Mafaufau loloto mo tagata amata - masini, tulaga ma foliga

Anonim

O le naunau tele i faiga faaleagaga e le o faʻafuasei - E iloa e tagata le penefiti o le lava-atiaʻe ma lona taua i le olaga. O le manatunatu loloto o le auala saʻo lea i se olaga manuia, o le agaga fiafia o le agaga ma le lagona o le fiafia. E ala i le manatunatu loloto e mafai ona e maua ai le soifua maloloina, soifua lelei ma le alofa. O le aʻoaʻo e manatunatu loloto e le faigata, e tatau ona e iloa lelei le faiga.

Mafaufauvale mo tagata amata

Faʻataʻitaʻiina o le manatunatu loloto i aso uma o le olaga

O le a se mea e sili atu le mafaufau loloto i se tagata? Muamua lava, mataala. O se tamaloa na ola faʻamalosi ola i le olaga o le agaga, aloaia o ia lava i le olaga o le olaga. E toatele tagata ua faʻaaogaina e ola ai "otometi" - Mafaufau ia templates, filifili mea i faʻasalalauga, ave mo le fautuaga a se uo. Faʻamalositino Faʻamalosi e fesoasoani e iloa ai manaʻoga moni ma manaʻo, faʻafiafiaga mai fuss ma le leaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A o taʻua e le vaega faʻataʻitaʻi o tagata faʻalemalo o le lalolagi, o loʻo faʻaalia i le faʻaleleia o le tino. O le atinaʻeina o le Togafitiga a le Vinjasan e faaleleia ai le okenism metabolism ma faʻauigaina le faʻaogaina o faʻagasologa. O lona aʻoaʻoga lona iloa o loʻo nofo i le fale lea, e mafai ona faʻateʻa mai le tele o faʻafitauli o le soifua maloloina.

Tulaga o tamatamailima i le taimi o faʻataʻitaʻiga e taua - ua taʻua i latou poto. Ua suia e le Moudra le tafe o le malosi i le tino, o le a suia ai le malosi o le tagata ma lona tulaga. O lona uiga, o le faiga o le manatunatu loloto e aoga mo se tagata i vaega uma:

  • faaleagaga;
  • tino;
  • mea.

E faifai pea, o le a ia iloaina e se tagata e taua lona finagalo ia te Ia, ma o le a lona lua pe le talafeagai. Ole auala lea ia te oe lava, i le poto masani ma le faʻaaloalo i le atulaulau. Lenei ua ausia i le faʻaalu o le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga gaioiga, o le agavaʻa e taulaʻi ai i le sini, faʻamafanafanaina o maso o le tino ma le oona o le tino o le tino.

Mafaufau loloto metotia

Mafaufau loloto metotia

Mo le tele o seneturi, o faiga o mekasini ua tusia O tele galuega faʻale-agaga, suʻesuʻe ai poʻo ai e le lava le ola. O le amataga o lana auala e le tatau ona suʻesuʻe ai i fetuunaiga o mea tau fefaʻatauaʻi, e manaʻomia le puleaina o faʻavae ma faʻavae:

  • sao le ono;
  • mafai ona mafaufau loloto;
  • le tomai e faʻamatuʻu ai le mafaufau mai mafaufauga le lelei;
  • tomai e matamata ai;
  • Le mafai ona manava sao.

O le amataga lea o mea uma. I le lumanaʻi, o le lōte lea o le a mafai ona filifilia isi ituaiga o manatunatu loloto, sili atu faigata.

Faʻapefea Ona Filifilia se Taumatau Potutua mo le Mafaufau Loloto? O le faʻaiuga o le tulaga faʻamaonia e faʻalagolago i lau sini i faʻataʻitaʻiga. Afai e te manaʻo e malolo ma toʻafilemu le psyche, e mafai ona e pepelo i luga o le sofa pe alu i le nofoa. I isi uma mataupu, e manaʻomia le mafaufau e nofo ai, faʻatasi ai ma le tulaga vaaia o mea na vaaia.

