Aso Maloloina faaliliuina le afio a le Alii

Anonim

Le Faaola Itumalo Onkeletnayaa - le lafoina aso. O lenei mea na tupu ua faamanatuina i tausaga uma ia Aukuso 29 . E tusa ai ma le tala, o le le-tusi ata o Keriso o Keriso na faamaloloina ai se tamaloa na lamatia mai le ie. O lenei ata sa leʻi tusia e le ata vali ma na faʻaalia, faʻafetai i le vavega: ua faia o ia e lona Alii lava Ia. O le aso lea, ua matou matauina ai tatalo faapitoa ma le aiga atoa, ma o le a faʻatulaga e loʻu tausoga le faasologa ma lona aiga. O le Wibloble on O le laveaʻi o le mea pupota e i ai se malosi tele e puipuia mai amioga faʻatauga ma faʻaleagaina. Mafaufau i fesili uma.

Faafaigofie le ata manaia o le Alii

Tau o le Aso Malolo

O le mea na tupu, o se vavega o le sese ata sa muamua i le faʻamaʻi o le Tupu instalo - Aogiga. Na ia manumalo mai i le mimita, le faaolataga mai le leai o se isi tagata: Ua ola tagata ma puapuagatia. I le faalogo ai na tu mai le Mesia i Iutaia, na te faailogaina soo ma aumaia le faaolataga e faavavau o le agaga, na auina atu le tele o lona Atua. Sa talitonu ausila ma ua tusia le faʻatusa o Keriso mai se faamaʻi mataʻutia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ua taunuu Tavita i Ierusalema, e faigofie ona ia maua ia Iesu: Na ia mulimuli i le motu o tagata. Ina ua amata ona tusi e le Tusi Paia se ata o le Faaola, na te le i galue. Na matauina e Keriso se tamaloa olua taʻele o le taʻele ma le tiga ma oso ai ia te ia. Na fetalai le tusiata e uiga i le maʻi o lona tuafafine ma lana talosaga. Ona faatonuina loa e le Faaola e aumai se alaga saig ma le vai ma le afu uʻamea. O le mulumulu ma le sasaina o le patele, na ia tuʻuina atu ai i le tusiaʻiga: o fofoga tutusa a le Faaola na tusia i le mataupu.

O le aso o le fesiitaiina o foliga le le mafaamatalaina o le Alii i le 2021 e faamanatu ai ia Aokuso 29.

Na poloaʻiina e Iesu e faailoa atu le tupu o le posa ma i le taimi e tasi na ia taʻua ai o se tasi o ana tamaiti aʻoga o le a oʻo mai e faʻamaloloina o ia mai le faʻamaʻi. Ina ua aumaia e le Artiti se ie Lelei i le Agenau, na maumau ai lava o ia i le mataupu ma sogi atu i le tupua: Ua faigofie le tagata maʻi. Ma ina ua mavae le Talepeina o Keriso, le Aposetolo o Fiddia i le faamauga, ia na matua faamaloloina atoa le ua mafatia mai le lepela. O le taimi lena, e toatele tagata na talitonu ia Iesu Keriso ma latou avea le papatisoga paia.

Sa faatonuina e le tupu e avea se ata i luga o le 'aufaʻatasi o le taulaga. Na ia faʻatonuina tagata uma e tapuaʻi ma tatalo i se tusi-tusi ata o loʻo tuʻuina atu le matagofie o le faʻamalologa ma le faʻaolataga. Peitai o le gafa o le fafine na filifili e solomuli mai le Faatuatua o kerisiano ma toe foi i le tapuaiga i tupua. Na aʻoaʻoina lenei mai e le epikopo o le Aai o Mamanu ma nana ai se ata faavavega lea o le maʻa. Ina ua le i ai le fola TSarnovotors le fola i luga o le faitotoa, na latou faafilemu ma suia lona mafaufau e tausi ai iina.

