Lava-ola-: O le a ona uiga, faʻataʻitaʻiga

Anonim

E faʻafia ona tatou le mafaufau e uiga uma i la mea o loʻo tatou talanoa ai. I le leaga, matou te mafaufau i le auala e faʻataʻitaʻi ai lou mafaufau e tusa ai ma tulafono a Lusia o Lusia, e aunoa ma le faʻatinoina o le malosi vaega o upu, talosaga ma le tusitusiga atoa. Ma le mūtua lava, aua o upu e malosi tele, e manino lava ona manaʻomia e le manatu faapito. O le a le mea ma e faʻafefea ona avea i o tatou olaga? Tatou malamalama!

O le tagata lava ia: o le a lea?

Oe lava-uunaiga - o le a lea?

Ua iloa e Wikipedia le mea e te le o le tagata lava ia o se fautuaga e se tagata na i ai le tele o ata, manatu, lagona.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ae ui i lea, sa e gauai atu i lena mataupu (po o se tusi), e ui ina tusia mai le tulaga o le avea ma o tulafono uma o le sipelaga, "aua le alu." Ma isi, i luga o na mea ese, alu i luga o le lele. " Ma le isi, mo tagata uma, o nei "lavelave" ma "faigofie" tusitusiga eseese.

O le a le mea e faalagolago ai? Lea e i ai se mea lilo ma suʻesuʻeina atoatoa le fautuaga a Phenomenson: Fai mai pea i ni fuaiupu o le faiʻai, tusa lava poʻo anoanoai nofoaga o le faiʻai. Ona iloa lea o faʻamatalaga ma le auai o nei fasipepa o se sili faʻafaigofie, malamalama ma le masani ai.

O loo i ai i lenei mea o le mataupu faavae o le faʻataʻitaʻiga o faasalalauga e saili e unaʻia i tatou e faʻatau lena mea poʻo seisi oloa poʻo se mea. E mafai lava ona aoga i se aafiaga, mulimuli ane masani lava tatou iloa o le faʻatau e le manaʻomia tele, ae leai se tupe mo ua le toe mafai ...

Ioe, o upu e sili le malosi. Leitioa a iai tagata o loʻo faʻapea "o le 'upu na lavea ai, le' upu atuatuvale." Ma o nisi taimi e tupu ai O le mea lea, e taua tele le faʻataʻitaʻi o ou faʻamatalaga ma e oʻo foi i mafaufauga, ona e avea ai o tatou ola o loʻo i ai.

O le a le mana o le tagata lava ia

I le olaga o se tagata, e le o ni mea manaia tele, laiti ma lava mea laiti, e le mafai lava ona faigata le fiafia i olaga. Ma, o le mea e leaga, matou te seasea taumafai e feagai ma i latou lava, sili atu le talitonu o le lalolagi o loo i lo tatou Faaola.

O lea la, o loʻo matou faʻalogo ma tusi ni fautuaga o lou vavalalata siʻosiʻomaga, o aiga, o le aufaʻatau o le mafaufau. Matou te faitauina ituaiga uma o tala tele, matamata vitio, ma isi Ma faʻapea foʻi - Faʻalelei foi i latou lava ma le antidepressants o loʻo faʻatali lava mo matou pe a paʻu le fiafia. O le mea moni, o mea uma o loʻo taʻua i luga o loʻo i ai lava mataupu, ae e le naʻo le aoga.

Mata e mafai ona aʻoaʻo pe faʻapefea ona aveesea faʻafitauli e aunoa ma le faʻaogaina o vailaʻau e le faʻalogo i tagata uma, ae na o le faʻamalosiina o faʻamatalaga talafeagai? A faʻapea e faʻamaonia e le vailaʻau aloaʻia O lenei tulaga o le mea lea e lauiloa i ai ma ua taʻua o le "Demebo Provist".

Purmbo aoga lauiloa i vailaau

O le a le mea e fai ai le nofoaga? O lenei aafiaga e faʻavae i luga o se faʻataʻitaʻiga poʻo le le malamalama i le fomaʻi o se mea faʻapitoa (vailaʻau, metotia o gaioiga) e mafai ona aumaia le iʻuga manaʻomia.

