Pocheevskaya icon o le tina o le Atua: O le a se mea e fesoasoani i tagata

Anonim

Pocheevskaya Icon O Le tina o le Atua o se tasi lea o sili ona taliaina i le foliga matagofie o foliga. E mafai e le maota ona faʻamalosia mai se maʻi ogaoga, e puipuia mai i le pagatia, faʻatonu se tagata i le ala saʻo. Seʻio tatou aʻoaʻo i lenei aso i le talaʻaga o le ata paia, o lea ua iai nei, e mafai ona mafai ona fesoʻotai ai le aikona mo se fesoasoani.

Pochaevskaya icon o le taupou

Talafaasolopito faamatalaga

O le igoa o le aikona e sau mai le Orthodox Monhorter, o loʻo i ai i le taulaga o Pocheev (Hernopil Region, Ukraine). E oʻo mai i lenei aso, o se tala matagofie na puipuia ua puipuia e uiga i le mauaina o se Kerisiano Relic. Fai mai foi e tusa ai ma ia, i le 13 o tausaga, na alu ai le toalua na alu i se malaga mamao.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le faia o se auala tele, o moniks e tatau ona i ai i le kapeta povi o loʻo i ai i le mauga (nei o loʻo i ai o le faʻamanatuga paia pochaceya o le pochaevskaya lavra o lava). Fesili mo se taimi umi o ana fale gaosi, sa ia nofo ai i lenei ana ma tatalo ia i le Silisili Ese, ina ia ona fesoasoani ia Montar-Mongolian Yokial.

Sa ia ma Kerisiano le na avea ma pito sili ona maualuga o le mauga e tatalo atu ai iina. Ina ua lala le upu mulimuli o le tatalo, sa faafuaseʻi lava ona faaali atu le matematika a Mariary i le Mnokom. Na ia tu i luga o se maa, e siomia mai le itu atoa o le afi. E le gata i sanakete, ae o se leoleo mamoe, na faaliauina i lea taimi, sa mafai ona vaaia lenei vavega.

Sa faapaʻu Manuk i luga o lona tulivae i luma o le taupou, ma na mou atu ai le faaaliga vaaia. I luga o le maa, na tu ai, le le na taofiofi o ona vae. O le taeao o le fuaitau na tumu i vai mama mai le tautotogo.

Talu mai lena taimi, tafe tafe vai e sosoo ai le maa paia na amata ona leai ni meatotino a le maa. I tausaga taʻitasi o le tele o tagata asiasi mai le lalolagi uma lafu i le tautotogo, fia inu i se vai lelei ma laʻu ma i latou.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

I le tulaga tele, o le taimi lava lea ae o le vai i le pito i lalo o le taupou o Manuʻena e leiloa lava, Na te le atoa faʻatumuina. I le gasologa o taimi, na fausia tagata ma le matagofie o faiga matagofie o le papoulea paia pochaevskaya lavra ma le ekalesia.

O PORCHEV ICon e iloa foi o se vavega. Toeitiiti lava o ata uma ua faatupuina se tulaga ese o le faʻaipoipoga, lea ua faʻatumauina i luga o se maʻa.

O le uluaʻi ata o le ata paia o loʻo i luga o le teuina i le pochaevsky lavra. E mafai ona e maitauina se aikona i luga o faitotoʻa tautupu i faitotoʻa, o loʻo i ai i le faʻamanatuga paia falelotu. I aso faʻapitoa o le tausaga, e aofia ai le tiute o le tagata faʻatau, ia toe maua e tagata talitonu ma faʻafesoʻotaʻi a latou lava talosaga.

Ae ia tatou toe foʻi mai i le talaʻaga o le vaʻaia o le vave aisa. Na ia aumaia i La Ierusalema e le leoleo fanua a le tagata palota Anna gonkaya, oe sa nonofo i le 16 seneturi. Masalo o le tasi aso na taunuʻu ai le metropolitan mai le Eleni na taunuʻu i le fale o le fafine talitonu. Na ia maua le feiloaiga mafanafana, na matua fiafia lava ma Anna lona faamanuiaga ma na ia tuuina atu ia te ia o se meaalofa i le aʻoaʻoga anamua o le taupou.

18 I le amataga, e tumau le mea maota o le fanua o Fanua i lona fale. Ae ina ua mavae sina taimi, na ia aveina loʻu mafaufau i se pupula leo lemu mai foliga.

