Faʻafefea ona ofi i totonu o se miti atamai - inisinia metotia mo tagata amata

Anonim

Tamamatua teine ​​na amata ona faataʻitaʻi se mea manaia tele - o le poto masani. Muamua faitau taleni faaleaʻoaʻoga o tusitala lauiloa ma metotia-faia. Soo se tasi e mafai ona aʻoaʻoina lenei mea, sa ou taumafai foi ina ua faʻaauau pea ona ou toleni.

Faʻafefea ona ofi i totonu o se miti atamai - inisinia metotia mo tagata amata 4140_1

E leai se faigata, ma e lagona vave le penefiti: O le faʻamoemoe e tele lava faʻamamafa e vave ona toe faʻafouina, fefe ma le popole. E le gata i lea, i le suʻesuʻeina o lona tino ma lona mafaufau i lenei pepa e matua fiailoa lava. O le aso ou te manaʻo ai e faʻasoa atu loʻu lagona ma loʻu iloa, pe faʻapefea ona agaʻi atu i se miti poto.

O le a le miti atamai

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le igoa lava ia e maua ai le tele o fesili i le tele o fesili. I nei miti, e malamalama le tagata e moe o ia. O le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea uma - faʻatapulaʻa o lo tatou malamalama i le lalolagi moni.

O le mea lena, e mafai e tagata uma ona feita ma le lalolagi o latou masuia ma ola ai le atua e le mafaagaloina, o le avea ma malo atoatoa, e mafai ona lele, suia le foliga i le paneta.

O le a le mea na te avatua?

Tele tagata e fiafia iai i lenei tulaga. E tele lava mea e aoga i le aoga, e uiga ia i latou sina tala puʻupuʻu.

  1. Tatou te mafaia i se miti malamalama i lagona loloto lagona ma poto masani e le mafai ona le mafai ona taliaina tatou i le lalolagi moni. E tele mea e faʻasaʻo ai i le agamalu o le volu ma le maualuga o le popole i le olaga nei.
  2. E i ai le avanoa e te malolo ai mai le faifai pea popolega ma lagona oe o se tagata saoloto. I le taimi lava e tasi e te nofo ai i lou moega ma e le totogia se tupe mo vasega dubles.
  3. E toʻatele e tamoʻe mai i taimi ma le faavavau mai le fefe, phobias ma malosi lelei aafiaga o tamaiti, aua o le fesoasoani a se miti malamalama, e mafai ona galulue ma latou le iloa lelei. Ma ona ana punaoa e matua tele lava.
  4. Ua faamaonia e saienitisi o miti uma o le tele o le galuega o le le fiafia. Afai e te faʻafesoʻotaʻi e faʻafesoʻotaʻi ia te ia ma le fesoasoani a ni metotia faigofie, e mafai ona suia atoa lou lalolagi i totonu ma e oo lava i lou olaga moni mo sili atu.
  5. I se miti, o se tagata e mafai ona faia se mauaina o se mauaina (mo se faʻataʻitaʻiga, mendeleva laulau) ma foia faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le psyche. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, tagata ua aʻoaʻoina e momoe malamalama lelei ia i latou lava, e fesoasoani ai i se galuega fou, suia le siosiomaga.

O le sili atu le lelei o le lelei o le maua o faʻataʻitaʻiga tulaga ese ma amata vaʻai i le lalolagi lelei. E le lava lenei mo tatou, ua aloaʻia i le masani ma le masani ai i aso uma. Ma e le o tagata uma e mafai ona alu i le atunuʻu o tu lelei, mo se faʻataʻitaʻiga.

O fea e amata ai

E tele tagata faʻapitoa i le lalolagi, sauni e faʻasoa mai tausaga e tele o aafiaga. E faigofie lava le faigofie, sa fetaui mo tagata ofisa.

Faʻafefea ona ofi i totonu o se miti atamai - inisinia metotia mo tagata amata 4140_2

O se tasi o latou - Brazli Thompson ma le tusi "Hanimed miti mo 7 aso." Aofaiga o le 45 itulau e manaʻomia ona suesue ma faitau i vaega laiti, ma vave lava aʻoga. O lenei tagata i se tau gafatia e faʻasoa ai le tele o mea taua na aoina i le tele o tausaga o le suʻesuʻeina o miti, setete ma le tagata mafaufau.