Faʻataʻitaʻi e faʻaalia mai ai o le faʻatuatua o le tagata e mafai moni ona maua se aʻafiaga i tagata gasegase! I le tulaga o tagata gasegase ua avea le amio pulea i le mea moni e pei o le vailaʻau na masani ai o latou tulaga, latou faʻailoga amata ma le upu moni e sui ai mo le lelei. O le mea sili ona taua o le faamaoni faamaoni i o latou mafaufauga.

Peacebo phonamenon e tele le auiliiliga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e manatua le fomaʻi o Iliʻiliʻili faʻapolopolo Fabris Beneti. O le maʻi fomaʻi o le partinsson mai ona tagata gasegase, ae faʻalauiloa atu i latou e le o se vailaʻau ma le dopamine mea, ae o se fofo o le masima e telō. O le mea moni, e leʻi iloa e tagata maʻi i ai ma sa mautinoa o lenei togafitiga na faia.

O iʻuga o le fabiao o le faʻataʻitaʻiga na maofa ai: tagata na tali atu i le masima fofo i lea auala tutusa i vailaʻau, aua latou te faʻaosofia lava le tele o latou lava faʻatinoina! I lona aafiaga manatu, na mafai ai e Dr. Bedaenti o le folasaga o se fofo o tagata gasegase o tagata o loo i lalo o le faatosinaga o tagata o le tagata.

Tulaga e Mau Efa Tusia Mauaina O isi fomai, ma Faʻatinoina Suesuega ma Antiseva, Rheumat Stramy, gaoi i le manava ma le mafaia.

Ua Avea Laʻu Maʻelega e Mafaufau Ai pe faʻapefea ona tatou aʻafia lo tatou tino ma le ola maloloina! Ae faafetai i ni avanoa ofoofogia o le tatou faiiga, ua tatou maua ai le avanoa e faʻaosofia ai uiga lelei ma polokalama e suia ai lou olaga mo le sili atu. Faʻafefea ona fai, mafaufau atili iai.

O oe lava-malosi i le psychology: faʻataʻitaʻiga

O le faʻaaogaina o le tagata lava ia-agisive metotia ma faʻataʻitaʻiga sini o le mauaina o lona sili ona lauiloa i Europa i le seneturi ua leva. Le tele o faʻamatalaga e sili ona manaia i lenei mataupu na fuafuaina e tagata faʻapitoa koi, Bodoen ma tuʻimolaga.

Faʻaesea, tatou talanoa e uiga i le Emile Kue - o se Farani psychologist ma se fale talavai o loʻo avea ma taʻutaʻua i le lalolagi atoa ona o le manuia o lona lava-fua o lona lava falemaʻi (NAANTA, Farao). Na amata o ia o se pauna faʻaaloalo maʻiaʻi, ma sa faia ia lava se faʻasologa atoa o ana lava mataupu e faʻatatau i le faʻamamaina o oe lava.

O le faʻamalologa faiga o le Emil Kue na mauaina le igoa "e le masani ai lava le aʻoga ia te ia lava."

Na finau le fomai e tatau ona faia le ola tutoatasi a le tagata lava ia e aunoa ma se sauaga. O le auala e tutusa ai. E taua le faʻataʻitaʻi i se faigofie e mafai ai ona mafai ai ona faʻatagaina, e aunoa ma se taumafaiga.

Emil kue ata

Faʻafefea ona tuʻu i lenei metotia? E tatau ona e filifili mo oe lava o le faʻailoga e sili ona taua (mo se faʻataʻitaʻiga: "O loʻo ou maloloina (soifua maloloina)"). Ona toe fai lea o le faʻalua i le aso - i le ogatotonu o le taeao, naʻo le ala aʻe i luga, ma i le afiafi, e alu e moe. E tatau ona faaleoina faapea o oe lava na e faʻalogoina manino i au upu.

Ua talitonu le Kue o le tulaga mulimuli e taua tele. O le numera o faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga e oʻo atu i le luasefulu taimi. Faʻamatala le faʻamaoniga e se tagata monononous tone, e le taulaʻi i le mea o loʻo e talanoa ai. O le tagata talaʻi sa tautala e le manaʻomia se faapolofesa faifaimalie, ma talitonu o le a teuina i le mataina o itulagi, pe a amata galue.