O le mea autu i le pou o se tulaga mafanafana. E le tatau i le pito i tua ona gofie, ma o vae - felelei. O loʻo manaʻomia ni mea o loʻo manaʻomia i taimi lelei o yogis, ae e tatau ona e masani ia i latou muamua! O le mea lea, o le muamua sauniga e faʻaaluina e ala i le nofo i luga o se nofoa ma se tua i tua.

Tuusaʻo le Spin - o le faʻavae o le saʻo o le saʻo o le taimi.

Aisea e taua ai le iu o loo sao? Aua na o le spine spine mafai ona amio lelei malosi malosi i totonu o le tino o se tagata - ala i le scalp. E fesoʻotaʻi uma ma Chakras e mafai ona faitau i ai i mataupu faʻapitoa. Afai o le pito i tua o se vaega o loʻo i ai, e le mafai ona tafe saoloto le malosi o le tino, o le a le mafai ona tafe saoloto i le chakrov.

O le a le tulaga e tatau ona avea ai ma tulaga o lima ma tamatamailima i le taimi o le manatunatu loloto ai? E masani lava, o tamatamailima e piilima i le poto poto - faʻafesoʻotaʻi le tele (muamua) ma le tamatamai lima o le mama. Ae o isi tagata taunauga e mafai ona faʻaaogaina - e faʻalagolago i le mafuaʻaga o le manatunatu loloto ma lona nofoaga.

Faaaoga le au fesili nei:

  • malosiaga;
  • ola;
  • Mausali.

O le tino maso e tatau ona malolo atoa. Aisea e taua ai? Aua o le maso o loʻo tautala e uiga i le mafaufau o le mafaufau, ma o lenei e le taliaina i le mafaufau loloto. Manatua pe faʻapefea ona amata ona faʻamamaluina e le afi le tofo? O lenei e faʻaalia ai le faʻamalositino o le mafaufau ma lagona i le maso o le tino. O lea la, i le amataga o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona e faʻasaʻolotoina le mafaufau mai i mea uma, ma mea e faʻafiafiaina ai le tino.

O le isi mata aoga i vailaau o le mafai ona mafaufau i le tasi fesili. Ina ia tausia se tasi sini i loʻu ulu, e tatau ona e mafai ona faʻasaʻoloto le mafaufau mai mafaufauga. E 'ausia lea ma le fesoasoani a faʻamalosi tino faʻapitoa i se faʻataʻitaʻiga, mo se faataʻitaʻiga, e manatunatu loloto i ai moligaʻo, manava ma Pendulum. O le mea lea, o faʻataʻitaʻiga i le taimi muamua mo le amataga o le faʻatinoina o le faʻamalieina o le tino ma le faʻasaolotoina o mafaufauga mai fus.

O le a le mea vaaia? O le mafaufau lenei o se mea i ata. O lona uiga, na e fai mai "Talli" - ma e tatau ona e avatua i o latou luma ma mata tapunia. O le ata vaaia lea. Aisea e manaomia ai le faatalanoaga? E tele lava faiga e tatau ai ona fai ma sui o mea i lanu ma gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ae manaʻomia le asiasi i se nofoaga e mafaufau iai e maua ai se ituaiga o iʻuga. E le mafai e aunoa ma le mafaufau loloto. O lea la, faʻataʻitaʻi.

Pei o le vai taumatau. Leai se mea e tatau ona manava i se tulaga faʻapitoa - tele lava manava manava. Aua le saoasaoa, lemu lemu lou manava pe taofi. Manava masani, e ala i le isu.

Mafaufau loloto - faavae

Tulaga o le manatunatu loloto

Muamua e tatau ona e sauni mo faʻataʻitaʻiga - fai se taʻele (sili atu), faʻamalosi le potu ma sefe le potu mai le pefu ma palapala. E taua tele ona o le palapala e taofia ai le fesoʻotaʻiga ma avanoa o avanoa - soʻo se mea. O le mafaufau poʻo le maʻi o le tino e le tatau ona auai i le faʻataʻitaʻiga.