Na amata lava ona fausia vavega moni moni, e le o avatua o ia na faapena lava le mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Pocheevivskaya Ikoga sa faʻamaloloina Brother Anduppe mai le tauaso ina ua ia faitau i le tatalo ae leʻi faia le tatalo. O le muamua (ae mamao mai le taimi mulimuli) o le tofotofoga o le faatuatua ia talitonu i Kerisiano.

O le mea e lelei ai, o vavega, e le iʻu ai i le ala, ae leʻi maeʻa pea. Le aoga, o le toʻatele o tagata o loʻo saili i le itula e inu ai se avetaavale musika mai le meaaiga ma punou i luma o le taupou paia.

Pochaevskaya Larel ata

Ata o aikona, ona uiga ese

Pochaevskaya Shrine e faasino i le Byzantine icon vali ata. Ua faaalia i luga o se linden taugata, mai lalo ifo o le alatoto. O le mata o loʻo faʻaaoga i le suauʻu vali.

E fautuaina ai le faia o le ata Sa i ai se fesoʻotaʻiga - o se ipu manifinifi a siliva, a, o isi, o se taimi aloaʻia e le i faʻasaoina. Mulimuli ane, sa teuteuina le paʻu i le Roma ma tamaʻi penina.

O le tina paia sili o le ava a le Atua o lo o faʻaalia mai i le itu taumatau o le pepe o Iesu Keriso. O foliga o le paʻi atu i le isi, o Maria e sili lea ona tatou faʻatuatuaina lona ulu i lona ataliʻi. I lenei tulaga, o ositaulaga vaʻai i le alofaʻaga o le fanau.

E laitiiti lava Iesu na tuu le pulumu agavale i luga o le tauau o le tina. Ma lona lima taumatau e piilima i se faamanuiaga matagofie. O tua ma vae o Keriso na uuina se solosolo.

I le pochaevsky ata o le taupou, e iai ni faʻailoga tulaga ese:

  • Ua faavaeina o ata o ata na tusia ai le aikona i luga o fuamoa fuamoa;
  • I le pito i lalo o le maota, e mafai ona e mafaufau i vae o le devir hid;
  • Na faafoe e tina o le Atua ma Iesu Keriso le avanoa auro;
  • O loʻo tuʻuina atu i le laina o le fusi, ae leʻo le tuputupu aʻe atoa.

Aso o le faamanatuina o le pochaev ikona

O le aga masani, o le manatua o le aso o le foliga matagofie o loʻo faʻamauina i luga o Aukuso 5 tausaga. I lenei aso, i le 20175, na tuʻu ai e le Pochevskaya Lavranā o Turki osofaʻiga.

Ma le isi, latou te manatua le mea ma i isi aso: Aperila 13 (o le aso e ono suia) ma Setema 21.

Lisi mai i porchaev okona

E le manaʻomia le alu i Pocheev pe a e manaʻo e tatalo aʻo leʻi faia lenei auala. Mai le muamua aikona, o le tele o kopi na faia (lisi), o lo oi ai i le tele o atunuu o le lalolagi. O lea e mafai ona e mauaina i Rusia, Iukureini, Serbia, Bulgaria ma Bosnia.

Ona lisi ai lea o le sili ona lauiloa ma lauiloa nofoaga o kopi o le pochaevsky lik:

  1. I le malumalu o le solitric softninky (Moscow, Lusia).
  2. I le Moa John-e folamai fafine o le manumaloa, lea e latalata i le cebolk (Rusia).
  3. I le Tolutasi Falesa falefatai, o loʻo maua i le fou Danil Monastery (Moscow, Lusia).
  4. I le malumalu o Aposetolo Paia (Lewerov, Rusia).

Pochaevskaya Lady Tina

Pochaevskaya le Atua tina - o le a se mea e fesoasoani i tagata talitonu

O tagata e ao ona manatua le Atua pe a iai faʻamaʻi i o latou olaga, faigata, lea, e foliga mai e leai se ulufafo. Ma o le toʻatele o tagata na faliu i le faʻatuatua, ma fesili atu e fesoasoani le Faʻaola o Iesu Keriso ma lona tina paia.