I lenei faiga, e te feagai ma le mafaufau i le faataapeapeina. Mo lona faʻatulagaina, e tuʻuina atu e le faʻailoga fautuaga e faʻaaoga le maea lea e faʻaaoga ai le numera o sui tauva, e faafia o le a e toe fai le fuaitau. O loʻo faʻamalieina nei nodules o se folauga o se valoʻaga i taimi o mautotogi, ona e mautinoa lava e te le tuʻituʻi i lalo.

I le tulaga o le taimi e fai ai se upu e tasi, e mafai ona e faia mo le 15-20 minute. Na fautuaina le KUE:

"O aso uma i itu uma ou te lelei atili ai ma sili atu."

O lenei auala e i ai se amio masani. Ma e ui lava na unaʻiina e le kue le aoga o le faʻaupuga o le fuaitau ma le faʻasaoina o le tutusa o le mafuaʻaga, na ia talitonu lava e manaʻomia E mafua mai i le mea moni o le tagata e faia le faʻataʻitaʻiga o se tagata i le itu mamao o le faiʻai e mafai ona nana se manatu e pei o le isi:

"Ou te talitonu o le a fesoasoani ia te oe lava o le a fesoasoani ia te aʻu i itu uma, ae e le finagalo i se mea e mafai ona faia i laʻu kuki."

Na fautuaina e le fomaʻi i le taimi lava na e lagona ai le faitioina o le lautele o le tagata, ia solomuli, ufiufi ou mata ma vave ona toe faia le faamaoniga

"Ua mou loʻu maʻi, mou atu, mou atu ..."

O ni isi mea e sili ona lelei e faia mai le faʻalavelave faʻalavelave poʻo le tiga o le tino. E le gata i lea, i le faʻaopopoina i faʻavae masani, ni faʻapipiʻi faʻapitoa e mafai ona mauaina e togafitia faʻamaʻi faʻapitoa.

O le tagata lava ia e aoga tele

O le isi faʻapitoa - Ruhah o loʻo i ai ni puʻupuʻu puʻupuʻu, o loʻo iai se malosi o loʻo faʻataunuʻuina ai le galuega faʻapitoa. Faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻo se tagata ia e talitonu ia te ia lava, e tatau ona ia toe fai le faʻapipiʻiina:

"Ou te, ou te mafaia, ou te mafaia."

Afai e te manaʻo e faʻafetaui le faʻatagofie:

"O laʻu tautala e vave ma saoloto, e tumau pea le toʻamalie."

E mafai ona e faʻaaogaina tele ni faʻamatalaga sili atu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le kulupu faʻalagolago i le ava malosi poʻo vailaʻau faavaitapu, e aoga i le faʻatinoina o se fautuaga:

"Na iu lava ina ou filifili e feagai ma le masani ai le masani ai. E tusa lava pe faapefea ona faʻaosoina aʻu e aʻu, ou te le o faatagaina i lo latou faatauanau, e le toe suia laʻu filifiliga. "

O le faʻagasologa o le tagata lava ia o le lisi o faʻamatalaga o loʻo tumau tutusa ma le mataupu o le lautele o le faʻavae o le kie. E tatau ona faaletonu i latou i le taeao ma itula ma afiafi, ma pe a tatau ai, i le aso atoa. Fai ia lava le leo tutusa lava, muamua-litaea i se nofoaga lemu, le mea e le oomia ai se tasi.

Ma e taua lou faʻaogaina o le sili ona faigofie, "fanau", ona o le Kuue na o ia, faʻatulagaina. I mea uma, latou te le o fuafuaina mo lo tatou iloa, ae le o le taua "i", ae naʻo se faʻaaliga, o se polokalame mo se "". Ma o Ia lava, o le aafiaga sili o le a maitauina aua o le "fanau" o le "faʻasalalauga faʻafaigofie i se mea maualalo.

I le faaiuga

E mafai ona e otootoina le iʻuga o le tusitusiga:

  • O le tagata lava ia-o se malosi tele e faʻatagaina ai se tagata e faʻamalolo ai lava mai le ogaoga o faʻamaʻi ma fai lona olaga aʻo e fia vaʻai.
  • O le faʻatino o ia lava tupe maua, e manaʻomia le faʻaaogaina o filifiliga faigofie mo le upu, ae le o feagai ma.
  • E taua le masani - e auai i le lava-atoatoa-atoatoa i aso uma i le taeao ma i le afiafi e maua ai le gaioiga sao.

Ma le mea mulimuli, ou te fautuaina le ata lenei:

Faitau atili