O ai o le Monk Skimnik ma le mea e ese mai le vaitusi

Anonim

O le a le eseesega i le va o le ositaulaga mai se monk ma o ai lena fua? Na filifili loʻu atalii masani ina ia sooga lona olaga ia Keriso ma alu i le Namanuti. O le fafine sa matua popole i le valavaina ma le tama e toʻatasi ma na ou filifili e aʻoaʻo e uiga i le au Manuks i nisi faʻamatalaga. O loʻo iai le tulaga o loʻo i ai le tagata o loʻo mulimuli ma le maualuga o le amataga o le faʻavaomalo, ae o le muamua o Neophyte na o ola i le monastery ma o se suvisi. Aisea ua avea ai Kerisiano ma Oorthodox Oriks e faʻamalosia ai le lafoaʻi o le lalolagi? O le a ou taʻuina atu ia te oe i le tusitusiga.

StetherManik ma le ryotofofor

Talafaasolopito o Monasses

I le Scomikov na taʻua o lafu poʻo toafa, a o latou nonofo muamua i le toafa. I le Vili, na amata ona suia le hemita i le pa pupuni, ma amata ona nonofo le au tausaafia i manuki. Ae i le taimi atoa, na muta ai le tapunia tapunia o se mea e le saʻo ai faʻataʻitaʻiga. Na mafai ona e iloga manatu i lavalava, o le mea lea o le igoa "Schima" i lavalava. Mulimuli ane, ua faaopoopo fili i lavalava ma le faiga o le olaga.

O le taimi nei, o se tamaʻitaʻi sili-i-ofu e mafai ona iloga i se pulou po o le mea e taʻu o le kapota.

O saniani muamua o loʻo o mai i Suria ma Aikupito i IV maIliga o le tele o le tele o seneturi. O le mafuaaga o le le faatuatuaga sa maua ai le faaolataga e ala i le ola ia Keriso . E malamalama moni lava le au Kerisiano muamua i tulafono a Keriso ma le faatofa o aposetolo na i ai le anoanoai o le lalolagi. E tusa ai ma Kerisiano muamua, ua tumu le lalolagi i le leaga, ma o le puna o le leaga o se tino mama. O le tino o loʻo aumaia ai le tele o faʻaosoosoga e mafai ona faʻatoilaloina o le lafoina ma le tatalo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Na ave e le Mon Bank folauga:

  1. Invebrates (mativa);
  2. O le ola mama (kubebicy);
  3. Usiusitai (teena o latou lava loto).

Sili ona paluga Faʻaalu se faʻailoga atoatoa i soʻo se mea totino. E le tatau ona faia e le FOLAFOLA, e leai se mea. O le loto fua le teteʻe o mea uma a le lalolagi, ona e le tatau ona faia. O le leiloa o le fiafia uma i mea faalelalolagi ona o lo latou le resitaraina. O le Monk faaaoga mea na o le itiiti ifo.

Tagi E le o le faʻaalia se toe foʻi i lona toʻalua ma lona toʻalua (oh), ae o le faʻamamaina o le foloa. Ae peitai, na o le agaga e taua mo se tagata, e leai foi sau feusuaiga.

Upu le usitai Faʻailoa mai e leai se manaʻoga a le tagata. E na o le tasi le naunau - ma mafuta pea ma le Alii. I le olaga maʻafatafata, o le fofoga ua faʻatinoina i le le faʻatinoina o le usitaʻi i le faʻapolopolo o le manuki. Ae peitai, o le le tusa ai ma le usitaʻia o le faʻamanatuga o loʻo taʻu mai e le o se amio lē leaga i lona lava auaunaga, ma fiafia fiafia.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O aunia muamua na o atu i kapoti poʻo nofoaga tuufua ina ia e o ese mai i faaosoosoga faalelalolagi. I le aluga o taimi, na amata loa ona latou faia ni galuega faa-tele mo aso anamua - movasterai. Sa latou aveina tagata fou o tagata lautele ma faia loa i tofotofoga o le siakiina o le mamafa o le finagalo o le ola ia Keriso. O suʻega e ai le atoatoa o le usitaʻi ma le toe fai o latou lava.

Schimonakh

Mostisticism i Rusia

I Rusia, o sanicks e faaluaina le fiafia. Ole igoa o Rusia lea na fausia mai le upu "isi." O manumanu e taʻua foi ma ni mea e taʻua o Chernets ma Cynetz (ona o ofu uliuli). Aisea na mafai ai e tagata i Lusia ona fai se tulaga ma le loto i ai i Aumua ma latou te lafoaia le lalolagi? Aua na leiloa lona matagofie ma lona uiga mo latou. O uluai matape muamua o honetum ma meaola, latou tuua tagata na o ese atu tagata ia latou "Parataiso". O le ana ia i latou o le Parataiso apamau tumu i le alofa tunoa ma se uiga faʻapitoa.