Ina ia faʻalelei le manatunatu loloto, e aoga tele e faʻatautaia ai se feoaʻi ma le manogi o le oneone. E talafeagai ma le manogi - o ia faʻavae foʻi i luga o le itulagi ma faʻamama le mafaufau ma le avanoa o loʻo siʻosiʻomia. Sandal poʻo le mea manogi e faʻamalosia ai le mafaufau loloto o le mafaufau i se mataupu taua.

O le isi mea e tatau ona e faigofie ona maua ai se nofoa poʻo se aluga i luga o le fola ma aumai mafaufauga i le faʻasologa. Faʻatasi ma le aveeseina o mafaufauga le talafeagai, o le toʻafilemu o maso o le a oʻo mai le tino. O nei faiga e fesoʻotaʻi.

E sili atu le mafaufau loloto, o le manatu loloto i ai. O lenei mafai ona ausia ma le fesoasoani a le manava o le manava - na o le mulimuli i le faiga o lou manava. Faailoga le mafaufau, a o e manavaina le ea, pe faʻapefea ona faʻatumuina mama ma le auala e alu ai ma manava. Alu i lenei i nai minute.

O le isi mea faigofie e ausia ai le manaʻomia o le fuafuaina o le a siakiina le gaoioi o se polofesa polo i luga o le spinan koluma. Vaʻai o loʻo i le manava, o le polo e ala aʻe i lalo mai le pito i luga o le siʻusiʻu, ma i luga o le manava - faʻasolo i luga. O le lelei tele lea o le faamalositino e fesoasoani e aveese ai ni manatu faaopoopo ma mafaufau loloto i le tasi faamoemoe.

I se taimi lava na e lagona ai na latou ulufale i le tulaga faigaluega (matou te malolo ai, na aveese le leo manatu, mafaufau loloto i le manava po o le polofesa mafaufau loloto. O lenei o le a faigofie ona e ausia le taunuuga i le faʻataʻitaʻiga.

O le a le itu e tatau ona iai i fafo atu o le mafaufau loloto? O le mea moni, e tatau ona toe foʻi mai le lalolagi o toʻafilemu ma manatunatu lelei i le lalolagi o Fus ma le leo. A o iai i se tulaga o le mafaufau loloto, na tafe ifo ai vaitafe o malosiaga i se saoasaoa faapitoa. I aso uma o le olaga, latou te alualu i luma sili ma malosi malosi. O le pito i fafo o fafo mai le tulaga o le mafaufau loloto i le masani ala ala i le auala e mafai ona afaina ai lelei.

E toe foi i le tulaga masani, fai se "mamago mama" - Faaalu le alofilima o le alofilima malosi ma ou foliga. Faʻamuta le tafe o le Space Streets, salalau lou laulu ma tamatamailima tamatamailima - gaoioi i le pito i tua o le ulu. Tu i luga ma tuu ou lima, ua lulu lemu tamatamailima. E mafai ona tuʻituʻi ou nifo ma aumai mata i luga o mata ma tapuni ma tatala senituri. O nei gaioiga faigofie e mafai ai ona uia ou malosi ma le lautele o le avanoa.

Iʻuga

Sa matou tilotilo i le auala e mafaufau loloto ai. O loʻo aoga le faʻatapulaʻaina o mea e tatau ai i tagata uma ma e le faʻalagolago i le tapuaiga poʻo le leai. O loo i ai i taimi uma le masani. Naʻo le pau le mea, e tatau ona e tausisia tuʻu atu i fautuaga uma ma e le tuʻulafoaʻiina le suʻesuʻega o mea i lenei mataupu. I le aluga o taimi, mafaufau loloto o le a avea ma vaega tuʻufaʻatasia o lou olaga.

Faitau atili