Estonian tama ma fafine igoa

Anonim

Na ou fanau ma ola pea i le USER e ma ou te manatua foi na matou maua le tala faʻapitoa a le falete - faʻatasi ma la matou Soperiet Soriet. E foliga mai o tagata ese e sili atu o Europa - toetoe lava uma! Ma o le gagana e ese le tulaga ese, ma e uiga ese igoa, makeriitai, e pei ona foliga mai ai. Ole mea sili tatou te manatua o le igoa Lembitis mai Sergei DTTLAV, O se "Lelei" Anti-Soviet "o le tusitala.

Estonian tama ma fafine igoa 4268_1

Lenei aso o Eseta o se vaega o le Unit Europa, e latalata mai i Europa, ma soo foi mai ia i tatou. Ae masani masani alu i le tafaoga: O luga o le matagofie o le aai matagofie, laititi ma e manaia tele. Ma o lea la matou fesili ma le masalosalo pe o le Lepata sa i ai ia Estonia? Uo na tali atu i lenei talosaga e leʻi fuafuaina ma faʻatautaia ai se suʻesuʻega atoa o tagata estonian igoa. O a mea o latou, latou te matua ese lava mai le ale-Europa ma Lusia? Ma ua iloa atu faapea ...

O le talaʻaga o Eleni i ona igoa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Estonia o se atunuu ma se talavou ma faigata talafaasolopito. O le mea lea, e tele igoa i totonu, o le tele o le tupuaga. E iai le taimi, Siamani ma Fix sa nonofo iinei, ona o le Lusia, Iukurenis, Boasians. Ia, o tagata ola i o latou igoa o Eleni e pei ona e taumate, latou te nonofo ai foi iinei. Telegese, mana, tagata tamaoaiga o le tamaoaiga ma le lelei lagona o le tagata lava ia.

O le aso nei i le atunuʻu na avea ma vaega o le European Union, tamaiti taumafai e valaʻau ai igoa o tagata o le a le tipiina le tala i se mea i Lonetona po o Munich. O le mea lea, e le valaʻauina e Lebtits se tasi iinei - e tusa lava pe manatua lelei le dovlaotov, o loʻo matauina saʻo le igoa o le Epic ma Michula.

Ae na i ai foi ni igoa faaleuogaʻi igoa mo Etmonaoni, lea e leai se mea e sili. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona valaʻauina teine, alii ma tamaʻi tagi. Latou te fai mai o le igoa KVIN faapea foi le masani a Mamona ma amata ona feiloai ai ma tele taimi. Ia o fea le mea o tupu ai vae "mai Kevin Coaster!

Estonian tama ma fafine igoa 4268_2

Mai i le igoa tuai taofi o latou tulaga ia:

  • Laura;
  • Matini;
  • Anna;
  • Maria;
  • Sofia;
  • Rasmus;
  • Robin.

Amataga o igoa

E le iloa e Eseta le Fuga o le Fuga, ma Frono-Ugny e le iloa e le au igoa i le fanauina. E faʻatatau foʻi i igoa. O igoa e leai se fafine faʻaiʻuga, e le pei o le petrosia petrov - petrov. O le a e avea ma Mr. ma M. Hyge, ma le manatu. I le amataga, e leʻi i ai e tagata Eleni igoa mulimuli - naʻo igoa ma le faʻaopoopoga o loʻo faʻapipiʻi ia i latou, faʻailoa le faʻatonuga o lana taʻavale poʻo le nofoaga o loʻo nofo ai.

Estonian tama ma fafine igoa 4268_3

Lenei, i lea la, na i ai foi ma Seradom, ma sa faaleaogaina vave i le afa muamua o le 19th seneturi: na faafuasei ona fausia le alamanuia, ma latou te manaomia ni tulafono laiti, o tagata na ese mai le lalolagi. Na pau ai ma igoa ma igoa.

I le taimi lava e tasi, pei ona e faalagolago i totonu o soʻo se penisini brourgas, e avea ma se manatu taua tele o le atunuʻu. O loo i le 19th Senituri i Eligaonia e taʻu ai le tama ma Lembita, e toe faʻaola ai le suafa anamua "e suʻe ai aʻa", e tautala ai o aʻa ". Faatasi ai ma le televave na toe faaola mai:

  • Meememarais;
  • Kairo;
  • Chimotim.