Afai e manatu se tagata i lona latalata atu i le Atua i totonu ia te ia lava, sa ia filifili e alu i lenaster mo le Matagaluega. Mostisticis e tolu tuuto laasaga:

  1. Ryoso (vaitusi);
  2. Laiti schima;
  3. Tele Schimi.

A o le sanastery doom e le faaleoina lenastery, o le maualuga lea o novice i le monastery. Teʻu teuina mo se faʻamalologa i aʻoaʻoga, na te suʻesuʻeina le Afioga a le Atua ma taʻuana o faʻavae o manuki. O le novice, e maua le aia tatau e ave ai se ofu talaloa o faʻailoga salamo ma tagi, faʻapea foi ma le toe faʻafouina o le lalolagi . E moni mai le upu Eleni "laina" ua faaliliuina "tuai, leiloa". Ae ui i lea, Rryoso atonu maua se igoa fou.

O se tasi o muamua moni lava muamua muamua i Rusia o Anthons Penwy, na avea Kiev-Pecertk Meaola.

Laititi Schuma e fai ma molimau o se suafa faaleagaga fou, e maua e le Monk tautoga palota (Insubing), taupou ma le usitai. E mafai ona iloga le pule o Mafustech mai le Rysophore ma le i ai o se tagata faʻapitoa e le mafai ona alofilima (paolo), o loʻo ofu i luga o le tiʻetiʻe. Mai le taimi o tone, e faia e le Dank se tautoga o le ogaoga o le malosi.

O le Monk Skiimnik fou Paʻia Paʻia, e sili atu nai lo se faigofie o le talitonu faigofie poʻo le ryophore.

Tele Schuma o le maualuga maualuga o le sili o le magafagani o le tulaga moni, lea e mafai ona ausia e le o le sili atu. Tele Schimi o lona uiga o se eseʻesega atoatoa mai se olaga faʻalelalolagi mo le 'avea ma soʻotaga a le lalolagi . Tele Schimi e taua o le agelu sili ona agelu. O le a le aliʻi e faʻailoa mai ai ni tautoga, ae ua faʻamalosia le faia i se tulaga sili ona ogaoga. Ma le tele foʻi, ma le tele o loʻu igoa fou.

Rec. Nale Mymotypers e uiga i le Monastic:

O ai o le Monk Skimnik ma le mea e ese mai le vaitusi 4983_3

Aisea ua taua ai e Schuma se auala agelu? Ona ua lamatia ai le tutusa o agelu, e pei ona laaa mai i le lalolagi (peiseai pei o ia). Na latou filifili e avea ma agelu faapena, o loʻo maumau faʻatasi ma le lalolagi o tagata e fesoʻotaʻi ma le Atua.

O le alofa tunoa o Schuma e taua o ia e le fanau paia e ala i lona papatisoga lona lua.

Aisea e maua ai e Shinons se igoa fou? Aua na oti o ia mo le lalolagi faalelalolagi ma ua fananau mai mo fou - mauga. Na o mai i le aso fou o le tupe i le taimi muamua ina ua ia iloaina, na te foaiina lona atamai faaleagaga. O le mauaina o se igoa fou, e iloa e le 'ava le ale latou lava ma se tagata ese.

Schimonahnya

Skomnikov Matagaluega

O le a le eseesega i le va o le usitaʻi o faʻataʻitaʻiga mai le usitaʻi o rysofoms? E naʻo le tasi le usiusitaʻi - le faʻaleagaga ma le malaga ese atu o le lipine. I se upu, Sili atu aofai o le a le faia se mea ae o le tatalo tatalo . Rysoofor faia galuega eseese i le Meaola i luga o le partery i totonu o le taifau ma galuega (tagata nofoia i le monastery). Na te pasiina se ituaiga ata - o se suʻega faʻaalia.

Ina ua maeʻa le galuega, sa amata amata foʻi ona amata avanoa. I se taimi muamua, o le a tofoina le tagata i le Anama, sosoo ai ma faʻataʻitaʻiga. O nei tofiga mai le tasi ma le isi i le tele o asiasiga ua tuuina atu ma uiga uiga ese o amioga le talafeagai. O supninits malolo uma le itu i le lalolagi ma popole i le tuʻuina atu o le latou tatalo. O le tatalo i le faaKerili o le maualuga maualuga lea, e tusa ma le tuʻufaʻatasia o le Agaga ma le Alii.

O ai o le Monk Skimnik ma le mea e ese mai le vaitusi 4983_5

Schons ma Schimonakhin o loʻo taumafai i mea uma i o latou olaga uma le ata o Bogochelovka - Iesu Keriso. O le sili taua ma le aoga io latou olaga. O isi mea uma ua tupu faʻatusa faʻatusa le malamalama o le Aliʻi i le malamalama o le Alii ma lona alofa tunoa.

Peitaʻi, o le vaitaimi o le usitaʻi e mafai ona faʻaloʻa i le tele o tausaga, ma e ono oti se tagata pe a leai. Aisea e tupu ai? aua E le o se filifiliga o Montasticism o le tagata, ae o se valaauga . Afai e le iloa e le au aʻiaʻi le galuega i se galuega i se tagata, e leai se tolose. E mafai ona mautinoa se tagata i lona palota, ae ina ua mavae ni nai tausaga e mafai ona masalosalo. O le mea lea, o le tiutetauave o le mea ua lafoina i luga o le abbuken, lea e tatau ona iloa ai moni o faʻanaunauga ma filifili ai le ala o le novice.

Faitau atili