O le ata o Pochaevsky o le taupou e mafai ona tuʻuina atu se manatu faʻaleagaga, Na te aveese ai ni manatu leaga ma le toʻafilemu ma fesoasoani i tofotofoga ma faaosoosoga. Pocheevskaya Ikon e mafai ona ave le puipuiga, faʻamalolo ai le mamafa tele, faʻamataʻu le soifua maloloina.

Lalo o se lisi o tulaga i tagata talitonu e pei ona masani ai le tatalo i luma o lenei aikona:

  • Latou te talosaga atu e faʻamalolo maʻitaga o maʻi, faʻafitauli, mataʻutia, o faʻaputuputu ma le faʻamafanafanaga;
  • mautinoa le ola maloloina lelei ia oe lava, lo latou aiga ma e pele;
  • Faatu le lelei, faatuatuaina o fegalegaleaiga ma aiga;
  • Sefe mai faʻafitauli eseese, faʻafitauli, faʻalavelave faʻafuaseʻi;
  • Puipuia le fale e nonofo mai tagata faomea, e leʻi taua ma le le taliaina ni faʻatuatuaga a tagata e le taliaina, o tagata e le taliaina.
  • Puipuia o lau fale lavalava fale;
  • Aveeseʻia leaga, ma agasala ai, e masani ona tautala e le fili sili mo se tagata;
  • Puipuia le fanua moni mai le fili osofaiga.

Tala Lelei o le Faamaloloina

I se mea e sili ai, i lona olaga, na mafai ai e le magutu Politi ona taʻu fua pe tusa ma le 600 mea ofoofogia, tala faʻafouina. Tatou toe foʻi ma le sili ona taʻutaʻua

  1. A osofaʻia Turks i le aai o Pokayev, sa potopoto tagata faigaluega i le Lavra ma tatalo malosi mai i le faatusa o le Virpourd Mampo. Na faafofogaina i latou aioiga - na faafuasei ona vaai le fili i le tina o le Atua. Na osooso i ai o ia i le fefe tele i le fefe tele, na amata ona latou faʻataʻapeʻapeina, osofaia e le tasi le isi.
  2. O lenei tala na tupu i le 1664. Ma i totonu o le fale o se mauoa e ala i le igoa o le igoa, na maliu ai Zhabockritsky i le mauga - na maliu lona atalii. Sa matua faanoanoa tagata uma, ma o le tinamatua o le tina, na oti le tama o tama a tama a tama a le tama a le faifeau i luma o le polelav I le taeao, i le taeao, na vave ona sau le tama i le ola.
  3. I le 1950, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻavaomalo okona, o le palealii na faia e le igoa o le varvara, o le tagata nofomau o le taulaga o le orburg. 48o tausaga o le a le mafai ona faʻasolosolo ona tutoʻatasi, i se lagona mativa, na laga ai se fafine lea e faʻatuina le tatalo mai le Chekaevskaya Ma ofoofogia na tupu: Barbara sa mafai ona tu i luga ma alu. Ma mafatiaga seia oo ina teuina i le aso nei o se faamaoniga o le faamalologa i le ata.
  4. O le tagata nofomau o Ukraine Anna Yakhkuva mai le taulaga o Kamenenet-padlicky mai le fanau mai o le fanau mai. Na ia filifili ou te sau Pokaka, na aʻe i le tumutumu o le mauga, lea na vaʻaia ai Monks le tifoga o le Atua. O iina na fufuluina ai le vai paia mai le tautotogo ma le taimi lava lea na mafai ona vaai.

Auala e te tatalo ai i le Pochaevi

Ina ia mafai ona ave tatalo i luma o le feagai ai o taupou, e le manaʻomia le alu i le taulaga o Pocheev. E ui lava, pe afai o loʻo iai se manaʻo ma e mafai ona alu i le fale o le fale paia o le fale paia. Ae e mafai ona e asiasi i se malumalu pe a teuina le lisi i aikona, pe faʻatau ai o se laʻititi-version e faia i lou fale iconstas.

O le mea autu o lau tatalo na o atu ma le loto. Aua le fesili i se mea leaga mo isi tagata, aua e manatua ai e leai se mea leaga na faia i fafo o le a mautinoa lava i tua. Ma aua nei galo i le mea e faʻafetai ai i le taupou mo le mea moni na ia fesoasoani ia te oe.

Faitau atili