Ina ua mavae sina taimi, na amata ai ona faʻamamaluina le faʻagasologa le osofaʻiga a Amarnan. Ina ua savavali ma le filiga i le Alii ma ee faaalia atu i se fesoasoani, ua tuuina mai: e tatalaina se ata le talafeagai i luga atu o le faitotoa. Ua faaalia e le au Kerisiano amioga a le epikopo: ua tatala atu le leo, na ia gaoioi atoa ai. O tagata te faʻatuatua faamamaluina le Alii, na latou tuuina atu se suiga i tatalo ma mamalu i le fale puipui. O le iʻuga, na solomuli ai le fili mai luga o puipui o le 'aʻai, o le faitau aofaʻi o tagata mai le oti, ma se tau faʻalū.

O le pupula e uiga i le le-tusi lesona ata o le Alii Faasalalauga e ala i laufanua lata ane ma aapa atu i sasae. Tusa lava pe na ou puʻeina e le taua; latou te leʻi faʻamalosia au tagata faʻatuatua e tapuaʻi i le ata. I le 944, Emperor Konstanttin Badryorovnoe filifili le ata i Tsargagrad (Contiontople), ua malilie ma le Arapi Pule o Mataupu e uiga i le togiolaina. Ae peitai, i le 1204, o le maota o le shrine kapeteni. I se tasi taimi, sa iai le ata i Farani, ma e leai se isi mea ua iloa e uiga i lona taunuuga.

Icon sefe i le ubreus

O le a le tele o aiko

Talu ai o laupapa moni na maliu, le ata tifaga e tusia ai le foliga o le Faaola i luga o le tapoleni po o se laau. I le talaʻaga o pulega faʻasolopito, o loʻo teu tala faʻamaonia e uiga i le foliga e tatau ona foliga le ata. O laupapa ma le mata o lo o uuina mai i luga o se laupapa laupapa. I luga o le laupapa o le faatusatusaina o fofoga o le Atua, o le mea lea, o le ata. I lenei tulaga ese o le ata i devonus (o le foliga o loʻo faʻaalia i luga o le tapoleni ma le puipui): O loʻo faaalia le tele o aisvis, e faʻatatau i le Aliʻi, pe i ai i le faʻatinoina o soʻo se gaioiga. O ata o ata i totonu na o le tasi - na o le sefe le tusi lesona.

Ua tusia e le Faaola Liliu le Aunoatuga, lea e pei foi o le faaleagaga o ata, le tulaga paia o Keriso. O foliga o foliga o foliga e sili atu le mautonu, ma na o mata ua tusia i ai se pulupulu (vaai i le agavale po o le taumatau). Mai i totonu o le aimoa, le faʻatauga o faʻalogaʻiga, le mama faaleagaga o le mama faaleagaga o le ola maloloina lea ma le filemu. I luga o ni ata, o le kiki o le kiki o loʻo faʻaalia i le sitaili o se sili ona lelei o le matagofie matagofie o le oge.

E latalata le ulu o le Faaola ua faaalia ai nimoni. Ae a pe a faatusa i le Paia o Peresi, na ulu atu le satauro. O le 'olo o amio masani na teuteuina i taimi uma lenei satauro ma Gems-maa. Peitai, i luga o ata o mea anamua o le ata le-tusi ata, e leai se sao o le ata, e leai se sao ma isi faʻailoga: Naʻo le fuaina o se ata o Keriso.

Ata puʻe o Iesu ei ai lona aoga faʻapitoa mo le talitonu. O le Faaola, e pei ona sa i ai, ua faamanatu mai ai e tatau ona fausia sootaga faaletagata ma le avea ma uo, ma tane. Faatasi ai ma le Atua e te manaʻomia le faʻatautaia o se talanoaga tatalo, lagona lona leʻo vaaia. E le o se mea moni lea, ae o le tagata ola - o Iesu Keriso. I le taimi o le tatalo, e mafai ona e faʻaali uma au au masalosalo, faʻaosofia le fiafia, fesili mo se fesoasoani ma le lagolago. I le taimi muamua, na taʻua mai e lo matou matua: "A aunoa ma le Atua, ae le o le tufugaga." Latou te malamalama o le olaga uma atoa, e faʻalagolago ai i Le Foafoa, ma A aunoa ma le mea, soʻo se galuega e leai se uiga.

