mea e ao ona faʻaaloaloina i le konekarate, ma le faʻaʻofu lava ia e taua.

Ina ia galue le ata e galue ai, o le tagata fai mea e tatau ona saunia ma le totoʻa, ma ia faia le faʻatalanoaga ma le faia o aga masani ma aga masani. E manaʻomia tele mo le 3 aso ae e te leʻi faia le fiafia tele i meaʻai, ma vave ona faia se sauniga e fufulu i le taele. Le talitonuina ma le faatuatua i le malosi malosi. O le agalelei agalelei i le onā, faʻamaoni faamaoni e fesoasoani ai ia te ia e aveese foi le faʻauigaina o le ki i se taimi lelei.

O le faʻaaogaina o le lagolago e tatau ona teuina. Afai o le mea lea ma le mea i luga, o le le mafai ona o le leai o se iʻuga lelei ma faʻaalia o le le lelei taunuuga e tele naua.

Taunuuga o le tusi talosaga

Tele o mea o loʻo i ai nei ona o le 'ava malosi o loʻo i le paʻepaʻe, o lea, ua talitonu o loʻo latou saogalemu saogalemu auala o le le lelei o aʻafiaga.

Ile tulaga o le aoga a le faifaipea, o le tagata e ona le sao o le lalolagi, ma foliga i lea mea fou, o lona tino ma le agaga ua toʻamalie ma le fiafia muamua ua toe faʻafoʻi atu i le aiga. Ae o lenei mea e le tupu vave i le taimi muamua lea pe a uma ona aliaʻe le tagata e inu, ma e masani lava ona pasi ia te ia pesega. Ua tigaina ma le mafaufau ma le mafaufau, ma le physiologically - ona o le le lava o le masani ai o le ava malosi. Faasaga i lenei talaaga, o le faʻamalosia o maʻi o faʻamaʻi masani e mafai ona tupu. E mafai ona saunia e le fesoasoani fomaʻi. E taua le faigata o lenei mea, ua sili atu lona malosi i aiga uma ma e pele i vaega uma: Na latou le faitioina, e le manatua e le au tuai, ae le manatua e agasala ua mavae. Ona o le taimi na o le taimi faigata lea o le a pasi i le tele e mafai ai.

Faanoanoa

I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o le 'aina o le aoga. E le gata i lea, o le leai o le mea e sili ona lelei o taunuuga le lelei. Afai na faia le faʻatagata sa faia ma mea sese tele, e aunoa ma le manatu i mea taua e taua i luga, e mafai ona aoina se lisiti i luga o le nofoaga. E masani ona ia faataʻitaʻia o ia lava i le mea moni e mafai e le tagata faataʻitaʻi ona iai faʻafitauli i le malae o le soifua maloloina ma le ola faʻaletonu i le tagata.

E le manaʻomia le faʻasino atu i le tagata finau, pe a e le o mautinoa atoatoa i ou tomai ma i le gaosiga pe fefe lava i taunuʻuga leaga. O le tali sili ona lelei i lenei tulaga o le a apili i se polofesa.

Faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga mai le onā

Rotalsings faʻaaogaina ata o loʻo avea ma nisi o sili ona lauiloa. O lenei ona o le avanoa e maua ai le uiga autu (ata) e aunoa ma le tele o faigata ma faia se aafiaga faʻatau e aunoa ma le poto o le ua afaina.

Tautala i luga o le ata

Ma le faʻaaogaina o se ata e mafai ona e faʻaaluina se tasi malosi malosi mai le le fiafia. Ia o laʻu aʻoaʻoga, e tele naua o mataupu ina ua Ia faʻaalia Lana aoga. E mafai e le faletua po o le tina ona faaaoga.

Ia faaleoina se taupulepulega, e tatau ona e saunia: fou (e le matua nai lo le ono masina) ata o se onā, 12 o moligaʻo, vai paia mai le Ekalesia mai le Ekalesia. Ina ua uma le la, o le a faʻatalitali mo le au onā, o le tagata sili i totonu o le potu, 'ona nofo ai lea i luga o le laulau ma lole ma vai paia. o se ata o se 'ava malosi. O tamatamaʻilima e manaʻomia le fefiloi ma le vai malulu ma faʻapipiʻi i mataua o ata, o loʻo faʻaaoga ai se taupulepulega:

"O le Alii le Atua e Paia, e fesoasoani ia te aʻu! Ma le pologa a le Atua (inu igoa) Ou te manaʻo i le faʻatusatusaga e aveese mai ai, mai le onana e fai ai se taupulepulega, inu o ia e faoa o ia, o le ava malosi e manumalo ia te ia! Ina ia aua nei o le alu i lona faʻaʻivaleina, na ita lava o ia mai ia te ia, pei o le temoni, e leai se mea na alu ia te ia sei vagana o le leai se mea, O le fasefulu ma le malosi upu laʻulaau, o laʻu upu o le tulafono mo le pologa a le Atua (inu igoa) . Amene! "

O upu e faaleoina faatolu, o le ata pe a uma ona nana i totonu o se nofoaga tuufua. O le mea e masani ai le gaioiga e masani ona faʻaalia i se taimi puʻupuʻu. Afai e leai se tulaga mautu, e mafai ona toe faia le le toe faia i le isi faaitiitia masina.

Faitau atili