  • O le fia vaaia o se miti malamalama, e tatau ona e sauniaina: Ia e manaʻo tele e iloa le poto masani, e amata ai suʻeina o miti ma lou tulaga. O le vaega o loʻo faʻaogaina e tusa ma le vaiaso pe a fai o le sini o le sili ona ausia le iʻuga.
  • Fesili "Ua ou i ai i se miti pe leai?" E tatau ona amata talanoaina ai oe i aso uma. O lea o le a e iloa iloa oe lava ma ola soifua "iinei" ma ", e taua tele. A uma mea uma, o le toʻatele o loʻo ola i le taimi ua tuanaʻi pe lumanaʻi. I le taimi lava e tasi, ua amata ona e aʻoaʻi le "talepe le faʻafesoʻotaʻi" ma lau le iloa lelei ma iloa ai setete o le psyche i le mea moni ma se miti.
  • I le tuʻufaʻatasia o faʻavae aloaʻia, faitau ma taʻitaʻi se tusi, mafaufau pea pe faʻapefea ona e vaʻai i se miti malamalama, o lea e faʻaaogaina ai le taʻaloga. I mea uma, e leai lagona mo i latou, ma e na o faʻatonuga manino ma sini.
  • Faʻamasinoina e le toe iloiloga, mo lenei metotia, sili atu i le 90% o tagata na mauaina lelei lelei ma lelei faʻaiuga.

O le lōia lelei ma tagata faʻapitoa, e mafai foi ona e tufatufaina fomaʻi o filosofia, o se faʻavae o Patricial Garfield ma Stephen Laberg. O nei tagata e leʻi tuʻuina atu i le mafaufau poʻo le esopic, ae na fasia ai ni taunuʻuga lelei ma e masani ona faʻasoaina atu i ai le poto masani ma i latou uma e manaʻo ai.

Laasaga-i le Laʻasaga Faʻatonuga mo le ulufale atu i le miti o le miti

O le mea sili ona taua o le aʻoaʻo ia malamalama i se miti na e moe. I le taimi muamua atonu e ese le uiga ese ma le talafeagai, ma o nisi taimi taufaafefe. Ae e leʻi umi ae maitau atu e tali lelei lava le PSCE manaʻo i lou manaʻo e tatala le vao i le tuai o le moe ma aʻoaʻo ai ia i latou lava e pei o le tele o le olaga.

O le a le mea e tuu ai le ulufale

Faʻafefea ona ofi i totonu o se miti atamai - inisinia metotia mo tagata amata 4140_3

  1. E mafai ona e faia i le aoauli ma le afiafi. Aua le fiu iai pe a le aoga mai le taimi muamua. Mo Atinae o le a talafeagai mai le tasi i le lima taumafaiga. E tele auala. Muamua, aumai le uati uati. E taua na ia tamoe i le 6 itula o le moe.
  2. E tatau ona e alu ese mai le moega, ala i luga, inu vai pe alu i le faleuila. Ona alu lea e moe, a o kuka oe ma mafaufau lelei o le a e ala ma le malamalama. Ua le toe manaʻomia le uati o le pupu.
  3. E mafai ona e faia se auala lata mai o le a e faia i se miti. E taua le leai se tasi e faalavelaveina. Tapuni pupuni pupuni ma faamalama: Aua neʻi e faʻalavelave i fafo leo poʻo manogi.
  4. Tuu i luga o le mata ufimata. Mo se saoasaoa o le faʻaaogaina o miti lelei, aumai le mask faʻapitoa mo lenei metotia. O le mea lea o le a sauni ai o le a sauni e te moe ma le malamalama. E le manaʻomia pe a uma ona fafagu, liliu i luga ma ala i luga.
  5. TAUA: E vaevae ma se tino faʻale-tino, taumafai e aua neʻi e alu, ae o le sui e te manaʻo ai ua uma ona e tu i luga pe matua tele. Pulea le malologa o le maso faiga i le taimi e tasi. Taua le natura.

I le taimi muamua atonu e le aoga, o lea e taumafai pea. O le iʻuga, o le a e mautinoa ausia le manaʻoga manaʻomia. E le gata i lea, o le a e fiafia tele e aʻoaʻo i le "galue" ma faʻatautaia lou tino. Taumafai isi auala e fiafia ai i le miti atamai.