O a ni mea e fesoasoani

O le ata o le laveaʻiina o le le-faʻaseʻe o loʻo iloiloina ai se tasi o le muamua faiga i le orthodoxy. E faitau miliona tagata talitonu o loʻo togafitia ma le tatalo tatalo i le ikona i le faʻamoemoe e maua se fesoasoani:

  • ua aveese mai faʻamaʻi;
  • i le foʻia o faʻafitauli i aso uma faʻafitauli;
  • Faatafila i le faatuatua.

O le Freen Paia o loʻo fesiligia i fesili faigata pe a manaʻomia fesoasoani i le filifiliga saʻo. Vaʻai foʻi i le aikona pe a fai o mafaufauga leaga, manaʻoga, faʻaosoosoga ma paso e tuliloaina. Tele talitonu mataala e mafaufau loloto ai i le faʻatusa o latou aiga ma e pele ia te ia i faʻafitauli poʻo se kamupani leaga.

Tatalo i le aikona:

Aso Maloloina faaliliuina le afio a le Alii 10307_3

O tatalo e mafai ona faitauina i totonu o le Ekalesia, ma e mafai ona e i ai i le fale i luma o le aiga Impnostas. E tatau ona malamalama le moli a le Ekalesia po o le moli o upu ma faaleoina tatalo tatalo ma le faatuatua i le loto. A maeʻa le tatalo, e mafai ona e fesili i le Aliʻi e uiga i le fesoasoani i au lava upu.

I Rusia, na sefe mai le tala pepelo e pei o le sefeina okona. O le siliva paia na faʻaalia i luga o le aufaʻamala ma mea na oso ai i le au fitafita i le taua - mai le Kulikov o loʻo taua i le muamua lalolagi. Na faʻaalia foi le toe vaega i luga o le 'olo olo ina ia puipuia le taulaga mai le osofaʻiga a Ammeran (sese). Orthodox Centers ma se tamai ata o le laveaʻi sa taatele foi. I le aluga o le taimi, na maua ai e le aveesetu se tau tutusa i Orcififices ma se koluse.

Sefe le taumafataga

O le tala faavavega i Tutuev

I le Tutuevsky o Aso Sa Testacial O lo o faavavega o le Faaola fou ua teu uma. O le sili sili ona tele aisa o lona uiga e oʻo atu i le tolu mita le maualuga. O fuaitau e leʻi filifilia e ala i se avanoa: O le aikona na valiina mo le nofoaga o le Ekalesia i le mamalu o le au matua mataʻutia o perenise ma Gleb. I le 1749, sa feʻaveaʻi mai le aikona i Rostov, ae toe foʻi mai.

Ina ua aveina e tagata talitonu la latou mea e sili ona fiafia iai i le fale nofoloa, lea ma le taofi i le vaitafe o sikoa. Talu mai lena taimi, o tagata o loo maua le faamaloloina o latou vaisu i ai, o fea fomai e tele o vaisu. Mai taimi anamua na tatau ona ia agai atu i tulivae i lalo o le aikona mo le faamalologa. O lenei tulagaga na toe faaauau i o tatou taimi.

O Uili i luga o le Faaola Faaola

Ina ia puipuia oe lava mai se mached siama mo le atoa tausaga, oe manaʻomia ona faitau se faʻapitoa faʻapitoa. O le rite e faia e pei ona taua i lalo:

  • Moliga o le lotu ai le ekalesia.
  • Faitau lona tama faatolu.
  • Faitau le tatalo ma le kiki ikona.
  • Faitau le malo faatolu.

A o le faitauina o le aotelega, e tatau ona e lafoa le moligao a le Ekalesia i le pito i tua o le aikona, ona faʻapipiʻi lea o lau oe lava ata i luga o le wax.

Upu:

Aso Maloloina faaliliuina le afio a le Alii 10307_5

Icon tuu i le iconostas. O le a puipuia le ata i le tausaga atoa, ona toe faafou ai lea o le matagofie.

E i ai le isi metotia o le faʻaaogaina o se aikona. E tatau ona malamalama i luma o le moliga o le Ekalesia, faitau le afa ma le tatalo, ona faitau lea o le 7 taimi le upu coupud. Ia e tatau ona tatau ona 'oti. Afai e te faitauina le aulelei i se isi tagata, tuu lona ata i autafa o le moligaʻo.

Faitau atili