Igoa uma o le au faapaupau anamua. Ae o igoa faapaupau a tamaʻitaʻi, o le faʻafitauli, o ni mafuaʻaga latou te le puipuia ai. Ua fautua mai le saienisi a le atunuu o tagata faitaaga e faapea o mea na:

  • Aita;
  • Musumusu;
  • Mataala;
  • Maim.

Eldonia aʻo le i avea ma ni vaega o le malo o Lusia, paʻu i lalo o le malosi o Siamani. Ioe, o lona na afaina ai foi igoa. O i ai le lautele o jeannes ma Johann.

O le vaetamaina o le faa-Kerisiano na aafia foi i le tasi taimi - o fanau na taua le kalepo a Kalepotau. O le mea lea o Elisapeta uma ma Maria, faapea foi ma ia ia o Pana, Peteru, ma Ieresa.

Estonian tama ma fafine igoa 4268_4

O se Tala Tutoatasi

I le 1930.3senā, na avea lava muamua Uatitugafulu ia Eseta tutoʻatasi o tupu, aua e ui ai, a o matou manatua. Ma ina ia auagai mai ai le manatuaina o le "Kolose" ua mavae, sa filifili le Malo e faaliliu mai Siamani ia Easona o loo igoa. I mea uma, matou te iloa o nisi taimi o igoa ma faaigoa e matua maʻoti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Kuzennov (ou faʻamatala i faʻataʻitaʻiga Rusia). Ia, o igoa Siamani e fasioti ai le faaliliuga. O lea wilphrida na avea ma kalevami - e te manatua le kaleva? Espenians iinei e sili atu lona manatuaina o la latou poto. Ma o le igoa o le Uiga o le Eleni o le Eleni o le Siamani Freeterereth.

O tagata teuteu i luga o le galu o le anoanoai o le tagata lava ia e ulu atu i le tofo ma amata ona faatupuina ni ituaiga faaletagata i le estonian. O le igoa faigofie ma Banal o Anna, o le mea lava i Egelani, lea i Lusia, na atili ai ona sili ona lelei na ia te ia i le au Ani. Se a le ituaiga! Ae ou te mo oe: e sili atu nai lo le 25% o fafine i Naaotalia, 25% o Tatiana, isi 25% o JUlia ma le oveina o totoe o O oo. Ia avea ma ituaiga.

Estonian tama ma fafine igoa 4268_5

Ma le estonian i le Lusia

Na ou agaleaga leaga pe faʻafefea ona faaliliuina igoa o Eseta. Ma o nisi o faataitaiga. E aliali mai, na le afaina Matini - pei o le Atua Mars, pe leai! O se tasi o igoa sili ona lauiloa i le atunuʻu - Rasmus, "E te fiafia". KASPAR o le igoa o le Siamani na tupuga mai ai ma faʻaliliu e pei o le "oa oa". O le igoa Arvo foliga mai e pei o le estoian ma faaliliuina o le "pele." IVo - "aufana mai Tisa", l o le tagata - "puipuia tagata".

Nei e uiga i igoa igoa. Wilma - "Puipuiga Puipui", Kirk - "Aso Sa", ma se igoa taʻutaʻua o Laura o lona uiga ". E masani foi ile Eseta igoa o Sofia, Annabel, Lizelte.

Lusia i Estonia

Latou te fai mai Esaladians e le i maalili ma tagata Rusia e pei o Latvians ma Lithuanians. E le o le faʻateʻi o igoa o le Cussian e matua lauiloa ma tufatufa atu iinei: Maxim, Nikitita, Artum. Olega ma Sagey e masani ona maua.

Faaiuga:

  • O le talaʻaga lavelave o le atunuʻu sa tauʻaveina le tele o tulaga i le faʻatulagaina o igoa. I le Eseta, e i ai igoa o Pegan ma Catholic na tupuga mai. E i ai na o totoe mai Siamani ma Lusia.
  • Leai, lisi i Esmonia e fai si pe a na o latou uma. Ae na toe faafofo mai o ia igoa o Erepenia ma le alofa mo lo latou natura e tagata lotu.
  • E le tuua e tagata Rusia mai le Eleni. Toatele o mai. Ma o igoa o Rusia iinei e tele naua, e leai se tasi o le a ofo i lau tautua ma le maualuga.

Faitau atili