Faiga folau

Faʻafefea ona ofi i totonu o se miti atamai - inisinia metotia mo tagata amata 4140_4

Faʻaseʻe ma le fesoasoani o le tino fesoasoani ma se faʻapitoa faigofie metotia. Ina ua tatou ala i ai, ina ia faʻasaʻo pea ona faʻapape peseina, ae mafaufau faapea o loʻo e amata folau, "fefe" i ou lima.

O le sili atu moni moni o le a e fai ma sui o oe, o le sili atu. O le mea ua tupu, o le a amata ona e amata foliga mai ua e folau ifo i totonu o le vai. Ona tuʻua lea o oe lava ma amata ona ola i le lalolagi atoa.

Rotation

  • O se tasi o metotia fiailoa, aua o le a manaʻomia ai se mafaufau malamalama. E manaʻomia le sui o le tagata e amata ona feoai solo i lau Axis.
  • E manaʻomia le vave ona e vave, ma o le a e lagona na "tumau" e aunoa ma se tino faaletino, e te le o lagonaina. O le au o le tali mai o le tali mai e amata, o lea ua na o oe o le na o le laugutu ma le e ona.

Matauina

E te aʻoaʻo ma mata pupuni, i se ufimata i luga ia i latou. Taumafai e matamata toetoe o le pogisa i luma o oe lava. A e manaʻo e vaʻai i le ata. E taua le aua le vaʻai atu i auiliiliga, ae taumafai e te aafia i ai, ae oʻo atu i le faʻatusa i se isi lalolagi.

Afai e te gauai atu i talitonuga ma auiliiliga, o le ata o le a amata ona le fiafia ma fulafula. O le tulaga o le "suiga" e mafai ona misia.

Faʻafefea ona ofi i totonu o se miti atamai - inisinia metotia mo tagata amata 4140_5

I le tasi itu, faʻaauau le suiga o le tetea ma le tino ma agai i luma i le ata, ma le isi, ma taumafai e suʻe i ai, e aunoa ma le gauai atoa.

E ala i lima

  1. Mafaufau mafaufau o loʻo i ai le faʻaaloalo i luma o le tasi ma le isi. E taua le mafaufauina o mea uma o le fealofani pei e mafai ai, e le "lagona" leo ".
  2. Matua manino ma susulu taumafai e vaai faalemafaufau i ou lima ma le faiga o feteʻenaʻiga. E ala i metotia o gaioiga sosolo lemu ma le tino ma faaauau le ala i le atunuu o miti malamalama.

Phantom swanging

Vaai faalemafaufau o loo e tafana lau phantom. I le taimi lava e tasi, leai se mea, aua le popole i maso o lou tino. E tatau ona tupu mea uma i mafaufauga.

Taumafai e "puʻe" le vaega o le scaling tulaga i totonu ole 10 - 15 cm. Faʻamoemoe i lenei malamalamaaga ma lagona. A tupu atoa le malamalama atoatoa, amata vavaeeseina ma le tino.

Ina ia mafai ona lagona moni le miti atamai ma i ai, i le taimi muamua o le a taumafai ai e faʻataʻitaʻi ni metotia eseese. Taitasi taumafai 4-5 sekone, leai se isi. Toe fai 3-4 taimi, sui metotia i se lio. O le iʻuga, na galue ai se isi itu.

I taimi i nei taimi, e sili ona taua lona malamalama e le tatau ona e maua se mea e malolo ai i lenei auala ma ua e saʻo. Naʻo le malolo o le setete ma e aunoa ma mafaufauga i le leiloa taimi o le a mafai ona maua se iʻuga lelei. Tusa lava pe leai se taimi e le vave.

Faaiuga

  • Meli o miti fiafia - o se avanoa tulaga ese ina ia malamalama ai poʻo le a le faigamalaga o le auala e aunoa ma se tino ma fai soʻo se mea e te manaʻo ai.
  • O lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e foʻia le tele o faʻafitauli o le mafaufau, aʻoaʻo pe faʻapefea ona malolo lelei, ave ese le auala ma faʻafitauli, mafatiaga ma popolega. Ma o se auala moni foʻi e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona mauaina faʻaiuga i mataupu taua i le olaga.

Faitau atili